Salgsbrevkassen med spørgsmål fra lytterne del 2

Podcast om salg og social selling med Leon Birdi og Leif CarlsenSå er det atter blevet tid til en podcast episode med Leon Birdi og Leif Carlsen, som igen denne gang svarer på spørgsmål fra lytterne, altså en slags brevkasse omkring salg og social selling. Det sker som sædvanlig i en frisk og uformel tone, hvor de kalder en spade for en spade og deler åbent ud af egne erfaringer og idéer i forhold til emnerne.

I podcasten episoden kommer Leon og Leif blandt andet ind på:

  • Derfor er sommerferien perfekt til at publicere podcast episoder og andet content
  • Hvornår sender du et tilbud? Lyt gerne til vores podcast episode om tilbudskonvertering
  • Hvornår gennemgår du tilbuddet med kunden?
  • Derfor skal du altid skræddersy dine tilbud
  • Hvordan kan sociale medier anvendes på en ordentlig og konstruktiv måde?
  • Kom nu i gang med at poste på de sociale medier og stop med at være bange for shitstorms
  • Hvordan er værdiskabelsen mellem service og social selling? Lyt gerne til vores podcast episode om digital egenkapital
  • Hvad kan man gøre for at medarbejderne forbliver motiverede?

Eksterne links som vi nævner i podcasten, og som du bør kigge på

Adam Bindslev, Semiosis FormidlingI podcasten taler Leon og Leif også om, at man ikke behøver at være så bange for shitstorms, og at man skal lade være med at bruge det som undskyldning for helt at lade være med at være aktiv på de sociale medier. Indgangsvinklen var, at Leif havde lyttet til “Digitale Signaler” episode nr. 36 med Adam Bindslev, som netop kommer ind på emnet shitstorms med en ganske interessant vinkel. Så kig forbi Adams website og lyt til hans podcast – der er masser af god inspiration og viden at hente.

Daniel PinkVi omtaler også den amerikanske forfatter Daniel Pink i forbindelse med snakken omkring, hvad man kan gøre for at medarbejderne forbliver motiverede. Daniel har nemlig skrevet den meget interessante bog “Drive: The Surprising Truth About What Motivates Us“, som handler om, hvad der driver motivation. Der findes også en letfordøjelig video med Daniel Pink om netop dette emne, og den har været vist start 15 millioner gange! Du finder videoen her.

Microsoft Office LensVi nævner også et gratis værktøj, som gør det nemmere for at dig at skrive mødereferater og tilbud. Det drejer sig som Microsoft Office Lens, som du kan få til både iOS, Android og Windows Phone. Det er en app, som gør det super nemt at tage billeder af eksempelvis whiteboards, flipovers og præsentationer, og sende billedet til eksempelvis en mailadresse, uploade det til sociale medier og lignende. Så gå ind på din app store på din smartphone og søg efter Microsoft Office Lens – det er helt sikkert værd at prøve og specielt til den pris :-)
 

Her kan du lytte til podcasten

Du kan høre podcasten på iTunes på dette link eller ved at klikke på play-knappen nedenfor.

[powerpress url=”https://traffic.libsyn.com/socialsellingcompany/Salgsbrevkassen_afsnit_2_-_episode_22_-_Social_Selling_Company.mp3″]

Social Selling RadioDu kan også abonnere på vores podcast, så du automatisk får besked når der kommer nye episoder. Det er helt gratis og utrolig nemt, og du kan altid afmelde abonnementet. For at abonnere på podcasten via iTunes, så klik på dette link. Hvis du har en Android smartphone kan du abonnere på podcasten via Stitcher på dette link. Du kan også abonnere på vores podcast via SoundCloud ved at klikke på dette link.
 

Har du et spørgsmål til os?

Hvis du selv har et spørgsmål til os eller har et emne, som du gerne vil have med i vores podcasts, er du meget velkommen til at skrive det i kommentarfeltet under blogindlægget. Vi svarer altid :-)

God fornøjelse med at lytte til podcasten :-)

Du er også meget velkommen til at dele den med andre, som du tænker kan have glæde og værdi af den.

De venligste hilsner

Leon og Leif
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *