LinkedIn profiloptimering med Eva Sachse

LINKEDIN PROFILOPTIMERING: Trænger din LinkedIn profil til at blive optimeret således, at den afspejler din nuværende professionelle situation eller den som du ønsker at komme i?

Men synes du også at det kan virke uoverskueligt at skulle skrive en god og professionel tekst om dig selv, og som efterlader et godt førstegangsindtryk til dem, der besøger din profil? Måske synes du i det hele taget, at det kan virke uoverskueligt at komme igennem de mange felter, som din profil består af?

Så er der heldigvis hjælp af hente ved at få LinkedIn ekspert Eva Sachse til at hjælpe dig med at få opdateret din profil.

Det sker gennem en-til-en sparring og rådgivning via Zoom, hvor Eva gennemgår med dig, hvad der kendetegner en professionel LinkedIn profil, og hvilke elementer, der skal tilføjes og eventuelt opdateres.

Dernæst hjælper Eva dig med at få formuleret tekster og opdateret alle væsentlige dele af din profil.

Udbytte

 • Du får indsigt og viden om, hvad der kendetegner en professionel LinkedIn profil
 • Du får konkret hjælp til at få udfyldt din profil
 • Du får inspiration til at gøre din profil mere levende med profilfoto, baggrundsbillede og medier
 • Du får hjælp til at skrive den professionelle overskrift og “Om” afsnittet (dit resumé)
 • Du får hjælp til at få udfyldt dine kontaktoplysninger
 • Du får inspiration til at udfylde afsnittene om erfaring, uddannelse og anerkendelser
 • Du får inspiration til, hvordan du kan anvende “Fremhævet” funktionen
 • Du får indsigt i hvordan “Creator Mode” funktionen fungerer
 • Du får indsigt og viden om hvordan indstillingerne fungerer
 • Du får indsigt og viden om hvordan du kan bede om anbefalinger fra andre eller hvordan du giver en anbefaling til en person
 • Du lærer om Social Selling Index og hvordan det kan hjælpe dig med at holde gang i din profil
Eksempel på online sparring og rådgivning med social selling og LinkedIn ekspert Eva Sachse fra Social Selling Company

Processen i.f.m. profiloptimeringen

En typisk LinkedIn profiloptimering vil være delt op i tre dele:

 1. Indledende sparring og dialog om, hvad du ønsker at opnå med din LinkedIn profil samt hvad der er vigtigt for dig at kommunikere på profilen. Dernæst opdateres bl.a. eventuelt baggrundsbillede, kontaktoplysninger, offentlig profiladresse, indstillinger m.m.. Typisk tidsforbrug på dette er 1 1/2 til 2 timer.
 1. På basis af dialogen og det input som du har givet, udarbejder Eva et udkast til en ny professionel overskrift og “Om” afsnit. Udkastet sendes til dig til korrekturlæsning og godkendelse. Når du har godkendt teksterne, er de klar til at blive uploadet på din profil.
 1. Endelig er der også en opfølgningssession, hvor vi følger op på optimeringen af profilen, og ser om der er elementer, der skal finjusteres. Du vil under denne session også få inspiration og indsigt i, hvordan du kan aktivere din profil overfor dit netværk på LinkedIn.

Pris

Prisen for optimering af din LinkedIn profil er kr. 2.995 ekskl. moms

Prisen er kun kr. 2.995 ekskl. moms (kr. 3.743,75 inklusive moms).

Profiloptimeringen sker via et Zoom online videomøde, som gør at vi kan se hinanden, og dele vores skærm som en del af sparringen.

Det gør også, at vi kan optage sparringen således, at du kan gense den på et senere tidspunkt, hvis du får brug for det.

Du har fri support i 1 måned efter gennemførelsen af profiloptimeringen. Det betyder, at du kan ringe eller skrive til Eva, hvis du har spørgsmål til din LinkedIn profil.

Booking af Eva

Du kan se ledige tider i Evas kalender og booke hende direkte ved klikke på knappen nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn profiloptimeringspakken henvender sig til dig, der ønsker professionel hjælp og sparring til at få opbygget og optimeret din LinkedIn profil.

Betaling sker med kreditkort når du booker sparringspakken.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 8 dage inden afholdelse af profiloptimeringen og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af profiloptimeringen, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Når du møder op til sparringen skal du have oprettet en LinkedIn profil på et grundlæggende niveau.

Vi afholder sparringen på dansk eller engelsk efter dit ønske.

Din rådgiver

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med specielt LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem blandt andet øget synlighed på LinkedIn.

Hvis du vil vide mere om LinkedIn optimeringen

Du er også velkommen til at ringe til Eva på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af LinkedIn optimeringen, eller hvis du har spørgsmål til indholdet i sparringen eller lignende.