LinkedIn profiloptimering med Eva Sachse

LINKEDIN PROFILOPTIMERING: Trænger din LinkedIn profil til at blive optimeret således, at den afspejler din nuværende professionelle situation eller den som du ønsker at komme i?

Men synes du også at det kan virke uoverskueligt at skulle skrive en god og professionel tekst om dig selv, og som efterlader et godt førstegangsindtryk til dem, der besøger din profil? Måske synes du i det hele taget, at det kan virke uoverskueligt at komme igennem de mange felter som din profil består af?

Så er der heldigvis hjælp af hente ved at få LinkedIn ekspert Eva Sachse til at hjælpe dig med at få opdateret din profil.

Det sker gennem en-til-en sparring og rådgivning, hvor Eva gennemgår med dig, hvad der kendetegner en professionel LinkedIn profil, og hvilke elementer der skal opdateres.

Dernæst hjælper Eva dig med at få formuleret tekster og opdateret alle væsentlige dele af din profil.

Du kan frit vælge mellem at afholde face-to-face sparring med Eva via et Zoom online videomøde eller på vores kontor i Birkerød.

Prisen på en sparringssession med Eva afhænger af, om du booker hende i 1, 2 eller 3 timer.

Du finder de specifikke pakkepriser nedenfor. Der kan du også klikke dig frem til en konkret aftale, og få en booking i din kalender her og nu.

Online videosparring

3 TIMERvia online video3.300

  • 3 timers sparring i alt fordelt på 2 sessioner á hver 1 ½ time.
  • 3 måneders support.
BOOK EVA NU

1 TIMEvia online video1.500

  • 1 times sparring i alt i en samlet session via online Zoom møde.
  • 1 måneds support.
BOOK EVA NU

De nævnte priser er eksklusive moms.

Face-to-face sparring

2 TIMERpå vores kontor2.500

  • 2 timers sparring i alt i en samlet session (med mindre andet aftales).
  • 2 måneders support.
BOOK EVA NU

1 TIMEpå vores kontor1.500

  • 1 times sparring i alt i en samlet session på vores kontor i Birkerød.
  • 1 måneds support.
BOOK EVA NU

Sparringen kan alternativt også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet mod en merpris på kr. 900 pr. gennemført sparringssession, som dækker transporttid, transportomkostninger og eventuelle parkeringsomkostninger.

De nævnte priser er eksklusive moms.

Når du booker 3 timers sparringspakken

Vær opmærksom på, at hvis du booker 3 timers sparringspakken består den af 2 forskellige sessioner á hver 1 ½ time. Det kan være samme dato, men det kan også sagtens være to forskellige datoer. Så du starter med at booke første session á 1 ½ time, hvorefter du får tilsendt bekræftelsesmail indeholdende bookinglink til anden session á 1 ½ time.

Her finder du information om MobilePay betalingslink for Social Selling CompanyBetaling sker når du booker med enten kreditkort eller via MobilePay senest dagen før afholdelse af sparringen med Eva.

Hvis du foretrækker at betale med MobilePay kan du bruge dette betalingslinks eller klikke på MobilePay billedet.

Der er også mulighed for at få tilsendt faktura med betaling via bankoverførsel.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

For mere information, så kig forbi Eva Sachses biografi her på websitet.

Hvis du vil vide mere om LinkedIn sparringen

Du er også velkommen til at ringe til Eva på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af LinkedIn sparringen, eller hvis du har spørgsmål til indholdet i sparringen eller lignende.

Information om LinkedIn virksomhedsside workshop
close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.