Sommerskole: Sådan bliver du bedre til LinkedIn

LINKEDIN SOMMERSKOLE: Vil du gerne blive bedre til at bruge LinkedIn? Vil du gerne øge din synlighed og udstille din faglighed overfor dit LinkedIn netværk? Eller måske få nye kunder via LinkedIn og den såkaldte social selling metodik? Så er vores LinkedIn online sommerskole lige noget for dig!

Sommerskolen består af 9 moduler med konkret læring, viden, inspiration, sparring og feedback. Det foregår som en kombination af undervisning og opfølgning.

Alle lektioner og opfølgninger bliver optaget, så du altid kan gense en tidligere lektion eller opfølgning, eller hvis du bliver forhindret i at deltage i et af modulerne.

Du får i alt 17 timers live undervisning svarende til 2 dages kursus.

Du kan frit vælge om du vil deltage når der er live videoundervisning eller om du vil se replay videoer af alle moduler, når det passer dig.

Vi har valgt at lave det som et forløb over flere uger, for at du kan få mest mulig gavn af det du lærer, og for at du løbende kan stille spørgsmål. På den måde har du tid til at tage det lærte i brug, og du kan få feedback og stille spørgsmål, så du får det optimale ud af det.

LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen er dine undervisere på LinkedIn sommerskolen, og de er begge med til alle lektioner.

Sommerskolen afvikles via Google Meet videoplatformen, som gør det nemt for dig at modtage undervisningen samtidigt med, at du kan stille med spørgsmål undervejs og bede om feedback. På den måde kan du deltage i undervisningen uanset, om du ønsker at gøre det fra kontoret, hjemmekontoret eller sommerhuset 😉

Klik her for at booke din plads til LinkedIn online sommerskolen

Vi mødes typisk mandage kl. 13.00-14.00 (første gang er dog en tirsdag på grund af pinsen), hvor du får 1 times fokuseret live undervisning, og igen fredage kl. 10.00-11.00, hvor du får 1 times opfølgning med svar på spørgsmål, sparring og feedback.

Introduktion til kurset og indsigt i hvorfor er folk på LinkedIn, hvad kan du bruge LinkedIn til samt hvordan kan du øge din synlighed og udstille din faglighed overfor dit netværk og netværkets netværk.

OBS: Er afholdt, men du kan selvfølgelig se replay video af såvel undervisning og opfølgning.

Opdatering og optimering af din Linkedin profil i.f.t. professionel overskrift, om-afsnit, søgeordsoptimering m.m. således, at profilen fremstår professionel og appellerende.

OBS: Er afholdt, men du kan selvfølgelig se replay video af såvel undervisning og opfølgning.

Sådan udvider og dyrker du dit LinkedIn netværk på en professionel og effektiv måde, herunder introduktion til stærke, gennemsnitlige og værdiløse forbindelser.

OBS: Er afholdt, men du kan selvfølgelig se replay video af såvel undervisning og opfølgning.

Gennem målrettet brug af likes og kommentarer, kan du fange dit netværk og netværkets netværks opmærksomhed, herunder også potentielle kunder, og dermed øge din synlighed overfor dem.

OBS: Er afholdt, men du kan selvfølgelig se replay video af såvel undervisning og opfølgning.

Opfølgning: Fredag, den 1. juli kl. 10-11

Her får du indsigt i, hvordan du kan bruge Sales Navigator til eksempelvis at søge efter leads og til automatisk at monitorere tidligere, nuværende og potentielle kunder.

Undervisning: Mandag, den 1. august kl. 13-14
Opfølgning: Fredag, den 5. august kl. 10-11

Brainstorming session, hvor vi sparrer om emner og udarbejder forslag til overskrifter til indlæg og artikler som du kan skrive og publicere på LinkedIn.

Undervisning: Mandag, den 8. august kl. 13-14
Opfølgning: Fredag, den 12. august kl. 10-11

Konkret inspiration og viden om, hvordan du opbygger relevante og interessante indlæg, der fanger din målgruppes opmærksomhed.

Undervisning: Mandag, den 15. august kl. 13-14
Opfølgning: Fredag, den 19. august kl. 10-11

Her får du indsigt i de 13 forskellige indholdsformater, der aktuelt findes på LinkedIn, og hvornår du skal bruge det ene fremfor det andet.

Undervisning: Mandag, den 22. august kl. 13-14
Opfølgning: Fredag, den 26. august kl. 10-11

Opfølgningssession, hvor vi tager pulsen på din LinkedIn dagsform, og du får sparring i forhold til indsatser, effekter og resultater.

Opfølgning: Mandag, den 12. september kl. 13-14

I alt 17 timers live undervisning svarende til 2 dages kursus.

Du kan booke din plads til LinkedIn online sommerskolen via linket her eller ved at klikke på den røde bookingknap nedenfor (åbner nyt vindue til betalingstjenesten Stripe).

Klik her for at booke din plads til LinkedIn online sommerskolen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Vores LinkedIn online sommerskole henvender sig til dig, der gerne vil være mere aktiv på LinkedIn, opnå øget synlighed på platformen og i det hele taget blive bedre til at bruge LinkedIn.

Du vil gerne være top-of-mind i dit netværk inden for dit ekspertiseområde og du vil gerne i kontakt med nye kunder og/eller samarbejdspartnere.

Du kan eksempelvis være konsulent, rådgiver, sælger eller sidde i en anden kundevendt rolle.

Hvis du lige nu er ledig og søger nyt job, vil du også kunne gøre brug af social selling metoden og de værktøjer, der undervises i, til at komme tættere på et nyt job.

LinkedIn sommerskolen foregår online via Google Meet videoplatformen, hvilket gør at vi optager alle sessionerne. Skulle du blive forhindret, kan du altid se eller gense lektionerne.

Ja, alle online trænings- og opfølgningssessioner bliver optaget således, at du kan se eller gense den enkelte session på et senere tidspunkt.

Via den ressourceside som du også får adgang til, vil videooptagelserne være tilgængelig i 1 år efter afslutning af sommerskolen.

Ja, via en lukket ressourceside får du adgang til replay videoer, slides, guider, skabeloner og andre former for materiale, der bliver brugt i undervisningen.

Ressourcesiden vil være tilgængelig i 1 år efter afslutning af sommerskolen.

Betaling sker med kreditkort når du booker sommerskolen.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 8 dage inden afholdelse af LinkedIn online sommerskolen og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af LinkedIn online sommerskolen, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Når du deltager i sommerskolen, skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som du finder i linket lige her.

Vores LinkedIn sommerskole foregår på dansk og der er dansksprogede materialer til alle lektionerne.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af åbne kurser, skræddersyede kurser eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med specielt LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem blandt andet øget synlighed på LinkedIn.

close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.