Sådan laver du en effektiv LinkedIn virksomhedsstrategi

Synes du at det er svært at skabe en rød tråd i jeres indsatser på LinkedIn – både i forhold til jeres virksomhedsside og jeres medarbejderes profiler?

Så er dette webinar lige noget for dig.

Vi, det vil sige social selling og LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen, vil gerne flytte dig og jeres virksomhedsside fra tilfældige og ligegyldige opslag, over til relevante, målrettede og planlagte budskaber, som skaber værdi for jeres følgere.

Det vil vi gøre ved at give dig inspiration til, hvordan du skaber en stærk LinkedIn strategi med en klar kobling til taktik og eksekvering.

Her finder du information om hvad vi bl.a. kommer til at tale om af emner under LinkedIn webinaret

Agenda

 • Sådan definerer du en effektiv strategi
 • Hvad er formålet med jeres virksomhedsside?
 • Sådan definerer du jeres kommunikative fyrtårne
 • Hvem vil I gerne kommunikere til og med?
 • Indholdskalender og eksekvering
 • Spørgsmål og svar
Her finder du information om dato og tidspunkt for afholdelse af dette LinkedIn webinar

Dato og tidspunkt

Webinaret afholdes onsdag den 15. januar 2025 kl. 10:00-10:45.

Passer dag og tidspunkt dig ikke? Så tilmeld dig alligevel. På den måde får du efterfølgende tilsendt link til replay video og slides.

Her kan du tilmelde dig LinkedIn inspirationswebinar

Tilmelding

Du får adgang til replay video af LinkedIn inspirationswebinaret

Replay video

Alle vores webinarer bliver optaget og du får efterfølgende tilsendt link til replay video, podcast og PDF af de viste slides.

Hvis du ikke kan vente til den kommende dato for webinaret, kan du allerede nedenfor se replay video af den senest afholdte udgave af webinaret.

Se replay video her og nu af webinaret "Sådan får du en effektiv LinkedIn virksomhedsstrategi"
Her finder du information om udbyttet ved at deltage i dette LinkedIn inspirationswebinar

Udbytte

Du får konkret inspiration og idéer til, hvordan du kan arbejde med behovsskabelse overfor dine kundeemner – både i forhold til social selling indsatser via LinkedIn og mere klassiske salgsindsatser.

Her finder du information om målgruppen for dette LinkedIn webinar

Målgruppe

Webinaret er for dig, som enten på strategisk eller eksekverende niveau arbejder med virksomhedens tilstedeværelse på LinkedIn, herunder via jeres virksomhedsside. Du kan sikkert se dig selv i en af disse titler:

 • Ejerleder
 • Soloselvstændig
 • CMO, marketingdirektør eller marketingchef
 • Kommunikationsansvarlig
 • Social Media Manager
Her finder du information om vores webinarværter

Dine webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem øget synlighed på LinkedIn og social selling. Endvidere er hun medstifter af Learning Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er LinkedIn ekspert og hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn i kommerciel sammenhæng. Han er en passioneret foredragsholder og engageret underviser indenfor LinkedIn og social selling. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Learning Community, som er Danmarks første dedikerede læringsunivers indenfor LinkedIn og social selling.

Her finder du information om ofte stillede spørgsmål i forbindelse med LinkedIn webinaret

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Ja, du er meget velkommen til at stille spørgsmål undervejs, og på den måde få ekstra udbytte ud af at deltage live i webinaret.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Det officielle program for webinaret tager 45 minutter. Der er afsat tid spørgsmål undervejs, men kan vi ikke nå at svare på alle spørgsmål indenfor de 45 minutter, fortsætter vi efter at det officielle program slutter kl. 10.45.

Ja, du får efterfølgende tilsendt link til en PDF-fil af de viste slides.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.