Information om Employee Advocacy inspirationsforedraget med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Employee Advocacy inspirationsforedrag

I en verden, hvor vi bombarderes med reklamebudskaber fra virksomheder, bliver kundernes ”reklamefilter” hurtigere aktiveret. Vi stoler således mindre på brands og mere på mennesker, og når det gælder de sociale medier, vil vi hellere indgå i dialoger med mennesker end brands.

Det er således nemmere at skabe engagement og dialog med kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter ved at tænke medarbejderne ind i denne kommunikation.

Det gør at virksomhederne med fordel kan arbejde på at motivere sine medarbejdere til at dele ud af deres viden via de sociale medier. På den måde bliver medarbejderne ambassadører og de kan for eksempel hjælpe med at tiltrække nye talenter, samarbejdspartnere og kunder m.m.

Formålet med dette inspirationsforedrag er at give såvel ledelse som medarbejdere inspiration til hvordan der kan skabes synlighed omkring virksomheden, dens aktiviteteter og forretning gennem brugen af Employee Advocacy tankegangen.

Beskrivelse af idéen bag Employee Advocacy

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Dette foredrag henvender sig til enhver virksomhed og organisation, der ønsker at synliggøre hvad der sker i virksomheden, herunder også “behind the scenes”, set med medarbejdernes øjne gennem brugen af den såkaldte Employee Advocacy tankegang.

I bund og grund kan alle medarbejdergrupper med fordel deltage i foredraget med det formål at give dem inspiration til, hvordan de kan bruge Employee Advocacy til at arbejde med personlig branding og synliggørelse overfor deres netværk på de sociale medier.

Størrelsen af virksomheden eller organisationen er ikke afgørende, da Employee Advocacy i princippet kan dyrkes af enhver størrelse virksomhed.

Et inspirationsforedrag har en typisk varighed på 45-90 minutter inklusive tid til spørgsmål/dialog.

Vi aftaler selvfølgelig den præcise varighed forud for afholdelsen af foredraget.

Ja, selvfølgelig kan I det.

Inden gennemførelsen af foredraget, tager vi en snak over telefonen eller sætter et videomøde op for blandt andet at forventningsafstemme, og få input fra jer i forhold til emner, som I ønsker skal indgå i foredraget.

Uanset om du ønsker at vi skal afholde et foredrag, en workshop eller et kursusforløb for jeres virksomhed, så kommer vi ud og underviser over alt i Danmark. Normalvis gør vi det på jeres adresse med mindre andet aftales.

Vi kommer såmænd også gerne til udlandet, og har allerede undervist i lande som Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien og Tjekkiet.

Så uanset om du har behov for at afholde et foredrag på Falster eller gennemføre en workshop i Vestjylland og dagen efter i Østjylland, så er afstand ikke nogen udfordring, og vi dukker således gerne op på jeres adresse et sted her i landet eller udlandet.

Foredraget kan også afholdes som online videoforedrag (se FAQ-spørgsmålet “Kan foredraget afholdes online?” for mere information).

Ja, foredraget kan sagtens afholdes som online foredrag, hvor deltagerne kan se med via video – enten fra kontoret eller den enkelte medarbejders hjemmekontor.

Det foregår via Demio, som er den webinarplatformen vi bruger. Vi har Demio fordi at denne platform efter vores mening tilbyder høj streamingkvalitet af både video og lyd samtidigt med at den er nem at bruge for deltagerne.

Hvis foredraget afholdes online kan der som standard være op til 150 deltagere med på en gang.

Der er mulighed for at udvide dette til 500 personer mod en merpris på kr. 1.500 ekskl. moms.

Vi sørger for at udarbejde en tilmeldingsside med tilhørende notifikationsmails således, at deltagerne bliver mindet om webinaret henholdsvis 24 timer, 1 time og 15 minutter før afholdelse.

Vi finder selvfølgelig frem til et tidspunkt, der passer ind i jeres planlægning uanset om foredraget skal afholdes morgen, eftermiddag eller aften.

Ja, der kan stilles spørgsmål under foredraget. Faktisk vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs uanset om der er tale om et fysisk foredrag eller online videoforedrag.

Hvis der er tale om et online videoforedrag, kan der stilles spørgsmål via chatfunktionen, lige som vi kan åbne op for de enkelte deltageres webcam og mikrofon, hvis der er nogen af dem, der ønsker at stille spørgsmål på den måde.

Der er som sådan ingen begrænsning på deltagerantal, hvis der er tale om et fysisk foredrag.

Hvis foredraget afholdes online kan der være op til 150 deltagere.

Der er mulighed for at udvide dette til 500 personer mod en merpris på kr. 1.500 ekskl. moms.

Vi afholder normalvis inspirationsforedraget på dansk og anvender dansksprogede slides, men vi holder også meget gerne foredraget på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale.

Hvis der er tale om et fysisk foredrag, skal foredragslokalet være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm, som skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel. Klik her for flere detaljer om tekniske krav og forudsætninger.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling metodikken, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller face-to-face sparring.

Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Leif kommer med mere end 30 års erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Vil du vide mere om inspirationsforedraget, så ring gerne til Leif på telefon 41 900 800 eller send ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet webinar. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato m.m.

close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.