Få ny energi ind i dit netværk inspirationsforedrag

Få ny energi i dit netværk og partnerskaber er et foredrag, som giver dig konkret inspiration, idéer og værktøjer til, hvordan du kan skabe ny energi ind i dine partnerskaber og netværk – både i den fysiske verden og via de sociale medier. Vel at mærke en ny, anderledes og langt mere proaktiv energi, som kan konverteres til langt bedre og stærkere relationer i dit nuværende netværk og partnerskaber, og som helt sikkert også til trække nye interessante relationer og ny forretning, hvis det gøres på den rigtig måde.

Måden som vi driver forretning på og arbejder sammen på, bliver i stigende omfang baseret på netværksrelationer – både i fysiske netværk, men nu om dage i høj også via social media netværk som eksempelvis LinkedIn og Twitter.

Ved at forstå koblingen mellem de klassiske fysiske netværk og de nye sociale netværk, er det det muligt at øge synligheden i netværket, og blive langt mere effektiv til at arbejde med relationerne i netværket. Formålet med dette er i den sidste ende, at øge tilliden i dit netværk til dig som professionel netværker og som ekspert på dit område.

Ofte Stillede Spørgsmål (OSS/FAQ)

Foredraget henvender sig primært til alle, som med relationssalg og professionel networking, blandt andre sælgere, key account managers, salgschefer og salgsdirektører og andre funktionschefer og ledere samt organiserede netværksgrupper.

Andre medarbejdergrupper kan med fordel også deltage i foredraget med det formål at give dem inspiration til, hvordan de kan arbejde målrettet med at dyrke professionelle relationer gennem networking.

Et foredrag har en typisk varighed på 45-90 minutter plus eventuel tid til spørgsmål/dialog.

Vi aftaler selvfølgelig den præcise varighed forud for afholdelsen af foredraget.

Uanset om du ønsker at vi skal afholde et foredrag, en workshop eller et kursusforløb for jeres virksomhed, så kommer vi ud og underviser over alt i Danmark. Normalvis gør vi det på jeres adresse med mindre andet aftales.

Vi kommer såmænd også gerne til udlandet, og har allerede undervist i lande som Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien og Tjekkiet.

Så uanset om du har behov for at afholde et foredrag på Falster eller gennemføre en workshop i Vestjylland og dagen efter i Østjylland, så er afstand ikke nogen udfordring, og vi dukker således gerne op på jeres adresse et sted her i landet eller udlandet.

Hvad angår tidspunkt på dagen for afholdelse af arrangementet, så tilpasser vi det selvfølgelig således, at det passer ind i jeres planlægning.

Der er ingen begrænsning på deltagerantal.

Vi afholder normalvis LinkedIn Do’s and Don’ts inspirationsforedraget på dansk og anvender dansksprogede slides, men vi holder også meget gerne foredraget på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale.

Foredragslokalet skal være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm, som skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel. Klik her for flere detaljer om tekniske krav og forudsætninger.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Vil du vide mere om netværksforedraget, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at bruge netværkstankegangen social selling metodikken til at sælge og markedsføre med, så ring til Leif på telefon 41 900 800 eller send ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.