Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Jeg hedder Leif Carlsen, og er en passioneret social selling og LinkedIn ekspert, der lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at skabe værdifulde relationer gennem brugen af social selling og content marketing metodikkerne.

Det gør jeg gennem sparring, rådgivning og undervisning uanset om det handler om udvikling af strategi og taktik eller eksekvering.

Jeg brænder for at hjælpe med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Det gør jeg uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops og kurser, sparring omkring social selling strategier eller i en-til-en sammenhæng.

Jeg sætter også stor pris på at inspirere andre gennem min rolle som fast vært på Social Selling Radio podcasten. Den er Danmarks første podcast, der har social selling metodikken som omdrejningspunkt med en klar kobling til salg, salgsudvikling, marketing og content marketing i forhold til LinkedIn, Facebook og andre sociale medier. Du kan lytte til Social Selling Radio på iTunes, SoundCloud, Stitcher eller på vores website i linket her: www.socialsellingcompany.dk/podcasts/

Jeg kommer med mere end 30 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP og har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og jeg ved hvad der skal til for at skabe øget synlighed og salg i en virksomhed.

Min arbejdsmetodik er motiverende, energisk, udfordrende og uformel, og jeg baserer den på den mangeårige erfaring jeg har indenfor salg, markedsføring, strategi og ledelse.

Du kan høre mig på podcast

Endvidere er jeg fast vært på vores Social Selling Radio podcast, som du kan lytte til på Apple Podcasts, Spotify, Stitcher (Android) eller SoundCloud. Alle episoder kan endvidere afspilles via vores blogafsnit.

Jeg har også deltaget i følgende andre podcasts:

Jeg har også været bidragsyder til “Help Marketing Bogen” i afsnittet omkring organisk social media og social selling. Jeg har også skrevet indhold om LinkedIn til e-bogen “What the f*** skal vi gøre i 2018“. Endvidere har jeg bidraget til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.

Mine kontaktoplysninger:

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mobiltelefon eller e-mail.

Mobiltelefon: (+45) 41 900 800
E-mail: lc@socialsellingcompany.dk

Connect med mig på LinkedIn

Her kan du oprette forbindelse til Leif Carlsen på LinkedInHvis du ønsker at connecte med mig eller følge mig på LinkedIn, finder du min profil via linket her.

Hils på mine kolleger

Eva Sachse, Social Selling Company
Om Casper Pedersen, Social Selling Company

De venligste hilsner