Sådan sælger du ved hjælp af content

Sådan sælger du ved hjælp af content (eller på dansk indhold) er overskriften for den nyeste podcast med Leif Carlsen fra Social Selling Company og Leon Birdi fra birdi.dk.

Leif Carlsen og Leon BirdiDenne gang taler Leif og Leon om, hvordan du kan arbejde med begrebet “content” eller på dansk indhold, når du skal arbejde med salg og markedsføring via de sociale medier og digitale platforme. Denne salgs- og markedsføringsmetode er også kendt som social selling og content marketing.

I vanlig stil snakker Leon og Leif løs, og det gør de faktisk lidt over halvanden time, men content også et stort emne at komme rundt omkring. I podcasten kan du høre masser af konkret viden og inspiration til hvordan du skaber content og hvordan du kan anvende det i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser. Leif gennemgår også, hvordan du helt præcis kan opbygge og skrive et blogindlæg.
 

I podcasten kommer Leon og Leif blandt andet ind på:

Her kan du lytte til podcasten

Afspil podcasten via website

Afspil podcasteb via iTunes

Afspil podcasten via SoundCloud
 
Social Selling RadioDu kan også abonnere på vores podcast, så du automatisk får besked når der kommer nye episoder. Det er helt gratis og utrolig nemt, og du kan altid afmelde abonnementet. For at abonnere på podcasten via iTunes, så klik på dette link. Hvis du har en Android smartphone kan du abonnere på podcasten via Stitcher på dette link. Du kan også abonnere på vores podcast via SoundCloud ved at klikke på dette link.
 

Giv os gerne feedback

Vi vil rigtig gerne have feedback på vores podcast således, at vi dels kan blive bedre og dels behandle emner, som giver værdi for dig. Du er derfor meget velkommen til både at komme med feedback, stille spørgsmål til os eller komme med idéer til nye emner.

Hvis du synes godt om podcasten og får værdi ud af den, så bliver vi rigtig glade, hvis du kan lokkes til at gives os et godt review på iTunes og måske også 5 stjerner på iTunes :-) Det hjælper os med at få udbredt vores budskaber til andre interesserede.

God fornøjelse :-)

Leon og Leif
 

Sådan finder du Leon på de sociale medier:

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/leonbirdi
Facebook: https://www.facebook.com/leonbirdi
Twitter: https://twitter.com/leonbirdi
Google+: https://plus.google.com/+LeonBirdi/
 

Sådan finder du Leif og Social Selling Company på de sociale medier:

Leif på LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/leifcarlsen
LinkedIn Company Page: https://www.linkedin.com/company/social-selling-company
Facebook Page: https://www.facebook.com/socialsellingcompany.dk
Twitter: https://twitter.com/socialsellingco
Google+: https://plus.google.com/+SocialsellingcompanyDk/
Instagram: https://instagram.com/socialsellingcompany
Pinterest: https://www.pinterest.com/socialsellingco/
 

 

Comment (1)

 • Martin G. Larsen Reply

  Hej drenge.

  Tak for en god Podcast.

  Til sidst bliver der talt om MailChimp nyhedsbrevsarkiv.
  Her bliver der sagt der er “nofollow” på. Nofollow høre til på links og fortæller Google at de ikke skal følge linket. Dog kan indholdet stadig indekseres af Google, hvilket vil give Duplicate Content.

  Det kan være at din web-mand har sagt “noindex” – hvilket fortæller Google, at de ikke skal tage indholdet på den given url med i deres index.

  Tak for gode input og god dag.

  1. september 2016 at 8:31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *