Sådan øger du din synlighed og får nye kunder ved hjælp af social selling metodikken webinar2. december 2022KL. 10.00-11.00

Sådan får du nye kunder ved hjælp af social selling metodikken

SOCIAL SELLING WEBINAR: Den moderne beslutningstager har forlængst digitaliseret sit arbejde med at finde frem til mulige leverandører. 69 % af virksomheder, som ikke foretager digitale indkøb, researcher online før offline køb (DI Handel 2020 analyse). Det gælder derfor om, at være synlig online og på sociale medier for at komme i betragtning hos indkøberne.

Ved at indarbejde den såkaldte social selling metodik i dine salgs- og markedsføringsindsatser på LinkedIn, kan du øge din synlighed overfor potentielle kunder således, at du kan være “top of mind” overfor din målgruppe, når den får behov for dine produkter og services.

Du kan også bruge et salgsværktøj som LinkedIn Sales Navigator til at finde og skabe nye leads med samtidigt med, at du automatisk kan monitorere tidligere, nuværende og potentielle kunder.

Social selling og LinkedIn eksperterne Leif Carlsen og Eva Sachse fra Social Selling Company vil inspirere og dele konkret viden om, hvordan du kan bruge social selling metodikken på LinkedIn til at digitalisere en række af dine B2B-salgsindsatser, og dermed blive mere synlig i den indledende del af kundernes digitale købsproces.

Her finder du information om inspirationswebinaret "Sådan får du nye kunder på LinkedIn ved hjælp af social selling metodikken"

Under webinaret kommer Leif og Eva bl.a. ind på:

  • Hvorfor skal du arbejde med social selling?
  • Hvad går social selling metodikken ud på?
  • Hvad er forskellen på pull og push social selling?
  • Hvad er udbyttet ved at bruge social selling i dine salgsindsatser?

Jeg vil gerne rose jeres webinar for at give væsentligt mere værdi end jeres konkurrenter. Og fordi I ikke tvinger de besøgende ud i at udfylde ligegyldige questionnaires eller accepterer cookies for senere at spamme dem. Det bliver meget mere autentisk når i taler om inbound marketing.

Jesper HøjerTreeflow Technologies

1dag09timer29minutter17sekunder

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig webinaret.

Se seneste udgave af webinaret

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget og du får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Hvis datoen ikke passer dig, så tilmeld dig alligevel. På den måde får du automatisk tilsendt link til replay video af webinaret efterfølgende.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du dagen efter se en replay video af webinaret på vores YouTube kanal.

På YouTube kanalen kan du også se eller gense replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med specielt LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem blandt andet øget synlighed på LinkedIn.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.