LinkedIns forskellige indholdsformater: Hvornår skal du bruge hvad?

Der findes et hav af forskellige indholdsformater på LinkedIn, men hvornår skal du bruge det ene format fremfor det andet?

Det spørgsmål og mange flere får du svar på, når social selling og LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen giver dig konkret viden om de forskellige indholdsformater, der findes på LinkedIn.

Under webinaret kommer Eva og Leif bl.a. ind på:

  • Hvor langt kan et indlæg maksimalt være?
  • Kan jeg uploade flere billeder i et opslag på LinkedIn?
  • Kan jeg lave afstemninger på LinkedIn?
  • Hvor langt kan en artikel maksimalt være?
  • Hvad egner henholdsvis et indlæg og en artikel sig bedst til?
  • Er det bedre at bruge video fremfor billeder?
  • Kan jeg poste samme formater på en virksomhedsside?

DIT UDBYTTE: Du bliver skarpere til at vælge det bedste format – alt efter hvilket budskab du vil kommunikere til dit netværk på LinkedIn.

Der er rig mulighed for at du kan stille spørgsmål undervejs.

Du får også adgang til slides samt replay video af webinaret.

Det er gratis at deltage, og kræver blot, at du tilmelder dig nedenfor.

Dato for webinaret

Tilmelding

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke vil vente med at deltage i live udgaven af webinaret, kan du se en replay video af den seneste udgave af webinaret.

Se webinaret om LinkedIn indholdsformater som on-demand video her og nu

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget. Når det er afholdt, sender vi et link til en replay video til alle tilmeldte.

Ja, det kan du sagtens, hvis du tilmelder dig, selv om du ikke kan deltage på selve dagen. På den måde får du automatisk tilsendt en mail med link til replay video, når webinaret er afholdt.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Dine webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med specielt LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem blandt andet øget synlighed på LinkedIn. Endvidere er hun medstifter af LinkedIn PRO Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.