Sådan skaber du kvalitet og relevans i dit netværk på LinkedIn

INSPIRATIONSWEBINAR: Hvordan sikrer jeg, at jeg har et relevant LinkedIn netværk? Hvordan bruger jeg søgefunktionen på LinkedIn til at finde frem til eksempelvis kundeemner? Og hvordan connecter jeg med dem på en effektiv og professionel måde? Kan jeg slette en forbindelse uden at vedkommende får besked om det?

Det er nogle af spørgsmålene, som du får svar på, når LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen afholder gratis inspirationswebinar om, hvordan du på en effektiv og tidsbesparende måde kan udvide dit netværk på LinkedIn samtidigt med, at du sikrer kvalitet og relevans i dit netværk.

Eva og Leif giver dig også inspiration til, hvordan du skriver en professionel invitationstekst, der øger chancen for at modtageren lukker dig ind i vedkommendes netværk.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat god tid til at besvare spørgsmål fra deltagerne.

Dato for webinaret

Tilmelding

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke vil vente med at deltage i live udgaven af webinaret, kan du se en replay video af den seneste udgave af webinaret.

Se "Sådan skaber du kvalitet og relevans i dit LinkedIn netværk" webinaret som on-demand video

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget. Når det er afholdt, sender vi et link til en replay video til alle tilmeldte.

Ja, det kan du sagtens, hvis du tilmelder dig, selv om du ikke kan deltage på selve dagen. På den måde får du automatisk tilsendt en mail med link til replay video, når webinaret er afholdt.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Dine webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med specielt LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem blandt andet øget synlighed på LinkedIn. Endvidere er hun medstifter af LinkedIn PRO Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på LinkedIn Talkshowet, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.