Om Leif Carlsen

Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Jeg hedder Leif Carlsen, og er en passioneret social selling og LinkedIn ekspert, der lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at skabe værdifulde relationer gennem brugen af social selling og content marketing metodikkerne.

Det gør jeg gennem sparring, rådgivning og undervisning uanset om det handler om udvikling af strategi og taktik eller eksekvering.

Jeg brænder for at hjælpe med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Det gør jeg uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops og kurser, sparring omkring social selling strategier eller i en-til-en sammenhæng.

Jeg kommer med mere end 30 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP og har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og jeg ved hvad der skal til for at skabe øget synlighed og salg i en virksomhed.

Min arbejdsmetodik er motiverende, energisk, udfordrende og uformel, og jeg baserer den på den mangeårige erfaring jeg har indenfor salg, markedsføring, strategi og ledelse.

Mine kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mobiltelefon eller e-mail.

Mobiltelefon: (+45) 41 900 800

E-mail: lc@socialsellingcompany.dk

Besøgsadresse: Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal (klik her for at vise vej)

Information om Leif Carlsens mobiltelefonnummer
Information om Leif Carlsens mailadresse

Du kan også høre mig på podcast

Jeg sætter også stor pris på at inspirere andre gennem min rolle som fast vært på Social Selling Radio podcasten. Den er Danmarks første podcast, der har social selling metodikken som omdrejningspunkt med en klar kobling til salg, salgsudvikling, marketing og content marketing i forhold til LinkedIn, Facebook og andre sociale medier. Du kan lytte til Social Selling Radio på Apple Podcasts (tidligere iTunes), Spotify, SoundCloud, Stitcher eller på vores website i linket her: www.socialsellingcompany.dk/podcasts/

Jeg har også deltaget i følgende andre podcasts:

Jeg har også været bidragsyder til “Help Marketing Bogen” i afsnittet omkring organisk social media og social selling. Jeg har også skrevet indhold om LinkedIn til e-bogen “What the f*** skal vi gøre i 2018“. Endvidere har jeg bidraget til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.

Connect med mig på LinkedIn

Hvis du ønsker at connecte med mig eller følge mig på LinkedIn, finder du min profil via linket her. På LinkedIn poster jeg typisk et par gange om ugen med inspiration, viden, holdninger og tips og tricks til social selling metodikken og LinkedIn.

Jeg er også at finde på Twitter, hvor du kan finde min profil via linket her. Her er jeg selvfølgelig også aktiv omkring social selling og LinkedIn, men jeg bruger også Twitter til mere personlige og politiske ytringer – så er du i hvert fald advaret, hvis du kigger forbi denne profil ;-)

Klik her for at oprette forbindelse på LinkedIn
Klik her for at besøge min profil på Twitter

De venligste hilsner

Hils på mine kolleger

Eva Sachse, Social Selling Company
Om Casper Pedersen, Social Selling Company