Jeg hedder Leif Carlsen og er LinkedIn ekspert og managing partner i Social Selling Company som jeg startede sammen med Eva Sachse i april 2014. Jeg brænder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at skabe værdifulde relationer gennem brugen af social selling metodikken. Det gør jeg gennem sparring, rådgivning og undervisning uanset om det handler om udvikling af strategi og taktik eller eksekvering.

Det handler for mig om at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Det gør jeg blandt andet ved at stå på scenen og holde foredrag, facilitere workshops, undervise i.f.m. åbne kurser, sparre med grupper omkring social selling strategier eller i en-til-en sammenhæng samt at rådgive salgsledelser omring social selling analytics.

Jeg kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP og har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og jeg ved hvad der skal til for at skabe øget synlighed og salg i en virksomhed.

I forhold til LinkedIn så har jeg været på platformen siden 2005 og har arbejdet intenst med LinkedIn i over 11 år og bruger indtil flere timer hver dag på denne platform. Jeg har derfor et indgående kendskab til hvordan LinkedIn fungerer funktionsmæssigt og rent teknisk, hvilket jeg i kombination med min forretningsmæssige baggrund bruger til at hjælpe virksomheder med at implementere social selling metodikken eller til Employee Advocacy.

Min undervisnings- og samarbejdsmetodik er motiverende, energisk, udfordrende og uformel, og jeg baserer den på den mangeårige erfaring jeg har indenfor salg, markedsføring, strategi og ledelse.

Faktaboks om LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Mine kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mobiltelefon eller e-mail.

Mobiltelefon: (+45) 41 900 800

E-mail: lc@socialsellingcompany.dk

Besøgsadresse: Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal (klik her for at vise vej)

Du kan også høre mig på podcast

Jeg sætter også stor pris på at inspirere andre gennem min rolle som fast vært på Social Selling Radio podcasten. Den er Danmarks første podcast, der har social selling metodikken som omdrejningspunkt med en klar kobling til salg, salgsudvikling, marketing og content marketing i forhold til LinkedIn, Facebook og andre sociale medier.

Du kan lytte til Social Selling Radio på Apple Podcasts (tidligere iTunes), Spotify, SoundCloud, Stitcher eller på vores website i linket her: www.socialsellingcompany.dk/podcasts/

Jeg har også deltaget i følgende andre podcasts:

Link til Social Selling Radio på Apple Podcasts
Link til Social Selling Radio på Spotify
Link til Social Selling Radio på Stitcher
Link til Social Selling Radio på SoundCloud

Du finder mig også på YouTube

Jeg er også at finde på YouTube i forbindelse med at jeg laver videoer om LinkedIn, social selling metodikken, personlig branding og hvordan der i det hele taget kan skabes en kobling mellem brugen af digitale salgs- og markedsføringsindsatser og mere klassisk salgsdiscipliner.

Først og fremmest er jeg at finde på Social Selling Company’s egen YouTube kanal, også kendt som Social Selling TV, hvor jeg jævnligt optræder sammen med min kollega Eva.

Dernæst er jeg også at finde på Sælger TV’s YouTube kanal, som jeg driver sammen med min gode podcastbuddy Leon Birdi. Her taler vi om kombinationen af klassisk salg og social selling.

Link til Social Selling TV's YouTube kanal
Link til Sælger TV's YouTube kanal

Jeg har bidraget til et par bøger

Jeg har været bidragsyder til grundbogen i digital markedsføring “Help Marketing Bogen” i afsnittet omkring organisk social media og social selling.

Endvidere har jeg bidraget til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.

Connect med mig på LinkedIn

Hvis du ønsker at connecte med mig eller følge mig på LinkedIn, finder du min profil via linket her. På LinkedIn poster jeg typisk et par gange om ugen med inspiration, viden, holdninger og tips og tricks til social selling metodikken og LinkedIn.

Jeg er også at finde på Twitter, hvor du kan finde min profil via linket her. Her er jeg selvfølgelig også aktiv omkring social selling og LinkedIn, men jeg bruger også Twitter til mere personlige ytringer – så er du i hvert fald advaret, hvis du kigger forbi denne profil ;-)

De venligste hilsner

Leif Carlsen
Link til downloadområde hvor du finder pressefotos af Leif Carlsen