LinkedIn kursus: Sådan skriver og poster I indhold til LinkedIn

LINKEDIN INDHOLDSKURSUS: Dette LinkedIn indholdskursus har til formål at træne deltagerne i, hvordan de kan skabe, skrive og poste indhold til LinkedIn med henblik på at udstille ekspertise og skabe øget synlighed i deres netværk på LinkedIn.

LinkedIn indholdskurset foregår gennem konkret hands-on træning i, hvordan I blandt andet kan få idéer til indhold, definition af relevante hashtags og efterfølgende skrive de konkrete indlæg.

Det betyder at I kommer til at sidde med jeres bærbare computere og arbejde med at skabe og skrive indlæg, der kan blive postet på jeres LinkedIn profiler. Dermed får I håndgribelig viden og inspiration, og samtidigt får I konverteret teori til praksis i løbet af kursusdagen.

Alle vores virksomhedskurser er skræddersyede, hvilket betyder at vi tilpasser kursusdagen til at matche de behov og ønsker I har. Det kan blandt andet ske ved at vi går adgang til materialer og eksempler fra jeres hverdag med henblik på at gøre undervisningen mere relevant og involverende.

Information om indholdet i vores LinkedIn content kursus

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn kurset henvender sig til jer, der gerne vil blive bedre til at skabe relevant og engagerende indhold til enten jeres personlige LinkedIn profiler og/eller virksomhedsside, og derigennem øge synligheden for jer som individer og jeres virksomhed.

I har således et ønske om at lære at bruge LinkedIn til eksempelvis at:

  • blive set af jeres netværk og netværkets netværk
  • uddanne netværket til bedre at forstå hvad det er som I hjælper med og hvilken værdi I skaber
  • sætte særlig fokus på områder, der er vigtige for jer at kommunikere om
  • skabe synlighed omkring jeres individuelle professionelle roller
  • udstille jeres ekspertise og viden
  • opbygge tillid i jeres netværk på LinkedIn

Uanset om du ønsker at vi skal gennemføre en workshop eller et kursusforløb for jeres virksomhed, så kommer vi ud og underviser over alt i Danmark. Workshoppen afholdes normalvis på jeres adresse med mindre andet aftales.

Vi kommer såmænd også gerne til udlandet, og har allerede undervist i lande som Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien og Tjekkiet.

Så uanset om du har behov for at afholde et foredrag på Falster eller gennemføre en workshop i Vestjylland og dagen efter i Østjylland, så er afstand ikke nogen udfordring, og vi dukker således gerne op på jeres adresse et sted her i landet eller udlandet.

I forbindelse med boooking aftaler vi nærmere i forhold til start- og sluttidspunkt for kursus, men vi starter ofte kl. 10.00 og slutter kl. 16.00.

Når I møder op til kurset skal I have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe jer på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan I med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profilkursus.

Der kan deltage op til 24 personer i kurset således, at vi kan opretholde et højt kvalitetsniveau i undervisningen.

Den enkelte deltager skal medbringe sin egen bærbare computer således, at han eller hun under kurset kan arbejde på LinkedIn. Det er muligt at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil man få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer.

Husk også at medbringe opladere således, at I har strøm nok til hele dagen :-)

Med hensyn til installeret software, så kommer vi til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format, så det er en fordel, hvis I har Office pakken installeret på jeres computere.

Vi afholder normalvis kurset på dansk og anvender dansksprogede slides, men vi holder også det meget gerne på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale.

Undervisningslokalet skal være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm, som skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel.

Klik her for flere detaljer om tekniske krav og forudsætninger.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

For mere information, så kig forbi Eva Sachses biografi her på websitet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Vil du vide mere om dette LinkedIn kursus, hvad det koster, og hvordan vi kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at opnå øget synlighed på LinkedIn, så ring til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet kursus. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.