Webinar: Sådan skriver du tekster som dit netværk på LinkedIn vil elske at læse

GRATIS WEBINAR: Hvordan kan jeg skrive og publicere relevante og interessante indlæg og artikler via min personlige LinkedIn profil? Vel at mærke tekster som mit netværk på LinkedIn vil elske at læse?

Det kan du få inspiration til når tekstfatter Carsten Ørris Jeppesen og LinkedIn ekspert Leif Carlsen afholder gratis webinar om, hvordan du kan skrive interessante, relevante og værdiskabende tekster, som du kan bruge når du poster indlæg og artikler på LinkedIn.

Carsten deler ud af indsigt, viden og erfaringer med at skrive tekster, der taler til din målgruppes interesser, problemer og muligheder. For jo mere du fokuserer på din målgruppe, desto større er chancen for, at du fanger deres interesse for lige netop dit opslag.

Leif vil fortælle dig om forskellige indholdstyper, der findes på LinkedIn således, at du kan vælge den indholdstype, der bedst understøtter dit budskab. Du får også inspiration til, hvornår det er optimalt for dig at poste dine indlæg og artikler.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget og deltagerne får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Du skal dog have deltaget i webinaret, og have været logget på ind via det fremsendte tilmeldingslink, for at du automatisk får tilsendt link til replay videoen.

Hvis datoen ikke passer dig, så kig forbi vores YouTube kanal dagen efter webinaret.

Her kan du se en replay video af hele webinaret og alle tidligere afholdte webinarer.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du dagen efter se en replay video af webinaret på vores YouTube kanal.

På YouTube kanalen kan du også se eller gense replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Carsten Ørris JeppesenCarsten Ørris Jeppesen er professionel tekstforfatter, og har siden 2005 drevet egen virksomhed under navnet “Tekstgaragen”. Han hjælper virksomheder med at skrive salgstekster – for at bruge Carstens egne ord – som “skal være til at læse – og få din kunde til at række ud efter sit dankort”. Han tager derfor altid udgangspunkt i slutkunden, altså den, der skal købe et produkt. Dermed handler Carstens salgstekster ikke om, at “jeg skal sælge til min kunde”, men derimod at “min kunde skal få lyst til at købe af mig”.

Du kan finde mere information om Carsten via hans LinkedIn profil.