Presseomtale

ERHVERV Nordsjælland

Eva Sachse er igen blevet opfordret om at skrive en klumme til ERHVERV Nordsjælland. Det blev til en artikel om, hvordan du kan udvide dit LinkedIn netværk på en professionel måde.

Erhverv Nordsjælland artikel med LinkedIn ekspert Eva Sachse om hvordan du udvider dit LinkedIn netværk på en professionel måde

ERHVERV Nordsjælland

Leif Carlsen er igen blevet bedt om at skrive en klumme til ERHVERV Nordsjælland, og denne gang blev det til artiklen “Hvornår giver det mening at bruge LinkedIn Sales Navigator”.

Erhverv Nordsjælland klumme om, hvornår det giver mening at bruge LinkedIn Sales Navigator

ERHVERV Nordsjælland

Eva Sachse blev bedt om at skrive en klumme til ERHVERV Nordsjælland, og blev til artiklen “Disse 5 ting gør, at du bliver fundet i søgninger på LinkedIn”.

Artikel om hvilke 5 ting der gør, at du bliver fundet i søgninger på LinkedIn skrevet af LinkedIn ekspert Eva Sachse fra Social Selling Company

MarketConnect

Vores kollega Leif Carlsen er blevet interviewet af MarketConnect til en artikel om når ledere og direktører ønsker at være synlige på LinkedIn.

Her finder du en artikel med LinkedIn ekspert Leif Carlsen, der fortæller om tre regler til dig, der vil være en synlig leder på LinkedIn

ERHVERV Nordsjælland

Leif Carlsen blev bedt om at skrive en klumme til ERHVERV Nordsjælland, og er blevet til artiklen “Sådan gør du LinkedIn til en kanal for ny forretning”.

Artikel om "Sådan gør du LinkedIn til en kanal for ny forretning" med LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company

Sjællandske Nyheder

Vi har haft fornøjelsen af, at blive interviewet af Sjællandske Nyheder til deres ERHVERV Nordsjælland magasin, og det kom der faktisk to helsider ud af.

Her finder du en artikel med Social Selling Company bragt i ERHVERVNordsjælland

Skive Folkeblad

Leif Carlsen har haft fornøjelsen af, at blive interviewet af Skive Folkeblad til en artikel i deres erhvervsmagasin.

Her finder du en artikel med LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company
close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.