Start en uforpligtende dialog med os: Ring 41 900 800 eller e-mail os på info@socialsellingcompany.dk x
16. september 2016
16 sep 2016

Jam session on social selling

Social selling jam session med Chris "Kubby" KubbernusSocial selling jam session er en podcast episode med Chris “Kubby” Kubbernus og Leif Carlsen, som “jammer” omkring begreberne social selling og content marketing.

I podcast episoden interviewer Social Selling Companys Leif Carlsen denne gang canadiske Chris “Kubby” Kubbernus. “Kubby”, som har boet i Danmark i de seneste 8 år, arbejder med social selling og content marketing, og der lige præcis hvad ham og Leif “jammer” om i denne podcast episode. De to herrer taler blandt andet om social selling kontra kold canvas, om det at bruge de sociale medier til at skabe stærke og personlige relationer, om modenheden for social selling i forskellige brancher og om en masse andre emner relateret til social selling.

 

Her kan du lytte til podcasten

Afspil podcasten via website

Afspil podcasteb via iTunes

Afspil podcasten via SoundCloud
 
Social Selling RadioDu kan også abonnere på vores podcast, så du automatisk får besked når der kommer nye episoder. Det er helt gratis og utrolig nemt, og du kan altid afmelde abonnementet. For at abonnere på podcasten via iTunes, så klik på dette link. Hvis du har en Android smartphone kan du abonnere på podcasten via Stitcher på dette link. Du kan også abonnere på vores podcast via SoundCloud ved at klikke på dette link.
 
God fornøjelse med at lytte til podcasten :-)

Du er som altid meget velkommen til at dele podcasten med dine kollegaer eller andre, som du tænker kan have glæde og værdi af at lytte til den.

De venligste hilsner

Leif Carlsen
 

Tags: , , , , , , , , , , ,
1 Besvar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] med canadiske Chris ‘Kubby’ Kubbernus om. Kubby har allerede været på besøg i Social Selling Radio i episode 27, hvor vi havde vores første “social selling jam session”. […]

Efterlad en Kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright 2013-2019 Social Selling Company