Få ny energi ind i dit netværk inspirationsforedrag

Få ny energi i dit netværk og partnerskaber er et foredrag, som giver dig konkret inspiration, idéer og værktøjer til, hvordan du kan skabe ny energi ind i dine partnerskaber og netværk – både i den fysiske verden og via de sociale medier. Vel at mærke en ny, anderledes og langt mere proaktiv energi, som kan konverteres til langt bedre og stærkere relationer i dit nuværende netværk og partnerskaber, og som helt sikkert også til trække nye interessante relationer og ny forretning, hvis det gøres på den rigtig måde.

Måden som vi driver forretning på og arbejder sammen på, bliver i stigende omfang baseret på netværksrelationer – både i fysiske netværk, men nu om dage i høj også via social media netværk som eksempelvis LinkedIn og Twitter.

Ved at forstå koblingen mellem de klassiske fysiske netværk og de nye sociale netværk, er det det muligt at øge synligheden i netværket, og blive langt mere effektiv til at arbejde med relationerne i netværket. Formålet med dette er i den sidste ende, at øge tilliden i dit netværk til dig som professionel netværker og som ekspert på dit område.

Visualisering af Know-Like-Trust-Buy modellen

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til facilitering af workshops i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag.

Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Vil du vide mere om netværksforedraget, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at bruge netværkstankegangen social selling metodikken til at sælge og markedsføre med, så ring gerne til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.