Jeg hedder Leif Carlsen og er LinkedIn ekspert og managing partner i Social Selling Company som jeg startede sammen med Eva Sachse i april 2014. Jeg brænder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at skabe værdifulde relationer gennem brugen af social selling metodikken. Det gør jeg gennem sparring, rådgivning og undervisning uanset om det handler om udvikling af strategi og taktik eller hjælp til eksekvering.

Det handler for mig om at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Det gør jeg blandt andet gennem:

Her finder du information om social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen

I forhold til LinkedIn så har jeg været på platformen siden 2005 og har arbejdet intenst med LinkedIn i over 12 år og bruger indtil flere timer hver dag på denne platform. Jeg har derfor et indgående kendskab til hvordan LinkedIn fungerer funktionsmæssigt og rent teknisk, hvilket jeg i kombination med min forretningsmæssige baggrund bruger til at hjælpe virksomheder med at implementere social selling metodikken eller til Employee Advocacy.

Min undervisnings- og samarbejdsmetodik er motiverende, energisk, udfordrende og uformel, og jeg baserer den på den mangeårige erfaring jeg har indenfor salg, markedsføring, strategi og ledelse.

Jeg kommer med mere end 30 års erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP og har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og jeg ved hvad der skal til for at skabe øget synlighed og salg i en virksomhed.

Jeg har også deltaget i følgende andre podcasts:

Jeg har bidraget med afsnittet om social selling til “Markedsføring: Teori og praksis“, som er en grundlæggende indføring i centrale begreber, teorier, modeller og værktøjer inden for markedsføring.

Jeg har også været bidragsyder til grundbogen i digital markedsføring “Help Marketing Bogen” i afsnittet omkring organisk social media og social selling.

Endvidere har jeg bidraget til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.

Du er meget velkommen til at kigge forbi min LinkedIn profil og connecte eller følge mig, hvis du har lyst. Jeg poster typisk et par gange om ugen med inspiration, viden, holdninger og tips og tricks til social selling metodikken og LinkedIn.

Du er også velkommen til at kigge forbi min Twitter profil og følge mig der. På denne platform er jeg naturligvis regelmæssig aktiv omkring LinkedIn og social selling, men jeg bruger også Twitter til at kommunikere personlige mærkesager – bare så du ved det, hvis du kigger forbi min profil :-)

De venligste hilsner

Leif Carlsen fra Social Selling Company