Sales Navigator træning med Leif Carlsen

SALES NAVIGATOR TRÆNING: Vil du lære at bruge LinkedIns Sales Navigator værktøj til prospekting og leadgenering indenfor B2B-relationssalg? Har du brug for at monitorere tidligere, nuværende og potentielle kunders aktivitet på LinkedIn på en automatiseret måde?

Så er der inspiration og viden at hente fra LinkedIn ekspert Leif Carlsen, som kan hjælpe dig med hands-on orienteret træning i brugen af Sales Navigator som salgsværktøj.

Helt konkret kan Leif træne dig i brugen af de forskellige funktioner i Sales Navigator, og hjælpe dig med at få opbygget rutiner og systematik omkring dine daglige social selling indsatser.

Træningen tager udgangspunkt i din situation og rolle samt de kundemålgrupper, som du arbejder med. Samtidigt vil Leif give dig inspiration til, hvilke indsatser du kan gennemføre, når du først har identificeret et emne via Sales Navigator.

Du kan frit vælge mellem at afholde en-til-en Sales Navigator træning med Leif via et Zoom online videomøde eller på vores kontor i Birkerød.

Prisen på en Sales Navigator træningssession med Leif afhænger af, om du booker ham i 2, 3 eller 4 timer (alle pakker kan deles op, hvis du har behov for det).

Du finder de specifikke pakkepriser nedenfor. Der kan du også klikke dig frem til en konkret aftale, og få en booking i din kalender her og nu.

Sales Navigator online videotræning

2 TIMERvia online video2.500

  • 2 timers sparring i alt i en samlet session (med mindre andet aftales).
  • 1 måneds support.
BOOK LEIF NU

4 TIMERvia online video4.000

  • 4 timers træning i alt fordelt på 2 sessioner á hver 2 timer.
  • 3 måneders support.
BOOK LEIF NU

De nævnte priser er eksklusive moms.

Sales Navigator træning på vores kontor i Birkerød

2 TIMERpå vores kontor2.500

  • 2 timers sparring i alt i en samlet session (med mindre andet aftales).
  • 1 måneds support.
BOOK LEIF NU

4 TIMERpå vores kontor4.000

  • 4 timers træning i alt fordelt på 2 sessioner á hver 2 timer.
  • 3 måneders support.
BOOK LEIF NU

Træningen kan alternativt også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet mod en merpris på kr. 900 pr. gennemført træningssession, som dækker transporttid, transportomkostninger og eventuelle parkeringsomkostninger.

De nævnte priser er eksklusive moms.

Når du booker 3 og 4 timers træningspakken

Vær opmærksom på, at hvis du booker 3 eller 4 timers sparringspakken består den af 2 forskellige sessioner á enten 1 ½ eller 2 timer. Det kan være samme dato, men det kan også sagtens være to forskellige datoer. Så du starter med at booke første session, hvorefter du får tilsendt bekræftelsesmail indeholdende bookinglink til næste session.

En typisk Sales Navigator træningssession tager 2-3 timer afhængig af hvor omfattende træningen skal være, og om du har tidligere erfaring med brugen af Sales Navigator.

Du er altid velkommen til at kontakte Leif med henblik på at få en vurdering af det forventede tidsforbrug således, at du ved hvad der skal bruges af tid på træningen, og hvad den endelige pris dermed bliver.

Her finder du information om MobilePay betalingslink for Social Selling CompanyBetaling sker når du booker med enten kreditkort eller via MobilePay senest dagen før afholdelse af sparringen med Leif.

Hvis du foretrækker at betale med MobilePay kan du bruge dette betalingslinks eller klikke på MobilePay billedet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af åbne kurser, skræddersyede kurser eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Hvis du vil vide mere om Sales Navigator træning med Leif

Du er meget velkommen til at ringe til Leif på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af træningen.

Her finder du information om sparring og rådgivning med LinkedIn ekspert Leif Carlsen om social selling, LinkedIn og Sales Navigator
close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.