Sådan bliver du bedre til LinkedIn

LINKEDIN ONLINE SKOLE: Vil du gerne blive bedre til at bruge LinkedIn? Vil du gerne øge din synlighed og udstille din faglighed overfor dit LinkedIn netværk? Eller måske få nye kunder via LinkedIn og den såkaldte social selling metodik? Så er vores LinkedIn online skole lige noget for dig!

LinkedIn skolen består af 9 moduler med konkret læring, viden, inspiration, sparring og feedback. Det foregår som en kombination af undervisning og opfølgning.

Alle lektioner og opfølgninger bliver optaget, så du altid kan gense en tidligere lektion eller opfølgning, eller hvis du bliver forhindret i at deltage i et af modulerne.

Du får i alt 17 timers live undervisning svarende til 2 dages kursus.

Du kan frit vælge om du vil deltage når der er live videoundervisning eller om du vil se replay videoer af alle moduler, når det passer dig.

Vi har valgt at lave det som et forløb over flere uger, for at du kan få mest mulig gavn af det du lærer, og for at du løbende kan stille spørgsmål. På den måde har du tid til at tage det lærte i brug, og du kan få feedback og stille spørgsmål, så du får det optimale ud af det.

LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen er dine undervisere på LinkedIn online skolen, og de er begge med til alle lektioner.

LinkedIn skolen afvikles via Zoom videoplatformen, som gør det nemt for dig at modtage undervisningen samtidigt med, at du kan stille med spørgsmål undervejs og bede om feedback. På den måde kan du deltage i undervisningen uanset, om du ønsker at gøre det fra kontoret eller hjemmekontoret.

Klik her for at tilmelde dig LinkedIn online skolen

Hvad er dit udbytte ved at deltage?

  • Du bliver mere fortrolig med at bruge LinkedIn.
  • Du får styr på de muligheder, der ligger i gratisudgaven af LinkedIn.
  • Du får en professionel, søgbar og appellerende LinkedIn profil.
  • Du lærer hvad social selling metoden går ud på, og hvordan du kan bruge den i dit daglige arbejde med at tiltrække kunder.
  • Du lærer at udvide dit netværk på en professionel måde
  • Du bliver introduceret til LinkedIn Sales Navigator således, at du kan finde ud af, om det er et salgsværktøj, du kan have gavn af i dit arbejde.
  • Du får brainstormet om idéer til indlæg og artikler som du kan skrive og publicere.
  • Du lærer at opbygge indlæg, der fanger netværkets opmærksomhed.
  • Du lærer om de forskellige LinkedIn indholdsformater og hvornår du skal bruge det ene format fremfor det andet.
  • Fordi online skolen løber over flere uger, vil det hjælpe dig med at få indarbejdet de nye rutiner i dine salgs- og markedsføringsindsatser.

Pris

Her finder du information om prisen på vores åbne LinkedIn online sommerskole

Prisen er kun kr. 2.495 ekskl. moms pr. person (kr. 3.118,75 inklusive moms).

Prisen inkluderer 8 timers online (live) undervisning, 9 timers online (live) opfølgning, adgang til replay videoer, skabeloner og materialer i seks måneder regnet fra opstart af LinkedIn online skolen.

Indhold og datoer

Vi mødes mandage kl. 13.00-14.00, hvor du får 1 times fokuseret live undervisning, og igen fredage kl. 10.00-11.00, hvor du får 1 times opfølgning med svar på spørgsmål, sparring og feedback.

Introduktion til kurset og indsigt i hvorfor er folk på LinkedIn, hvad kan du bruge LinkedIn til samt hvordan kan du øge din synlighed og udstille din faglighed overfor dit netværk og netværkets netværk.

Opdatering og optimering af din Linkedin profil i.f.t. professionel overskrift, om-afsnit, søgeordsoptimering m.m. således, at profilen fremstår professionel og appellerende.

Sådan udvider og dyrker du dit LinkedIn netværk på en professionel og effektiv måde, herunder introduktion til stærke, gennemsnitlige og værdiløse forbindelser.

Gennem målrettet brug af likes og kommentarer, kan du fange dit netværk og netværkets netværks opmærksomhed, herunder også potentielle kunder, og dermed øge din synlighed overfor dem.

Her får du indsigt i, hvordan du kan bruge Sales Navigator til eksempelvis at søge efter leads og til automatisk at monitorere tidligere, nuværende og potentielle kunder.

Brainstorming session, hvor vi sparrer om emner og udarbejder forslag til overskrifter til indlæg og artikler som du kan skrive og publicere på LinkedIn.

Konkret inspiration og viden om, hvordan du opbygger relevante og interessante indlæg, der fanger din målgruppes opmærksomhed.

Her får du indsigt i de 13 forskellige indholdsformater, der aktuelt findes på LinkedIn, og hvornår du skal bruge det ene fremfor det andet til at forstærke dine budskaber med.

Opfølgningssession, hvor vi tager pulsen på din LinkedIn dagsform, og du får sparring i forhold til indsatser, effekter og resultater.

I alt 17 timers live undervisning svarende til 2 dages kursus.

Tilmelding

Du kan booke din plads til LinkedIn online skolen via linket her eller ved at klikke på den røde bookingknap nedenfor (åbner nyt vindue til betalingstjenesten Stripe).

Klik her for at tilmelde dig LinkedIn online skolen

Ofte stillede spørgsmål

Vores LinkedIn online skole henvender sig til dig, der gerne vil være mere aktiv på LinkedIn, opnå øget synlighed på platformen og i det hele taget blive bedre til at bruge LinkedIn.

Du vil gerne være top-of-mind i dit netværk inden for dit ekspertiseområde og du vil gerne i kontakt med nye kunder og/eller samarbejdspartnere.

Du kan eksempelvis være konsulent, rådgiver, sælger eller sidde i en anden kundevendt rolle.

Hvis du lige nu er ledig og søger nyt job, vil du også kunne gøre brug af social selling metoden og de værktøjer, der undervises i, til at komme tættere på et nyt job.

LinkedIn skolen foregår online via Zoom videoplatformen, hvilket gør at vi optager alle sessionerne. Skulle du blive forhindret, kan du altid se eller gense lektionerne.

Ja, alle online trænings- og opfølgningssessioner bliver optaget således, at du kan se eller gense den enkelte session på et senere tidspunkt.

Via den ressourceside som du også får adgang til, vil videooptagelserne være tilgængelig i seks måneder regnet fra start af online skolen.

Ja, via et lukket afsnit på vores LinkedIn Community får du adgang til replay videoer, slides, guider, skabeloner og andre former for materiale, der bliver brugt i undervisningen.

Du har adgang til det lukkede afsnit af LinkedIn Community i seks måneder regnet fra starten af online skolen.

Betaling sker med kreditkort når du booker online skolen.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 8 dage inden afholdelse af LinkedIn online skolen og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af LinkedIn online skolen, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Når du deltager i online skolen, skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som du finder i linket lige her.

Vores LinkedIn online skole foregår på dansk, og der er dansksprogede materialer til alle lektionerne.

Dine instruktører

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og engageret underviser indenfor LinkedIn og social selling. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem øget synlighed på LinkedIn og social selling. Endvidere er hun medstifter af LinkedIn PRO Community.

Hvis du vil vide mere om LinkedIn online skolen

Du er altid velkommen til at ringe til Eva på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål til LinkedIn online skolen.