Frequently Asked Questions


Ja, alle Learning Community PRO live undervisninger bliver optaget, således at du kan se eller gense den enkelte session på et senere tidspunkt.
Nej, der er ingen form for bindingsperiode ved et Learning Community PRO medlemskab.

Du kan således opsige dit medlemskab fra periode til periode.
Ja, du kan få adgang til Learning Community via smartphone ved at downloade Circle Community app’en.

Det gør du ved at søge efter “Circle Communities” app’en i Apples App Store eller Google Play Store (Circle er den platform som vi bruger til at afvikle on demand videokurset på).

Når du har downloadet app’en, skal du bare logge på med dit community login oplysninger.

Derefter har du adgang til dine community kanaler via app’en.
Ja, du kan tilgå on demand videokurset via din smartphone ved at downloade Circle Community app’en.

Det gør du ved at søge efter “Circle Communities” app’en i Apples App Store eller Google Play Store (Circle er den platform som vi bruger til at afvikle on demand videokurset på).

Når du har downloadet app’en, skal du bare logge på med dit community login oplysninger.

Derefter har du adgang til dine community kanaler via app’en.
Du har ubegrænset adgang til on demand videokurset i 12 måneder fra købsdato.
Det officielle program for webinaret tager 45 minutter. Der er afsat tid spørgsmål undervejs, men kan vi ikke nå at svare på alle spørgsmål indenfor de 45 minutter, fortsætter vi efter at det officielle program slutter kl. 10.45.
Betaling sker med kreditkort via betalingstjenesten Stripe, når du tilmelder dig Learning Community PRO, og det månedlige beløb trækkes hver måned indtil at du opsiger dit medlemskab, som du kan gøre fra måned til måned.

Hvis du har købt et kvartals- eller et årsabonnement, bliver beløbet trukket fra din konto henholdsvis en gang hvert kvartal eller årligt.
Betaling sker med kreditkort via betalingstjenesten Stripe, når du køber adgang til Learning Community online videokurset.
Ja, det er muligt. Det kræver blot at du kontakter os, hvorefter vi sørger for at ændre det rent teknisk set.
Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.