Her finder du information om vores åbne LinkedIn kursus "Sådan sælger du på LinkedIn med social selling metodikken"

Sådan sælger du på LinkedIn med social selling metodikken

SÅDAN SÆLGER DU PÅ LINKEDIN: Dette er et åbent LinkedIn kursus, hvor du lærer om, hvordan du kan sælge på LinkedIn ved hjælp af social selling metodikken.

Vi har lavet et hands-on orienteret kursusformat, hvor du mellem kl. 10.00 og 16.00 kommer til at lære om de forskellige elementer i social selling metodikken, og hvordan du helt konkret bruger det i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser på LinkedIn.

Dit udbytte ved at deltage i kurset er, at du får inspiration, viden og indsigt i, hvordan du kan bruge social selling til dels at komme tilbage i den indledende del af dine kunders købsproces, og dels etablere nye relationer, der over tid kan konverteres til kunder.

Du bliver undervist i, hvordan du kan arbejde med at opsøge nye potentielle kunder både med push social selling aktiviteter, både via gratisudgaven af LinkedIn og Premium-produktet LinkedIn Sales Navigator. Du bliver også trænet i, hvordan du kan tiltrække nye kunder via pull social selling aktiviteter som eksempelvis publicering af indlæg og artikler.

Det hele foregår i en uformel stemning, og hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

Social selling salgskurset afholdes hver måned som fysisk kursus på vores kontor i Kokkedal. Hvis du foretrækker live online videoundervisning, afholdes kurset også via Zoom.

Prisen er kun kr. 4.995 ekskl. moms (kr. 6.243,75 inklusive moms) pr. deltager.

Ved tilmelding af 2 eller flere personer fra samme virksomhed er prisen kr. 4.495 (kr. 5.618,75 inklusive moms) pr. deltager ved en samlet faktura. I så fald bedes du ringe til Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere.

Alle kursusmaterialer er inkluderet i prisen lige som at du også får adgang til de anvendte Word og Excel skabeloner.

Du har fri support i 3 måneder efter afholdelse af kurset. Det betyder, at du kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til LinkedIn eller social selling metodikken.

Hvis en af de anførte datoer ikke passer ind i din planlægning, så kontakt os for at høre om muligheden for at finde en anden kursusdato til dig.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn kurset henvender sig til dig, der arbejder med B2B-relationssalg, og gerne vil dygtiggøre dig i den såkaldte social selling metode.

Du har et ønske om at lære at bruge LinkedIn til eksempelvis at:

  • komme i kontakt med potentielle kunder
  • udbygge dit professionelle netværk på LinkedIn
  • skabe synlighed omkring din professionelle rolle
  • udstille din ekspertise og viden
  • skabe nye dialoger
  • opbygge tillid i dit netværk på LinkedIn

For at sikre høj kvalitet i undervisningen, har vi valgt at begrænse antallet af deltagere til at være maksimalt 4 personer pr. hold.

Hvis du foretrækker at blive undervist via video, så findes kurset også i en online udgave..

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 14 dage inden afholdelse af kurset og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af kurset, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Kurset starter kl. 10.00 og slutter kl. 16.00.

Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som du finder i linket lige her.

Hvis du deltager i det fysiske kursus skal du medbringe din egen bærbare computer således, at du under kurset kan arbejde på LinkedIn. Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer.

Husk også at medbringe oplader således, at du har strøm nok til hele dagen :-)

Med hensyn til installeret software, så kommer vi til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format så det er en fordel, hvis du har Office pakken installeret på din computer.

Vi afholder kurset på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Jeg har været til et super lærerigt og interessant kursus om social selling. Jeg har igennem dette kursus øget min viden indenfor social selling metodikken og hvordan denne anvendes i praksis.


Leif er skarp og går til kernen. Og så har han en enestående evne til at fastholde lytternes opmærksomhed og gøre tilhørerne optaget af det, han taler om. Ønsker du at øge din viden indenfor social selling vil jeg helt klart anbefale Leif.


Tak for et fantastisk lærerigt kursus.

Wasim Traboulsi

Wasim TraboulsiArea Export Manager - Buk-Auto Denmark

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Information om hvordan du finder vej til os

Du kan finde vej til vores kontor i denne kørselsvejledning.

Der er gratis parkering umiddelbart udenfor vores kontor.

Information om vores online LinkedIn kursus: "Sådan bruger du LinkedIn professionelt"
close

Abonnér på vores LinkedIn og social selling nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.