Sådan skaber du kvalitet og relevans i dit netværk på LinkedIn

Hvordan sikrer jeg, at jeg har et relevant LinkedIn netværk? Hvordan bruger jeg søgefunktionen på LinkedIn til at finde frem til eksempelvis kundeemner? Og hvordan connecter jeg med dem på en effektiv og professionel måde? Kan jeg slette en forbindelse uden at vedkommende får besked om det?

Det er nogle af spørgsmålene, som du får svar på, når LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen afholder gratis inspirationswebinar om, hvordan du på en effektiv og tidsbesparende måde kan udvide dit netværk på LinkedIn samtidigt med, at du sikrer kvalitet og relevans i dit netværk.

Her finder du information om hvad vi bl.a. kommer til at tale om af emner under LinkedIn webinaret

Agenda

  • De 3 niveauer af netværkskvalitet
  • Sådan definerer du din egen netværksstrategi
  • Derfor skal du rydde op i dit netværk
  • Derfor skal du altid skrive en invitationstekst
Her finder du information om dato og tidspunkt for afholdelse af dette LinkedIn webinar

Dato og tidspunkt

Webinaret afholdes onsdag 26. februar 2025 kl. 10:00-10:45.

Passer dag og tidspunkt dig ikke? Så tilmeld dig alligevel. På den måde får du efterfølgende tilsendt link til replay video og slides.

Her kan du tilmelde dig LinkedIn inspirationswebinar

Tilmelding

Du får adgang til replay video af LinkedIn inspirationswebinaret

Replay video

Alle vores webinarer bliver optaget og du får efterfølgende tilsendt link til replay video, podcast og PDF af de viste slides.

Hvis du ikke kan vente til den kommende dato for webinaret, kan du allerede nedenfor se replay video af den senest afholdte udgave af webinaret.

Se "Sådan skaber du kvalitet og relevans i dit LinkedIn netværk" webinaret som on-demand video
Her finder du information om udbyttet ved at deltage i dette LinkedIn inspirationswebinar

Udbytte

Du får inspiration og indsigt i, hvordan du kan arbejde med kvaliteten af dit LinkedIn netværk, hvilket blandt andet kan hjælpe dig med at opnå øget rækkevidde og synlighed.

Her finder du information om målgruppen for dette LinkedIn webinar

Målgruppe

Webinaret er for dig, der gerne vil optimere på kvaliteten og relevansen af dit LinkedIn netværk, og gå efter klasse fremfor masse.

Her finder du information om vores webinarværter

Dine webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem øget synlighed på LinkedIn og social selling. Endvidere er hun medstifter af Learning Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er LinkedIn ekspert og hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn i kommerciel sammenhæng. Han er en passioneret foredragsholder og engageret underviser indenfor LinkedIn og social selling. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Learning Community, som er Danmarks første dedikerede læringsunivers indenfor LinkedIn og social selling.

Her finder du information om ofte stillede spørgsmål i forbindelse med LinkedIn webinaret

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Ja, du er meget velkommen til at stille spørgsmål undervejs, og på den måde få ekstra udbytte ud af at deltage live i webinaret.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Det officielle program for webinaret tager 45 minutter. Der er afsat tid spørgsmål undervejs, men kan vi ikke nå at svare på alle spørgsmål indenfor de 45 minutter, fortsætter vi efter at det officielle program slutter kl. 10.45.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.