Om Leif Carlsen

Jeg hedder Leif Carlsen og er LinkedIn ekspert og social selling specialist. Jeg ånder og lever for at for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at skabe værdifulde relationer gennem brugen af social selling metodikken. Det gør jeg gennem sparring, rådgivning og undervisning uanset om det handler om udvikling af strategi og taktik eller eksekvering.

Jeg brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Det gør jeg uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops og kurser, sparring omkring social selling strategier eller i en-til-en sammenhæng.

Jeg kommer med mere end 30 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP og har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og jeg ved hvad der skal til for at skabe øget synlighed og salg i en virksomhed.

I forhold til LinkedIn så har jeg været på platformen siden 2005 og har arbejdet intenst med LinkedIn i over 10 år. Jeg har derfor et indgående kendskab til hvordan LinkedIn fungerer funktionsmæssigt og rent teknisk, hvilket jeg i kombination med min forretningsmæssige baggrund bruger til at hjælpe virksomheder med at implementere social selling metodikken eller til Employee Advocacy.

Min undervisnings- og samarbejdsmetodik er motiverende, energisk, udfordrende og uformel, og jeg baserer den på den mangeårige erfaring jeg har indenfor salg, markedsføring, strategi og ledelse.

Faktaboks om LinkedIn ekspert Leif Carlsen
Link til downloadområde hvor du finder pressefotos af Leif Carlsen

Mine kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mobiltelefon eller e-mail.

Mobiltelefon: (+45) 41 900 800

E-mail: lc@socialsellingcompany.dk

Besøgsadresse: Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal (klik her for at vise vej)

Du kan også høre mig på podcast

Jeg sætter også stor pris på at inspirere andre gennem min rolle som fast vært på Social Selling Radio podcasten. Den er Danmarks første podcast, der har social selling metodikken som omdrejningspunkt med en klar kobling til salg, salgsudvikling, marketing og content marketing i forhold til LinkedIn, Facebook og andre sociale medier.

Du kan lytte til Social Selling Radio på Apple Podcasts (tidligere iTunes), Spotify, SoundCloud, Stitcher eller på vores website i linket her: www.socialsellingcompany.dk/podcasts/

Jeg har også deltaget i følgende andre podcasts:

Jeg har også været bidragsyder til “Help Marketing Bogen” i afsnittet omkring organisk social media og social selling. Jeg har også skrevet indhold om LinkedIn til e-bogen “What the f*** skal vi gøre i 2018“. Endvidere har jeg bidraget til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.

Link til Social Selling Radio på Apple Podcasts
Link til Social Selling Radio på Spotify
Link til Social Selling Radio på SoundCloud
Link til Social Selling Radio på Stitcher

Connect med mig på LinkedIn

Hvis du ønsker at connecte med mig eller følge mig på LinkedIn, finder du min profil via linket her. På LinkedIn poster jeg typisk et par gange om ugen med inspiration, viden, holdninger og tips og tricks til social selling metodikken og LinkedIn.

Jeg er også at finde på Twitter, hvor du kan finde min profil via linket her. Her er jeg selvfølgelig også aktiv omkring social selling og LinkedIn, men jeg bruger også Twitter til mere personlige og politiske ytringer – så er du i hvert fald advaret, hvis du kigger forbi denne profil ;-)

De venligste hilsner

Leif Carlsen

Hils på min kollega Eva

Eva Sachse, Social Selling Company