Få hjælp af LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Få hjælp fra LinkedIn ekspert Leif Carlsen til at få det bedste ud af din LinkedIn profil uanset om du skal bruge den til personlig branding, søge job eller arbejde med social metodikken og skabe nye kunderelationer og salg.

Helt konkret kan Leif kan hjælpe dig med rådgivning og sparring i forhold til hvordan du kan bruge LinkedIn som værktøj og platform til at nå dine målsætninger når det gælder om at skabe synlighed omkring din person, ekspertise og faglighed.

Sammen med hans kollega Eva Sachse har Leif hjulpet mere end 200 virksomheder med at arbejde med LinkedIn og social selling metodikken.

Denne baggrund bruger Leif i sin en-til-en sparring, hvor han dels giver indsigt om hvad der kendetegner en klar og stærk strategi og dels sparrer med dig i forhold til hvordan du kan bruge LinkedIn som platform til at skabe konkrete resultater med.

Sparringen foregår normalvis på vores kontor i Kokkedal.

Alternativt kan det også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet. Ved kørsel udenfor Hovedstadsområdet afregnes der transportomkostninger efter statens takster tur/retur.

Endelig kan sparring foregå over telefon eller Skype efter nærmere aftale.

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og været på LinkedIn som platform siden 2005. Han er samtidigt også social selling ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til facilitering af workshops i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag.

Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Information om social selling sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Hvis du vil booke en session med Leif for at få rådgivning og sparring om LinkedIn, så gør du det ved at ringe til ham på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til Leif, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hans sparring og rådgivning.

Andre former for sparring og rådgivning

Information om Linkedin profil opdatering og sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse
Information om LinkedIn virksomhedsside sparringspakken