Sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse

Vil du gerne blive bedre til at bruge LinkedIn og de muligheder som platformen tilbyder? Det kan eksempelvis handle om, at du gerne vil øge din synlighed på LinkedIn, arbejde med personlig branding, salg via social selling metodikken, digital interessevaretagelse eller at du skal søge nyt job.

Så kan LinkedIn ekspert Eva Sachse hjælpe dig med sparring, rådgivning og hands-on orienteret undervisning i LinkedIn.

Hun har selv været på platformen siden 2005, og har et indgående kendskab til både funktioner og muligheder. Eva kan derfor give dig inspiration til, hvordan du får skabt gode rutiner omkring din tilstedeværelse på LinkedIn sat i forhold til, hvad du gerne vil opnå.

Sparringen kan også handle om opbygningen og brugen af en virksomhedsside (også kendt som en virksomhedsprofil eller “Company Page”), herunder hvilke former for indhold, der virker bedst i forhold til målgruppen, statistikmuligheder m.m.

Sparringen tager altid udgangspunkt i din situation og dine ønsker.

5 TIMER6.500

  • 5 timers klippekort
  • Fordelt på 5 x 1 timers sparring eller efter aftale

Vis ledige tider

10 TIMERMost Popular12.000

  • 10 timers klippekort
  • Fordelt på 5 x 2 timers sparring eller efter aftale

Vis ledige tider

Ofte stillede spørgsmål

Betaling sker med kreditkort når du booker første session.

Ja, andre personer i virksomheden kan også bruge klippekortet efter aftale.

Udgangspunktet er, at det er tale om individuel sparring og rådgivning, men hvis du gerne vil have en kollega eller to med, er det selvfølgelig helt fint.

Ja, du kan altid ændre på dato og tidspunkt for en aftalt sparring sålænge at det sker senest 8 timer før sparringen gennemføres.

Ja, du kan altid ændre på hvem, der skal modtage sparring og rådgivning.

Vi afholder sparringen på enten dansk eller engelsk efter aftale.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med specielt LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem blandt andet øget synlighed på LinkedIn.

Hvis du vil vide mere om sparring med Eva

Du er også velkommen til at ringe til Eva på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af en LinkedIn sparring, eller hvis du har spørgsmål til indholdet i sparringen eller lignende.