Employee Advocacy inspirationsforedrag

I en verden, hvor vi bombarderes med reklamebudskaber fra virksomheder, bliver kundernes ”reklamefilter” hurtigere aktiveret. Vi stoler således mindre på brands og mere på mennesker, og når det gælder de sociale medier, vil vi hellere indgå i dialoger med mennesker end brands.

Det er således nemmere at skabe engagement og dialog med kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter ved at tænke medarbejderne ind i denne kommunikation.

Det gør at virksomhederne med fordel arbejde på at motivere sine medarbejdere til at dele ud af deres hverdag via de sociale medier. På den måde bliver medarbejderne ambassadører og kan for eksempelvis hjælpe med at tiltrække nye talenter m.m.

Formålet med dette inspirationsforedrag er at give såvel ledelse som medarbejdere inspiration til hvordan der kan skabes synlighed omkring virksomheden, dens aktiviteteter og forretning gennem brugen af Employee Advocacy tankegangen.

Beskrivelse af idéen bag Employee Advocacy
Information om LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen, til facilitering af workshops, i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag.

Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Vil du vide mere om LinkedIn foredraget, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og dit salgsteam med at bruge social selling metodikken til at sælge og markedsføre med, så ring gerne til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.