Jeg hedder Eva Sachse og er partner i Social Selling Company, som jeg startede sammen med Leif Carlsen i april 2014. Jeg er LinkedIn ekspert og social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn og content marketing. Jeg brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at tiltrække kunder og vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier.

Jeg kommer med en solid baggrund fra produktions-, logistik- og it-branchen. Den viden bruger jeg ofte når jeg rådgiver og sparrer med vores kunder.

Gennem 30 år har jeg arbejdet både nationalt og internationalt. Jeg har mange årene arbejdet som produktchef og konsulent, hvilket har givet mig en stærk sans for forretningsudvikling og rådgivning.

Min passion er at få ting til at ske og lykkes, gerne på en utraditionel måde. Hvis du gør i dag, som du gjorde i går, kommer du til det samme resultat, så ind med kreativiteten og ud med “det vi plejer”.

Jeg er med til at afholde virksomhedsworkshops hvor vi ofte er ude en hel dag af gangen. Her underviser vi deltagerne i hvad social selling metodikken går ud på og hvordan de helt praktisk arbejder med det i deres hverdag.

Vores workshops er meget hands-on så vi bruger meget tid på at den enkelte skal føle sig tryg ved at bruge LinkedIn som en del af sin værktøjskasse.

Jeg hjælper også virksomheder, der har brug for hjælp til at komme igang med at lave indhold, som typisk kan postes på LinkedIn virksomhedsiden eller på individuelle personprofiler.

Her er det mig, der er tovholder på at få opbygget og vedligeholdt en indholdskalender, så vi ved hvad der skal postes om de kommende uger. Ideerne kommer på baggrund af brainstorm omkring emner, fra kommunikative fyrtårne og hvad der ellers sker af interessante aktiviteter i virksomheden.

Faktaboks om Eva Sachse, Social Selling Company

Få hjælp til at opdatere din profil

Jeg hjælper også enkeltpersoner med at få opdateret deres LinkedIn profil således, at den fremstår professionel og appellerende.

Det kan være dig, der sidder i en stilling i dag og har brug for at profilere dig mere tydeligt overfor dit netværk eller andre interessenter. Det kan også være dig, der er jobsøgende, og som har brug for at gøre din profil skarpere i forhold til rekrutteringsfirmaer og en kommende arbejdsgiver.

Du kan booke mig til en 1 eller 2 timers session ved at klikke på linket her eller på knappen med teksten “Book mig nu”.

Mine kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mobiltelefon eller e-mail.

Mobiltelefon: (+45) 61 46 93 40

E-mail: es@socialsellingcompany.dk

Besøgsadresse: Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal (klik her for at vise vej)

Jeg har bidraget til to bøger

Jeg har indtil videre bidraget til to bøger: Den ene er på dansk og med titlen: “Kom godt igang med din virksomhed”. Mit bidrag er at fortælle om at arbejde professionelt med LinkedIn.

Den anden er på engelsk og med titlen: “200 powerful tips from top LinkedIn Experts”. Mit tip handler om at du skal huske at connecte med dem, der interagerer med dine indlæg og artikler, som du ikke allerede har i dit netværk. De kan godt lide det du skriver, så måske kan de også lide det du skriver i fremtiden. Den kan du downloade her: https://www.socialsaleslink.com/wp-content/uploads/2017/05/LinkedIn-Tips-by-Top-Social-Selling-Experts.pdf

Du kan også høre mig på podcast

Du kan også høre mig tale om LinkedIn, social selling og content marketing ved at lytte til vores Social Selling Radio podcast, hvor jeg er medvært.

Du kan lytte til Social Selling Radio på Apple Podcasts (tidligere iTunes), Spotify, SoundCloud, Stitcher eller på vores website i linket her: www.socialsellingcompany.dk/podcasts/

Jeg har deltaget i følgende episoder:

Link til Social Selling Radio på Apple Podcasts
Link til Social Selling Radio på Spotify
Link til Social Selling Radio på Stitcher
Link til Social Selling Radio på SoundCloud

Du finder mig også YouTube

Du kan også finde mig på YouTube i forbindelse med at jeg laver videoer om LinkedIn og social selling og content marketing metodikkerne. Jeg taler blandt også om hvordan der kan skabes en kobling mellen personlig branding og brugen af digitale salgs- og markedsføringsindsatser.

Så hvis du vil se mig optræde på video, så kig forbi Social Selling Company’s egen YouTube kanal, også kendt som Social Selling TV. Her optræder jeg jævnligt sammen med min kollega Leif.

Link til Social Selling TV's YouTube kanal

Connect med mig på LinkedIn

Hvis du ønsker at connecte med mig på LinkedIn, finder du min profil via linket her. Jeg poster typisk indlæg et par gange om ugen og en artikel hver måned med udgangspunkt i social selling metodikken og LinkedIn. Herudover er jeg også aktiv med at kommentere og svare på spørgsmål.

Du kan også finde mig på Twitter, hvor du kan finde min profil via linket her. Her er jeg naturligvis aktiv omkring social selling og content marketing, men jeg bruger også Twitter til at kommunikere personlige mærkesager – bare så er du advaret ;-)

De venligste hilsner

Om Eva Sachse fra Social Selling Company
Her kan du downloade pressefotos af LinkedIn ekspert Eva Sachse