Sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

LINKEDIN SPARRING: Har du brug for at få strategisk sparring til, hvordan I kan digitalisere jeres B2B-salgsindsatser via social selling metodikken? Eller rådgivning om, hvordan I kan bruge LinkedIn i jeres øvrige salgs- og markedsføringsindsatser?

Det kan også handle om at du ønsker at få mere ud af din tilstedeværelse på LinkedIn og øge din synlighed på verdens største professionelle sociale medie.

Så er der hjælp at hente fra social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen til at få det bedste ud af LinkedIn uanset, om du skal bruge det til at skabe nye kunderelationer og salg via social selling, til personlig branding, digital interessevaretagelse eller til at søge job med.

Helt konkret kan Leif hjælpe dig med rådgivning og sparring i forhold til, hvordan du kan bruge LinkedIn som platform og social selling som metode til at nå dine målsætninger, når det gælder om at skabe synlighed omkring din person (eller dine medarbejderes), ekspertise og faglighed.

Sparringen tager altid udgangspunkt i din situation og din branche.

5 TIMERMost Popular6.500

  • 5 timers klippekort
  • Fordelt på 5 x 1 timers sparring eller efter aftale

Vis ledige tider

10 TIMERMost Popular12.000

  • 10 timers klippekort
  • Fordelt på 5 x 2 timers sparring eller efter aftale

Vis ledige tider

Ofte stillede spørgsmål

Betaling sker med kreditkort når du booker første session.

Ja, andre personer i virksomheden kan også bruge klippekortet efter aftale.

Udgangspunktet er, at det er tale om individuel sparring og rådgivning, men hvis du gerne vil have en kollega eller to med, er det selvfølgelig helt fint.

Ja, du kan altid ændre på dato og tidspunkt for en aftalt sparring sålænge at det sker senest 8 timer før sparringen gennemføres.

Ja, du kan altid ændre på hvem, der skal modtage sparring og rådgivning.

Vi afholder sparringen på enten dansk eller engelsk efter aftale.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Hvis du vil vide mere om sparring med Leif

Du er velkommen til at ringe til Leif på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.