Sådan sælger du på LinkedIn med social selling metodikken

SOCIAL SELLING KURSUS: Dette er et åbent social selling salgskursus, hvor du lærer om, hvordan du kan sælge på LinkedIn ved hjælp af social selling metodikken.

Vi har lavet et hands-on orienteret kursusformat, hvor du mellem kl. 10.00 og 16.00 kommer til at lære om de forskellige elementer i social selling metodikken, og hvordan du helt konkret bruger det i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser på LinkedIn.

Formålet er, at give dig inspiration, viden og indsigt i, hvordan du kan bruge social selling til dels at komme tilbage i den indledende del af dine kunders købsproces, og dels etablere nye relationer, der over tid kan konverteres til kunder.

Visualisering af den udvidede salgstragt med en kombination af pull og push social selling

Du bliver undervist i, hvordan du kan arbejde med at opsøge nye potentielle kunder med såkaldte push social selling aktiviteter via LinkedIn.

Du bliver også trænet i, hvordan du kan tiltrække nye kunder via pull social selling aktiviteter som eksempelvis publicering af indlæg og artikler samt brug af kommentarfunktionen.

Det hele foregår i en uformel stemning, og hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

Social selling salgskurset afholdes via Zoom som live online videokursus eller alternativt på dit kontor i hovedstadsområdet, hvis du foretrækker fysisk undervisning.

Eksempler på firmaer vi har holdt kurset for

Eksempler på virksomheder som vi har afholdt social selling dagskurset for

Prisen er kun kr. 4.995 ekskl. moms (kr. 6.243,75 inklusive moms) pr. deltager.

Ved tilmelding af 2 eller flere personer fra samme virksomhed er prisen kr. 4.495 (kr. 5.618,75 inklusive moms) pr. deltager ved en samlet faktura. I så fald bedes du ringe til Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere.

Alle kursusmaterialer er inkluderet i prisen lige som at du også får adgang til de anvendte Word og Excel skabeloner.

Du har fri adgang til vores LinkedIn PRO community i 2 måneder (værdi kr. 800 eksklusive moms) efter afholdelse af kurset. Det betyder, at du har adgang til viden, inspiration og ugentlig live undervisning samt vores undervisningsarkiv lige som, at du kan stille spørgsmål til LinkedIn eller social selling metodikken i chatsektionen.

Afvikling af kurset

Eksempel på online sparring og rådgivning med social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company

Social selling kurset afholdes via Zoom og bliver optaget således, at du kan gense det efterfølgende, hvis du ønsker det.

Kurset kan alternativt også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet mod en merpris på kr. 900 eksklusive moms, som dækker transporttid, transportomkostninger og eventuelle parkeringsomkostninger.

Ledige kursusdatoer og tilmelding

Du kan se alle ledige datoer for online udgaven af kurset ved at klikke på knappen nedenfor.

Hvis en af de anførte datoer ikke passer ind i din planlægning, så kontakt os for at høre om muligheden for at finde en anden kursusdato til dig.

Kurset kan alternativt også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet.

Afholdelsesgaranti: Når du har booket og betalt for din plads, giver vi dig garanti for at social selling heldagskurset bliver afholdt. Vi gennemfører alle vores åbne kurser – selv hvis der kun er en kursist tilmeldt.

Betaling

Du har mulighed for at betale med kreditkort i forbindelse med din bestilling.

Hvis du ønsker at betale med MobilePay eller få tilsendt en faktura med henblik på at lave bankoverførsel, så skriv til Leif Carlsen på e-mail lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere herom.

Ofte stillede spørgsmål

LinkedIn kurset henvender sig til dig, der arbejder med B2B-relationssalg, og gerne vil dygtiggøre dig i den såkaldte social selling metode.

Du har et ønske om at lære at bruge LinkedIn til eksempelvis at:

  • komme i kontakt med potentielle kunder
  • udbygge dit professionelle netværk på LinkedIn
  • skabe synlighed omkring din professionelle rolle
  • udstille din ekspertise og viden
  • skabe nye dialoger
  • opbygge tillid i dit netværk på LinkedIn

For at sikre høj kvalitet i undervisningen, har vi valgt at begrænse antallet af deltagere til at være maksimalt 4 personer pr. hold.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 14 dage inden afholdelse af kurset og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af kurset, så hvis du bliver forhindret i at deltage, kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Kurset starter kl. 10.00 og slutter kl. 16.00.

Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som du finder i linket lige her.

Hvis du deltager i det fysiske kursus, skal du medbringe din egen bærbare computer således, at du under kurset kan arbejde på LinkedIn. Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer.

Husk også at medbringe oplader således, at du har strøm nok til hele dagen :-)

Med hensyn til installeret software, så kommer vi til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format, så det er en fordel, hvis du har Office pakken installeret på din computer.

Vi afholder kurset på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Da jeg på et tidspunkt ønskede at få ny inspiration og viden inden for min professionelle kæphest, CRM-disciplinen og datadrevet markedsføring, faldt valget på et kursus i social selling og LinkedIn med Leif Carlsen fra Social Selling Company.


Ud over at blive klædt bedre på til at øge synligheden over for mit netværk med social selling skulle kurset også hjælpe med at skabe flere en-til-en dialoger via LinkedIn-platformen.


Måske kender du Leif? Utrolig passioneret og vidende om social selling – han ved i dén grad, hvad han taler om. Leifs kompetente baggrund giver kvalificeret modspil og vender ideer, når man selv kommer ud ad en tangent.


Den uformelle kursusform – og afholdelsen i små hold – er en positiv oplevelse, der samtidig tillader både spørgsmål og erfaringsdeling med de øvrige deltagere.


Jeg anbefaler gerne kurset til alle, der deler min opfattelse – at den moderne beslutningstager er blevet mere digital. Og derfor hellere vil tættere på kunderne via social selling end via traditionelt telefonsalg.

Finn Thomsen

Finn ThomsenFounder - DIRECTion Marketing

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Vil du vide mere om kurset?

Har du spørgsmål til indholdet, udbytte, ønsker til indhold, praktiske forhold eller andet, så ring til Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller send ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk.