Her finder du information om inspirationswebinaret "Sådan skaber du kvalitet og relevans i dit netværk på LinkedIn"21. april 2023KL. 10.00-11.00

Sådan skaber du kvalitet og relevans i dit netværk på LinkedIn

LINKEDIN NETVÆRK: Hvordan sikrer jeg, at jeg har et relevant LinkedIn netværk? Hvordan bruger jeg søgefunktionen på LinkedIn til at finde frem til eksempelvis kundeemner? Og hvordan connecter jeg med dem på en effektiv og professionel måde? Kan jeg slette en forbindelse uden at vedkommende får besked om det?

Det er nogle af spørgsmålene, som du får svar på, når LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen afholder gratis inspirationswebinar om, hvordan du på en effektiv og tidsbesparende måde kan udvide dit netværk på LinkedIn samtidigt med, at du sikrer kvalitet og relevans i dit netværk.

Eva og Leif giver dig også inspiration til, hvordan du skriver en professionel invitationstekst, der øger chancen for at modtageren lukker dig ind i vedkommendes netværk.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat god tid til at besvare spørgsmål fra deltagerne.

Jeg vil gerne rose jeres webinar for at give væsentligt mere værdi end jeres konkurrenter. Og fordi I ikke tvinger de besøgende ud i at udfylde ligegyldige questionnaires eller accepterer cookies for senere at spamme dem. Det bliver meget mere autentisk når i taler om inbound marketing.

Jesper HøjerTreeflow Technologies

Se seneste udgave af webinaret

Dato for webinaret

141dage10timer05minutter04sekunder

Ja tak, tilmeld mig webinaret

Klik her for at tilmelde dig inspirationswebinaret (gratis)

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig webinaret.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget og deltagerne får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Du skal dog have deltaget i webinaret, og have været logget på ind via det fremsendte tilmeldingslink, for at du automatisk får tilsendt link til replay videoen.

Hvis datoen ikke passer dig, så kig forbi vores YouTube kanal dagen efter webinaret.

Her kan du se en replay video af hele webinaret og alle tidligere afholdte webinarer.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du dagen efter se en replay video af webinaret på vores YouTube kanal.

På YouTube kanalen kan du også se eller gense replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Dine webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding. Desuden er Eva medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.