Få hjælp af LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Har du svært ved at knække koden til at få kommerciel succes med LinkedIn? Har du brug for at få strategisk sparring og rådgivning til, hvordan I kan digitalisere jeres B2B-relationssalgsindsatser via social selling metodikken?

Så er der hjælp at hente fra LinkedIn ekspert Leif Carlsen til at få det bedste ud af din LinkedIn profil uanset om du skal bruge den til personlig branding, søge job eller som salgsteam til at arbejde med social metodikken og skabe nye kunderelationer og salg.

Helt konkret kan Leif hjælpe dig med rådgivning og sparring i forhold til hvordan du kan bruge LinkedIn som platform og social selling som metode til at nå dine målsætninger, når det gælder om at skabe synlighed omkring din person, ekspertise og faglighed.

Leif har hjulpet mere end 200 virksomheder med at arbejde med LinkedIn og social selling metodikken. Denne baggrund bruger Leif i sin en-til-en sparring, hvor han dels giver indsigt i hvad der kendetegner en klar og stærk strategi, og dels sparrer med dig i forhold til hvordan du kan bruge LinkedIn som platform til at skabe konkrete resultater med.

Sparringen foregår normalvis på vores kontor i Kokkedal.

Alternativt kan det også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet. Ved kørsel udenfor Hovedstadsområdet afregnes der transportomkostninger efter statens takster tur/retur.

Endelig kan sparring foregå over telefon eller Skype efter nærmere aftale.

Information om social selling sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og har været på LinkedIn som platform siden 2005. Han er samtidigt også social selling ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen i.f.m. foredrag, til facilitering af workshops eller i en-til-en sammenhæng.

Han er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for har stor ekspertise inden for ledelse, markedsføring, salg og indkøb.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Vil du booke en sparringsession med Leif for at blive klogere på brugen af LinkedIn og social selling metodikken, så gør du det ved at klikke på linket her eller knappen med teksten “Book Leif nu”.

Du er også velkommen til at ringe til ham på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Du er selvfølgelig også velkommen til bare at ringe eller skrive til Leif, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hans sparring og rådgivning.