4 trin, som kan øge engagementet på jeres virksomhedsside

Du kender sikkert til udfordringen med at skabe synlighed omkring virksomhedens kommercielle aktiviteter via jeres virksomhedssiden.

Salgsopslagene med produkter og “Ring til os” eller “Læs mere om produktet via linket her” virker bare ikke – hverken når det gælder rækkevidde eller engagement.

Det gælder derfor om at tænke helt anderledes for at få succes med virksomhedssiden, og det er lige præcis hvad LinkedIn og social selling eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen fra Social Selling Company vil give dig inspiration til.

Du får 4 konkrete og operationelle trin til, hvordan du kan skabe retning og fremdrift på jeres virksomhedsside i.f.t. jeres kommercielle aktiviteter.

Her finder du information om hvad vi bl.a. kommer til at tale om af emner under LinkedIn webinaret

Agenda

  • Få styr på jeres kommunikative fyrtårne
  • Betydningen af at være modtagerorienteret
  • Derfor skal eksekveringen spille!
  • Sådan kan genbrug af indhold øge engagementet
  • Spørgsmål og svar
Her finder du information om dato og tidspunkt for afholdelse af dette LinkedIn webinar

Dato og tidspunkt

Webinaret afholdes onsdag 11. september 2024 kl. 10:00-10:45.

Passer dag og tidspunkt dig ikke? Så tilmeld dig alligevel. På den måde får du efterfølgende tilsendt link til replay video og slides.

Her kan du tilmelde dig LinkedIn inspirationswebinar

Tilmelding

Du får adgang til replay video af LinkedIn inspirationswebinaret

Replay video

Alle vores webinarer bliver optaget og du får efterfølgende tilsendt link til replay video og podcast.

Hvis du ikke kan vente til den kommende dato for webinaret, kan du allerede nedenfor se replay video af den senest afholdte udgave af webinaret.

Her finder du link til replay video af seneste udgave af webinaret "4 trin, som kan øge engagementet på jeres virksomhedsside"
Her finder du information om udbyttet ved at deltage i dette LinkedIn inspirationswebinar

Udbytte

Du får inspiration og konkrete indsigter om, hvordan du kan øge engagementet og dermed også rækkevidden på jeres virksomhedsside.

Her finder du information om målgruppen for dette LinkedIn webinar

Målgruppe

Webinaret er for dig, som enten på strategisk eller eksekverende niveau arbejder med virksomhedens tilstedeværelse på LinkedIn, herunder via jeres virksomhedsside. Du kan sikkert se dig selv i en af disse titler:

  • Ejerleder
  • Soloselvstændig
  • CMO, marketingdirektør eller marketingchef
  • Kommunikationsansvarlig
  • Social Media Manager
Her finder du information om vores webinarværter

Dine webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem øget synlighed på LinkedIn og social selling. Endvidere er hun medstifter af Learning Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er LinkedIn ekspert og hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn i kommerciel sammenhæng. Han er en passioneret foredragsholder og engageret underviser indenfor LinkedIn og social selling. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Learning Community, som er Danmarks første dedikerede læringsunivers indenfor LinkedIn og social selling.

Her finder du information om ofte stillede spørgsmål i forbindelse med LinkedIn webinaret

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Ja, du er meget velkommen til at stille spørgsmål undervejs, og på den måde få ekstra udbytte ud af at deltage live i webinaret.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Det officielle program for webinaret tager 45 minutter. Der er afsat tid spørgsmål undervejs, men kan vi ikke nå at svare på alle spørgsmål indenfor de 45 minutter, fortsætter vi efter at det officielle program slutter kl. 10.45.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.