Guide som fortæller dig hvordan du skriver det perfekte LinkedIn indlæg

Sådan skriver du det perfekte LinkedIn indlæg

Blogindlægget, som du er begyndt at læse på, er en konkret og lavpraktisk guide til, hvordan du kan skrive indlæg, der bliver set og skaber engagement i dit LinkedIn netværk fordi dine indlæg er relevante og værdifulde.

Der postes i tusindvis af indlæg på de sociale medier hver dag, og LinkedIn er ingen undtagelse.

Vi kan selvfølgelig ikke nå at læse alle indlæg, men mange af dem, der vises i min nyhedsstrøm, lægger jeg slet ikke mærke til. Det vil sige, at jeg stopper ikke op, ser ikke billedet, læser ikke teksten eller klikker ikke på linket.

Det skyldes, at alt for mange indlæg er kedelige, uengagerende, ligegyldige eller handler om salgsbudskaber. Det betyder, at mange indlæg simpelthen ikke fanger min opmærksomhed, og dermed får de selvsamme indlæg heller ikke likes eller kommentarer fra mig, hvilket ellers kunne have medvirket til at indlæggene ville blive spredt i mit netværk.

Nu er det jo ikke alle, der er tekstforfatter af profession, men ved at du gør dig umage, bliver modtagerorienteret, tænker engagement ind i dit indlæg, og samtidigt overholde nogle tommelfingerregler, er det muligt at lave gode LinkedIn indlæg, der bliver set, delt og kommenteret.

Jeg har selv lavet i hundredevis af indlæg på LinkedIn, og jeg har derfor fået en ret god fornemmelse for hvad der virker, og hvad der ikke virker. Disse erfaringer vil jeg meget gerne dele med dig således, at du kan få mere ud af dine indsatser med at skrive indlæg.

Det gælder uanset, om det er indlæg på din personlige LinkedIn profil eller på din LinkedIn virksomhedsside (også kendt som en virksomhedsprofil eller “Company Page”).

Inden jeg begynder at fortælle dig om hvordan du laver det perfekte LinkedIn indlæg, så må vi hellere får styr på hvad et indlæg er for en størrelse.

Et indlæg er typisk en opdatering på en given status i din professionelle hverdag eller en eller anden form for vidensdeling, inspiration eller mening, som du gerne vil dele med netværket på LinkedIn.

Det er som regel noget tidsaktuelt, og her og nu orienteret som eksempelvis:

  • Deling af et link til en LinkedIn artikel, hvor du giver dit perspektiv på artiklen og beder netværket om at komme med kommentarer til emnet
  • Du har taget et billede fra et seminar, hvor du bruger billedet som blikfang og supplerer med en tekst med en eller anden form for viden/læring som du tager med derfra
  • Du har brug for input til et givent emne og du så beder netværket om at komme med deres feedback
  • I søger en ny medarbejder, og du deler et link til en landingsside med jobopslaget eller du skriver en tekst, der fortæller hvad I søger og så vedhæfter du en appellerende PDF med informationer om jobbet

Karakteristika for et LinkedIn indlæg

FUNKTIONBESKRIVELSE
FormatTypisk tidsaktuelle emner
Formatet er bedst tilAt skabe synlighed med
Dialog/engagementSom regel nemt at få dialog/engagement
LevetidTypisk dage
VisningerOpnår som regel mange visninger (tusindvis)
Hvornår tæller en visning?Mobil: 300 millisekunder. Desktop: 1 sekund. Video: 3 sekunder
Maksimale antal tegnOp til 3.000 tegn inklusive mellemrum
Maksimalt antal billederOp til 9 billeder
Afspilning af videoJa med enten “native” video eller YouTube/Vimeo link
Mulighed for underteksterJa, som SRT-fil
Embedding af dokumenterJa (PDF, Word og PowerPoint)
Mulighed for afstemningerJa
Mulighed for hashtagsJa
Mulighed for taggingJa
Her finder du information om, hvad relevant og værdifuldt LinkedIn indhold er

Hvad er det så, der kendetegner et godt indlæg på LinkedIn?

Egentligt er det ret simpelt: Det gode indlæg indeholder en eller anden form for relevant og værdifuldt indhold.

Der, hvor det pludselig bliver svært, handler om, hvordan personen, der ser dit indlæg, opfatter budskabet. For det er alene modtageren, der afgør om dit indlæg er relevant og værdiskabende.

Du kan som afsender synes, at du har lavet verdens fedeste indlæg, men hvis modtagerne opfatter indlægget som irrelevant og ligegyldig, er det jo spildt arbejde. Ja, måske ender du ligefrem med at virke støjende overfor dit netværk på LinkedIn.

Det gælder derfor om at være modtagerorienteret, når du vil kommunikere til og med dit netværk på LinkedIn.

Populært sagt gælder det om, at du skal skrive indlæg som dit netværk på LinkedIn vil elske at læse.

Du bliver modtagerorienteret når du eksempelvis:

  • deler ud af din viden med henblik på at ville inspirere mig.
  • hjælper mig med en løsning på et problem.
  • udfordrer mig på en god måde og hjælper mig til at blive bedre til et eller andet.
  • stiller mig spørgsmål eller beder mig om input til et bestemt emne.

Så du skal forsøge på at tænke mig og mine professionelle problemer, udfordringer og muligheder ind i dit indlæg, da det vil øge min interesse for at læse dit indlæg.

Derigennem kan der opstå relevans og værdi, og når du har gjort det et tilstrækkeligt stort antal gange, vil du også få opbygget tillid til din person og din faglighed.

Hvis du har en kommerciel intention bag det at skrive indlæg på LinkedIn, så bør du have i baghovedet er, at folk som udgangspunkt ikke er på LinkedIn (eller for den sags skyld andre sociale medier) for at blive solgt til. De er der for at være sociale. På LinkedIn er folk sociale i forhold til deres professionelle netværk.

Jeg vil derfor anbefale dig, at du ikke begynder at lave et indlæg med sælgende budskaber, fortæller om jeres nye X-5000 super produkt eller deler et download link til jeres flotte PDF-farvekatalog.

Det vil som regel blive opfattet negativt af dit netværk, og i værste fald ender du bare med at blive kendt som “Sælger Helge” på LinkedIn.

Hold dig i stedet til at lave indlæg med eksempelvis inspiration og vidensdeling, da det i høj grad passer til nogle af de væsentligst årsager til, hvorfor at folk er på LinkedIn.

Du er nødt til at tænkte overskriften på dit budskab ekstra godt igennem, altså den første linie i dit indlæg. Udover at du kan forstærke dit budskab med et godt billede, en video eller andet visuelt, så vil overskriften i høj grad være det, som afgør om dit indlæg når bredt ud eller bare drukner i mængden.

En god og enkel model at bruge i udarbejdelsen af en overskrift handler om at bygge overskriften op i tre dele: En start, en midte (handling) og en slutning. Overskrifter, der er skabt på basis af denne model, kunne eksempelvis være:

  • Sådan får du en god start på dit nye job med LinkedIn
  • 10 typiske social selling spørgsmål og svar
  • Hvad skal en anbefaling på LinkedIn indeholde?
  • 4 tips til øget synlighed på LinkedIn

Så tænk meget gerne i, hvad det er at du vil opnå hos modtageren:

  • Ønsker du at inspirere og begejstre?
  • Vil du starte en debat?
  • Vil du provokere lidt og skubbe til nogle holdninger?
  • Har du brug for at få input fra dit netværk til en given problemstilling?
  • Vil du skabe nysgerrighed?
  • Skal det være en humoristiske vinkel, der får skabt opmærksomhed omkring indlægget?

Uanset om det er det ene eller det andet, så tænk overskriften godt igennem, og lav eventuelt udkast til flere forskellige overskrifter.

Tal eventuelt med en kollega og hør hans eller hendes mening om de forskellige forslag til overskrift. Så ender du med at få den helt rigtige overskrift på det.

Dit budskab skal fange modtageren

Dernæst skal du sørge for at skrive resten af teksten på en måde, der fanger modtageren. Det vil sige, at det skal være interessant og relevant for din målgruppe. Derudover må det også godt have en kant, og kan du skrive det på en humoristisk måde, så gør det.

Hvis du henviser til personer eller firmaer i din tekst, kan du ”tagge” dem i teksten, så de får en notifikation om det.

Husk også at få checket din tekst for stavefejl, inden du poster.

Indsæt links for at få trafik på dit website

Du kan bruge links i indlæg til at få læserne gjort nysgerrige på noget, der er på dit website eller din blog. Det kan også være et andet eksternt website som eksempelvis en artikel på en avis eller en analyse, der understøtter dit budskab. Indsæt derfor gerne et link i din tekst, så dine læsere kan få mere information ved at følge linket.

Husk at tilføje hashtags

Brug også gerne hashtags i dine indlæg og artikler på LinkedIn

Det er en rigtig god idé at tilføje de såkaldte hashtags til sidst i din tekst.

Hashtags, som du også kan kalde for en slags søgeord eller emneord, kan hjælpe med at drive mere trafik til dit indlæg fordi at andre på LinkedIn følger eller kan søge på bestemte hashtags.

Jeg vil anbefale at du maksimalt bruger tre hashtags og at du udvælger hashtags som er branchespecifikke eller nøgleord som relaterer sig til din tekst. Når jeg eksempelvis skriver om social selling og LinkedIn kunne mine tre hashtags være #linkedin #socialselling #købsproces.

Husk at bruge havelågetegnet “#” foran selve hashtagordet som altid skrives med små bogstaver. Eksempler: #inspiration #guide #salgsproces #forandringsledelse

Jeg vil også anbefale at du ikke laver hashtag med dit virksomhedsnavn eller produktnavne da det virker sælgende. Brug i stedet de tre hashtags på at ramme nogle emneord, som så mange som muligt vil interessere sig for.

Hashtag
Følgere
Kategori
#2fa
305
Teknologi
#aalborg
152
Geografi
#aarhus
342
Geografi
#abonnement
113
Salg/markedsføring
#affald
48
Miljø/bæredygtighed
#aktier
1.028
Finans/økonomi
#algoritme
1.695
Teknologi
#apv
74
HR og job
#arbejdsglæde
330
HR og job
#arbejdsmarked
31
HR og job
#arbejdsmiljø
593
HR og job
#arbejdstid
334
HR og job
#arkitektur
8.717
Byggeri/arkitektur
#autisme
7.941
Sundhed
#automatisering
328
Diverse
#beskatning
635
Finans/økonomi
#beskæftigelse
78
HR og job
#bestyrelse
413
Ledelse
#bilbranchen
41
Transport
#biler
1.897
Transport
#branding
17.898.378
Salg/markedsføring
#byggebranchen
139
Byggeri/arkitektur
#byggeri
6.633
Byggeri/arkitektur
#byplanlægning
950
Byggeri/arkitektur
#byrum
9
Byggeri/arkitektur
#byudvikling
104
Byggeri/arkitektur
#bæredygtig
159
Miljø/bæredygtighed
#bæredygtighed
1.017
Ledelse
#bæredygtigledelse
116
Ledelse
#cirkulærøkonomi
321
Miljø/bæredygtighed
#co2
4.495
Miljø/bæredygtighed
#community
132.491
Diverse
#content
61.137
Salg/markedsføring
#contentcreation
6.766
Salg/markedsføring
#contentmarketing
656.487
Salg/markedsføring
#copenhagen
1.344
Geografi
#covid19dk
183
Sundhed
#csr
20.369
Ledelse
#danmark
154
Geografi
#dansk
33
Teknologi
#danskbyggeri
39
Byggeri/arkitektur
#danskdesign
55
Design
#danskelinkedintips
185
Sociale medier
#danskerhverv
91
Erhverv/handel
#danskindustri
58
Erhverv/handel
#databeskyttelse
22
Teknologi
#debat
105
Diverse
#deleøkonomi
77
Miljø/bæredygtighed
#denmark
4.603
Geografi
#detailhandel
14.485
Erhverv/handel
#detvarsålidt
1.791
Diverse
#detviersammenom
126
Diverse
#digital
333.062
Diverse
#digitalisering
11.408
Ledelse
#digitalmarkedsføring
9.399
Salg/markedsføring
#dkbiz
516
Erhverv/handel
#dkbyg
93
Byggeri/arkitektur
#dkcivil
28
Diverse
#dkenergi
138
Energi
#dkfinans
48
Finans/økonomi
#dkfood
107
Erhverv/handel
#dkgreen
844
Miljø/bæredygtighed
#dkjob
242
HR og job
#dkledelse
83
Ledelse
#dklifescience
50
Life Science
#dkpol
1.542
Politik
#dksocial
145
Diverse
#dkstartup
38
Iværksætteri
#dktech
61
Teknologi
#dkturisme
271
Erhverv/handel
#droner
22
Teknologi
#edtech
83.377
Uddannelse/forskning
#effektiv
44
Diverse
#effektivisering
37
Diverse
#effektivitet
64
Diverse
#egenkapital
133
Finans/økonomi
#ehandel
4.792
Erhverv/handel
#eksport
146
Erhverv/handel
#elbil
174
Transport
#elbiler
51
Transport
#elevplads
25
HR og job
#energi
27.912
Diverse
#entreprenør
85
Erhverv/handel
#erhverv
66
Erhverv/handel
#erhvervsuddannelse
36
Uddannelse/forskning
#facilitering
101
Diverse
#faglighed
14
Diverse
#finansiering
55
Finans/økonomi
#forandring
41
Diverse
#forandringsledelse
222
Ledelse
#forbrugeradfærd
779
Salg/markedsføring
#forebyggelse
146
Sundhed
#foredrag
160
Diverse
#foredragsholder
37
Diverse
#forretning
3.208
Erhverv/handel
#forretningsindsigt
428
Ledelse
#forretningsudvikling
168
Ledelse
#forskning
10.187
Uddannelse/forskning
#freelance
63.100
HR og job
#freelancedesigner
2.610
HR og job
#fremtidensarbejdsmarked
32
Uddannelse/forskning
#frivillig
81
Diverse
#frivillighed
103
Diverse
#fællesskab
85
Diverse
#fødevarer
44
Landbrug/fødevarer
#følelsesmæssigintelligens
4.036
Ledelse
#gdpr
32.603
Teknologi
#genanvendelse
65
Miljø/bæredygtighed
#genbrug
84
Miljø/bæredygtighed
#globalhandel
397
Finans/økonomi
#globalisering
702
Erhverv/handel
#godstil
7
Diverse
#grafik
456
Grafik
#grafiker
108
Grafik
#grafiskdesign
7.891
Salg/markedsføring
#grønland
39
Geografi
#grønnetage
6
Miljø/bæredygtighed
#grønomstilling
409
Miljø/bæredygtighed
#handel
16.523
Erhverv/handel
#hygge
281
Diverse
#illustration
77.935
Grafik
#indeklima
159
Miljø/bæredygtighed
#informationssikkerhed
620
Teknologi
#inkasso
92
Erhverv/handel
#inspiration
1.152.785
Diverse
#interim
7.779
HR og job
#internationalisering
84
Erhverv/handel
#itsikkerhed
85
Teknologi
#iværksætter
266
Iværksætteri
#iværksætteri
436
Iværksætteri
#jobcenter
197
HR og job
#jobdk
467
HR og job
#jobmulighed
66
HR og job
#jobopslag
22.092
HR og job
#jobsøgende
363
HR og job
#jobsøgning
1.299
HR og job
#jobsøgningsglæde
358
HR og job
#jobåbning
54
HR og job
#journalistik
1.741
Medier
#kandidatportalen
53
HR og job
#kapital
60
Finans/økonomi
#karriere
7.781
HR og job
#karriererådgivning
72
HR og job
#klima
725
Miljø/bæredygtighed
#klimasikring
22
Miljø/bæredygtighed
#klimatilpasning
113
Miljø/bæredygtighed
#kommune
84
Stat og kommune
#kommuner
74
Stat og kommune
#kommunikation
12.839
PR/kommunikation
#kompetencer
41
Uddannelse/forskning
#konsulent
78
Rådgivning
#konsulenter
3.293
Rådgivning
#konverteringsoptimering
81
Sociale medier
#korrektur
19
Diverse
#kunderejse
18
Salg/markedsføring
#kunderejsen
12
Salg/markedsføring
#kundetyper
9
Salg/markedsføring
#kunstigintelligens
8.707
Teknologi
#kvalitet
179
Diverse
#københavn
77
Geografi
#købscenter
3
Salg/markedsføring
#købsproces
7
Salg/markedsføring
#ladmighjælpedig
728
Diverse
#landbrug
79
Landbrug/fødevarer
#leasing
7.085
Finans/økonomi
#ledelse
26.140
Ledelse
#ledelsesrådgivning
9.400
Rådgivning
#lederskab
68
Ledelse
#ledig
137
HR og job
#ledigestillinger
1.001
HR og job
#ledigstilling
1.998
HR og job
#ledigtjob
29
HR og job
#lillevirksomhed
636
Erhverv/handel
#linkedin
1.432.654
Sociale medier
#linkedingrupper
57
Sociale medier
#linkedinprofil
45
Sociale medier
#linkedintip
1.180
Sociale medier
#linkedintips
23.266
Sociale medier
#livslanglæring
57
Uddannelse/forskning
#lovgivning
1.860
Diverse
#læring
145
Uddannelse/forskning
#madspild
84
Miljø/bæredygtighed
#mantra
473
Diverse
#marine
39.174
Salg/Diverse
#markedsføring
5.443
Salg/markedsføring
#marketingbudget
101
Salg/markedsføring
#medarbejderudvikling
20
HR og job
#medicinskudstyr
18
Sundhed
#miljø
167
Miljø/bæredygtighed
#modcorona
86
Diverse
#motivation
15.695.311
Diverse
#natur
308
Miljø/bæredygtighed
#netværk
523
Erhverv/handel
#netværkskvalitet
1
Diverse
#nyeudfordringer
135
HR og job
#nyhedsbrev
96
Salg/markedsføring
#nyhedsbreve
124
Salg/markedsføring
#nytjob
1.815
HR og job
#odense
168
Geografi
#onlinehandel
2.803
Erhverv/handel
#optimering
37
Ledelse
#organisationsudvikling
56
Ledelse
#outplacement
5.743
HR og job
#oversættelse
21
Diverse
#pension
3.263
Diverse
#personale
292
HR og job
#personligbranding
109
Diverse
#podcast
63.397
Salg/markedsføring
#politik
457
Politik
#powerjobsøgerne
1.073
HR og job
#praktikplads
18
HR og job
#projektledelse
371
Ledelse
#reklame
39
Salg/markedsføring
#rekruttering
2.292
HR og job
#relation
430
Diverse
#relationer
114
Diverse
#relationsudvikling
8
Diverse
#rengøring
57
Diverse
#reputationmanagement
7.153
PR/kommunikation
#salg
7.866
Salg/markedsføring
#salgstekst
469
Salg/markedsføring
#salgstræning
37
Salg/markedsføring
#samarbejde
3.275
Ledelse
#samfundssind
27
Diverse
#samskabelse
97
Ledelse
#selvstændig
134
Erhverv/handel
#selvudvikling
23
Diverse
#seo
143.438
Salg/markedsføring
#skolechat
141
Uddannelse/forskning
#skov
52
Miljø/bæredygtighed
#smdk
34
Sociale medier
#smv
208
Erhverv/handel
#socialemedier
3.593
Sociale medier
#socialfriday
48
Begivenheder
#socialselling
41.775
Sociale medier
#socialtentreprenørskab
662
Iværksætteri
#sparring
71
Rådgivning
#statistik
135
Diverse
#strategi
57.061
Ledelse
#strategisknetworking
17
Diverse
#sundhed
935
Sundhed
#sundpol
476
Sundhed
#taktik
19
Ledelse
#teknologi
39.573
Teknologi
#tekstforfatning
722
Salg/markedsføring
#tekstforfatter
133
Salg/markedsføring
#tips
17.131
Diverse
#tipsogtricks
19
Diverse
#turisme
121
Turisme
#turnaround
2.065
Ledelse
#udbud
85
Erhverv/handel
#uddannelse
910
Uddannelse/forskning
#udvikling
287
Ledelse
#undervisning
4.517
Uddannelse/forskning
#valuta
1.459
Finans/økonomi
#vejledning
44
Diverse
#verdensmål
307
Miljø/bæredygtighed
#verdensmålene
73
Miljø/bæredygtighed
#viansætter
1.467
HR og job
#vidensdeling
72
Diverse
#video
62.101
Salg/markedsføring
#virksomhedsopstart
1.989
Iværksætteri
#virksomhedsside
5
Sociale medier
#visitdenmark
68
Turisme
#vækst
68
Finans/økonomi
#økologi
73
Miljø/bæredygtighed
#økonomi
4.384
Finans/økonomi

Brug ”white spacing” i dine tekster

Sørg for at bruge white spacing i dine tekster på LinkedIn for at øge læsbarheden

Jeg vil også anbefale at du bruger det som hedder “white spacing” i dine tekster.

I bund og grund går det i al sin enkelthed ud på at bryde følgeteksten gennem brugen af hyppige dobbelt linjeskift, hvilket giver ekstra luft mellem linjerne.

Den flittige brug af ekstra linjeskift gør for øvrigt også, at dine læsere forstår op til 20 procent mere af det, du fortæller. Det har forskere på Wichita State University påvist i forbindelse med et studie.

Så bryd dit budskab op i korte og mere telegramagtige sætninger i stedet for at skrive en lang tekst ud i en køre. Det gør at øjet nemmere fanger teksten, og det øger læsbarheden og forståelsen af dit budskab.

Når du vil i gang med at skrive et indlæg, skal du bare klikke i midten af feltet, hvor der står “Start et indlæg” som du finder i toppen af din LinkedIn nyhedsstrøm.

Sådan starter du et indlæg på LinkedIn

Du har som nævnt 3.000 bogstaver og tegn at gøre godt med, og du kan vedhæfte både billeder, video, dokumenter eller links til eksempelvis en landing page på dit website eller et blogindlæg på et nyhedssite.

Du skal være opmærksom på, at hvis du vil have et billede med eller for den sags skyld flere billeder, skal du vedhæfte det, før du begynder at kopiere et weblink over i tekstfeltet. Ellers vil det være billedet i weblinket, der bliver fremhævet.

Tænk over hvornår du poster dit indlæg

Blogindlæg og guide om, hvornår det er bedste at poste på LinkedIn

Når du er færdig med at skrive dit indlæg og har testet det af i din LinkedIn sandkasse, skal du tænke over, hvornår på ugen og dagen, at du vil publicere indlægget.

Helt generelt er det min erfaring, at det er bedst at poste om fra morgenstunden af på tirsdage, onsdage eller torsdage, men der findes selvfølgelig også andre tidspunkter på ugen, hvor du kan publicere indhold.

Du kan læse mere om dette emne i guiden “Hvornår er det bedste tidspunkt at poste på LinkedIn?”, som min kollega Leif Carlsen har skrevet.

Vi anbefaler at du altid bruger billeder, video eller dokumenter som visuel stopeffekt i dine indlæg for at få din målgruppe til at stoppe op ved lige netop dit indlæg.

Facebook lavede på et tidspunkt en undersøgelse, der viser at den moderne social media bruger hver dag scroller hvad der svarer til cirka 90 meter på de sociale medier eller det samme som højden på frihedsgudinden.

Det gælder derfor om at fange dit netværks opmærksomhed, når de scroller løs. For hvert indlæg får kun få millisekunders opmærksomhed. Her er billeder og video bare den mest effektive måde at få folk til at stoppe op, og bruge lidt længere tid på dit opslag fremfor rene tekstopslag, der hurtigt bliver scrollet forbi og overset.

Visualisering af resultat fra afstemning om, hvordan du bedst kan fange dit LinkedIn netværks opmærksomhed gennem opslag

Du kan bruge mange forskellige former for billeder, og de må gerne være med mennesker, med markante farver, store bogstaver og tal. Det kan også en gang imellem være med meget små bogstaver og tal eller lidt mørkt og sløret, så du kan få dine læsere til at klikke på billedet for at se hvad der står eller hvem der er på.

Derfor er det en god idé, hvis du får din egen LinkedIn sandkasse

Du kan med fordel oprette en såkaldt LinkedIn sandkasse, som egentlig bare er en lukket gruppe, hvor du kan “lege” og eksperimentere, og poste indlæg uden at dit netværk eller andre på LinkedIn kan se med.

På den måde kan du se, hvordan indlæggene tager sig ud indholdsmæssigt og visuelt i nyhedsstrømmen, og få eventuelt også feedback fra kollegerne eller andre du inviterer til at være med i sandkassen.

Når du så har fået rettet eventuelle stavefejl, så skærpet overskriften og måske også “tunet” på teksten, kan du kopiere den færdige tekst fra sandkassen, og publicere den på din personlig profil eller en virksomhedsside.

Konklusion i.f.m. dette blogindlæg

Idéen med at eksperimentere handler om, at du på den måde kan finde frem til, hvilke formater, der passer til de budskaber, som du ønsker at kommunikere til dit netværk på LinkedIn.

I nogle sammenhænge er det bedst “bare” at kommunikere et billede eller stykke grafik sammen med din tekst. I andre sammenhænge kan det være, at du skal uploade flere billeder for at lave en visuel historiefortælling ud af dit indlæg. Endelig kan det også være, at du skal forsøge dig med video eller lave en PDF-guide.

Kun ved at eksperimentere lidt, kan du finde ud af, hvad der virker bedst i forhold til dine budskaber og dit netværk.

Heldigvis er der masser af muligheder, og ved at bruge din fantasi lidt, kan der skabes nærmest et utal af kombinationer, hvilket også vil gøre, at det bliver lidt mere varieret og spændende for dit netværk at følge dine indlæg.

Så held og lykke med få eksperimenteret med de forskellige formater, og selvfølgelig også med at få skrevet masser af gode, relevante og værdifulde indlæg på LinkedIn 😊

De venligste hilsner

Eva Sachse signatur i.f.m. blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *