Face-to-face sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse

Trænger din LinkedIn profil til at blive opdateret således, at den afspejler din nuværende professionelle situation eller den som du ønsker at komme i?

Men synes du også at det kan virke uoverskueligt at skulle skrive en god og professionel tekst om dig selv, og som efterlader et godt førstegangsindtryk til dem, der besøger din profil? Måske synes du i det hele taget, at det kan virke uoverskueligt at komme igennem de mange felter som din profil består af?

Så er der heldigvis hjælp af hente ved at få LinkedIn ekspert Eva Sachse til at hjælpe dig med at få opdateret din profil.

Det sker gennem en-til-en sparring og rådgivning, hvor Eva gennemgår med dig, hvad der kendetegner en professionel LinkedIn profil, og hvilke elementer der skal opdateres.

Dernæst hjælper Eva dig med at få formuleret tekster og opdateret alle væsentlige dele af din profil.

2 TIMERS SPARRINGpå vores kontor i Kokkedal2.300

  • Adgang til de anvendte skabeloner og materialer.
  • 12 måneders telefonisk eller e-mail support efter sparringssessionen.
BOOK EVA NU

Sparringen kan alternativt også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet. Ved kørsel udenfor Hovedstadsområdet afregnes der transportomkostninger efter statens takster tur/retur.

Her finder du information om MobilePay betalingslink for Social Selling CompanyBetaling sker når du booker med enten kreditkort eller via MobilePay senest dagen før afholdelse af sparringen med Eva.

Hvis du foretrækker at betale med MobilePay kan du bruge dette betalingslinks eller klikke på MobilePay billedet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

For mere information, så kig forbi Eva Sachses biografi her på websitet.

Hvis du vil vide mere om LinkedIn sparringen

Du er også velkommen til at ringe til Eva på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af LinkedIn sparringen, eller hvis du har spørgsmål til indholdet i sparringen eller lignende.