LinkedIn profiloptimering med Eva Sachse

LINKEDIN PROFILOPTIMERING: Trænger din LinkedIn profil til at blive optimeret således, at den afspejler din nuværende professionelle situation eller den som du ønsker at komme i?

Men synes du også at det kan virke uoverskueligt at skulle skrive en god og professionel tekst om dig selv, og som efterlader et godt førstegangsindtryk til dem, der besøger din profil? Måske synes du i det hele taget, at det kan virke uoverskueligt at komme igennem de mange felter, som din profil består af?

Så er der heldigvis hjælp af hente ved at få LinkedIn ekspert Eva Sachse til at hjælpe dig med at få opdateret din profil.

Det sker gennem en-til-en sparring og rådgivning, hvor Eva gennemgår med dig, hvad der kendetegner en professionel LinkedIn profil, og hvilke elementer, der skal tilføjes og eventuelt opdateres.

Dernæst hjælper Eva dig med at få formuleret tekster og opdateret alle væsentlige dele af din profil.

Prisen er kun kr. 2.995 ekskl. moms (kr. 3.743,75 inklusive moms).

Du kan frit vælge mellem at afholde profiloptimering face-to-face med Eva via et online videomøde eller på vores kontor i Birkerød.

Sparringen kan alternativt også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet mod en merpris på kr. 900 ekskl. moms pr. gennemført session, som dækker transporttid, transportomkostninger og eventuelle parkeringsomkostninger.

Du har fri support i 1 måned efter gennemførelsen af profiloptimeringen. Det betyder, at du kan ringe eller skrive til Eva, hvis du har spørgsmål til din LinkedIn profil.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn profiloptimeringspakken henvender sig til dig, der ønsker professionel hjælp og sparring til at få opbygget og optimeret din LinkedIn profil.

Betaling sker med kreditkort når du booker sparringspakken.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 8 dage inden afholdelse af profiloptimeringen og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af profiloptimeringen, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Når du møder op til sparringen skal du have oprettet en LinkedIn profil på et grundlæggende niveau.

Hvis vi mødes på vores kontor, vil det klart være en fordel, at du medbringer din egen bærbare computer således, at du under optimeringen kan arbejde på din LinkedIn profil.

Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af optimeringen ved at medbringe en rigtig bærbar computer.

Husk også at medbringe oplader således, at du har strøm nok til hele sessionen :-)

Vi afholder sparringen på dansk eller engelsk efter dit ønske.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med specielt LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem blandt andet øget synlighed på LinkedIn.

Hvis du vil vide mere om LinkedIn optimeringen

Du er også velkommen til at ringe til Eva på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af LinkedIn optimeringen, eller hvis du har spørgsmål til indholdet i sparringen eller lignende.

close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.