Om Eva Sachse

Eva Sachse, Social Selling Company

Jeg hedder Eva Sachse og er partner i Social Selling Company, som jeg startede sammen med Leif i april 2014. Jeg er social selling specialist og LinkedIn ekspert med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn og content marketing. Jeg brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at tiltrække kunder og vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier.

Jeg kommer med en solid baggrund fra produktions-, logistik- og it-branchen. Den viden bruger jeg ofte når jeg rådgiver og sparrer med vores kunder.

Gennem 12 år hos Microsoft har jeg fået opbygget mig et stort internationalt netværk, samtidig med at jeg er kendt for en stærk sans for forretningsudvikling og rådgivning.

Min passion er at få ting til at ske og lykkes, gerne på en utraditionel måde. Hvis du gør i dag, som du gjorde i går, kommer du til det samme resultat, så ind med kreativiteten og ud med “det vi plejer”.

Jeg er med til at afholde virksomhedsworkshops hvor vi ofte er ude en hel dag af gangen. Her underviser vi deltagerne i hvad social selling er og hvordan de helt praktisk arbejder med det i deres hverdag. Vores workshops er meget hands-on så vi bruger meget tid på at den enkelte skal føle sig tryg ved at bruge LinkedIn som en del af sin værktøjskasse.

Jeg hjælper virksomheder, der har brug for at få lavet indhold, som kan postet på LinkedIn virksomheddsiden eller på enkelte personprofiler. Her er det mig der er tovholder på at få opbygget og vedligeholdt en contentkalender, så vi ved hvad der skal postes om de kommende uger. Ideerne kommer på baggrund af brainstorm omkring emner, fra kommunikative fyrtårne og hvad der ellers sker af interessante aktiviteter i virksomheden.

Mine kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mobiltelefon eller e-mail.

Mobiltelefon: (+45) 61 46 93 40

E-mail: es@socialsellingcompany.dk

Besøgsadresse: Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal (klik her for at vise vej)

Information om hvordan du kan komme i kontakt med Eva Sachse
Information om hvordan du kan sende en e-mail til Eva Sachse

Jeg har bidraget til to bøger

Jeg har indtil videre bidraget til to bøger: Den ene er på dansk og med titlen: “Kom godt igang med din virksomhed”. Mit bidrag er at fortælle om at arbejde professionelt med LinkedIn. Den bog finder du her: https://www.saxo.com/dk/kom-godt-i-gang-med-din-virksomhed_pdf_9788740441413

Den anden er på engelsk og med titlen: “200 powerful tips from top LinkedIn Experts”. Mit tip handler om at du skal huske at connecte med dem, der interagerer med dine indlæg og artikler, som du ikke allerede har i dit netværk. De kan godt lide det du skriver, så måske kan de også lide det du skriver i fremtiden. Den kan du downloade her: https://www.socialsaleslink.com/wp-content/uploads/2017/05/LinkedIn-Tips-by-Top-Social-Selling-Experts.pdf

Du kan også høre mig på podcast

Du kan også høre mig tale om social selling ved at lytte til vores Social Selling Radio podcast.

Jeg har deltaget i følgende episoder:

Connect med mig på LinkedIn

Hvis du ønsker at connecte med mig på LinkedIn, finder du min profil via linket her. Jeg poster typisk indlæg et par gange om ugen og en artikel hver måned med udgangspunkt i social selling metodikken og LinkedIn. Herudover er jeg også aktiv med at kommentere og svare på spørgsmål.

Klik her for at oprette forbindelse på LinkedIn

De venligste hilsner

De venligste hilsner

Hils på mine kolleger

Om Casper Pedersen, Social Selling Company
Om Leif Carlsen, Social Selling Company