LinkedIn profiloptimering med Eva Sachse

LINKEDIN PROFILOPTIMERING: Trænger din LinkedIn profil til at blive optimeret således, at den afspejler din nuværende professionelle situation eller den som du ønsker at komme i?

Men synes du også at det kan virke uoverskueligt at skulle skrive en god og professionel tekst om dig selv, og som efterlader et godt førstegangsindtryk til dem, der besøger din profil? Måske synes du i det hele taget, at det kan virke uoverskueligt at komme igennem de mange felter, som din profil består af?

Så er der heldigvis hjælp af hente ved at få LinkedIn ekspert Eva Sachse til at hjælpe dig med at få opdateret din profil.

Det sker gennem en-til-en sparring og rådgivning via Microsoft Teams, hvor Eva gennemgår med dig, hvad der kendetegner en professionel LinkedIn profil, og hvilke elementer, der skal tilføjes og eventuelt opdateres.

Dernæst hjælper Eva dig med at få formuleret tekster og opdateret alle væsentlige dele af din profil.

Du kan se ledige tider i Evas kalender og booke hende direkte ved klikke på knappen nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn profiloptimeringspakken henvender sig til dig, der ønsker professionel hjælp og sparring til at få opbygget og optimeret din LinkedIn profil.

Betaling sker med kreditkort når du booker sparringspakken.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 8 dage inden afholdelse af profiloptimeringen og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af profiloptimeringen, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Når du møder op til sparringen skal du have oprettet en LinkedIn profil på et grundlæggende niveau.

Vi afholder sparringen på dansk eller engelsk efter dit ønske.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding. Desuden er Eva medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Hvis du vil vide mere om LinkedIn optimeringen

Du er også velkommen til at ringe til Eva på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af LinkedIn optimeringen, eller hvis du har spørgsmål til indholdet i sparringen eller lignende.