Sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Har du brug for at få strategisk sparring og rådgivning til, hvordan I kan digitalisere jeres B2B-relationssalgsindsatser via social selling metodikken? Eller konkret træning i brugen af LinkedIn eller? Så er der hjælp at hente fra LinkedIn ekspert Leif Carlsen til at få det bedste ud af din LinkedIn profil uanset om du skal bruge den til personlig branding, søge job eller som salgsteam til at arbejde med social selling metodikken og skabe nye kunderelationer og salg.

Helt konkret kan Leif hjælpe dig med rådgivning og sparring i forhold til, hvordan du kan bruge LinkedIn som platform og social selling som metode til at nå dine målsætninger, når det gælder om at skabe synlighed omkring din person, ekspertise og faglighed.

Sparringen tager altid udgangspunkt i din situation uanset, om du ønsker at få sparring og rådgivning inden strategi og taktik, eller om du har brug for at få idéer og inspiration til konkrete indsatser du kan gennemføre på LinkedIn.

Du kan frit vælge mellem at afholde face-to-face sparring med Leif via et Zoom online videomøde eller på vores kontor i Birkerød.

Prisen på en sparringssession med Leif afhænger af, om du booker ham i 1, 2 eller 3 timer.

Du finder de specifikke pakkepriser nedenfor. Der kan du også klikke dig frem til en konkret aftale, og få en booking i din kalender her og nu.

Online videosparring

3 TIMERvia online video3.300

 • 3 timers sparring i alt fordelt på 2 sessioner á hver 1 ½ time.
 • 3 måneders support.
BOOK LEIF NU

1 TIMEvia online video1.500

 • 1 times sparring i alt i en samlet session via online Zoom møde.
 • 1 måneds support.
BOOK LEIF NU

De nævnte priser er eksklusive moms.

Face-to-face sparring

2 TIMERpå vores kontor2.500

 • 2 timers sparring i alt i en samlet session (med mindre andet aftales).
 • 2 måneders support.
BOOK LEIF NU

1 TIMEpå vores kontor1.500

 • 1 times sparring i alt i en samlet session på vores kontor i Birkerød.
 • 1 måneds support.
BOOK LEIF NU

Sparringen kan alternativt også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet mod en merpris på kr. 900 pr. gennemført sparringssession, som dækker transporttid, transportomkostninger og eventuelle parkeringsomkostninger.

De nævnte priser er eksklusive moms.

Når du booker 3 timers sparringspakken

Vær opmærksom på, at hvis du booker 3 timers sparringspakken består den af 2 forskellige sessioner á hver 1 ½ time. Det kan være samme dato, men det kan også sagtens være to forskellige datoer. Så du starter med at booke første session á 1 ½ time, hvorefter du får tilsendt bekræftelsesmail indeholdende bookinglink til anden session á 1 ½ time.

Her finder du information om udbyttet ved sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen
 • Du får indsigt og viden om, hvad social selling metodikken går ud på og hvordan du kan arbejde med den på eksempelvis LinkedIn.
 • Du får indsigt og viden om, hvordan du kan gå strategisk til opgaven med at implementere social selling metodikken i salgsindsatserne.
 • Du får konkrete anbefalinger til hvordan du kan anvende social selling metodikken på LinkedIn til at skabe øget synlighed med og kommunikere dine kernebudskaber.
 • Du får konkrete anbefalinger til hvordan du kan udstille din eller dine medarbejderes ekspertise og faglighed overfor jeres målgrupper.
 • Du får indsigt i på hvilke stadier i salgstragten at du kan bruge social selling metodikken.
 • Du får indsigt i hvilke statistikmuligheder du kan trække på i forhold til at lave måling af indsatser, effekter og resultater.
 • Du får konkrete anbefalinger til hvilke KPI’ere som du bør opstille overfor dig selv og din salgsstyrke i forhold til at sikre effektiv eksekvering af social selling metodikken.

Her finder du information om MobilePay betalingslink for Social Selling CompanyBetaling sker når du booker med enten kreditkort eller via MobilePay senest dagen før afholdelse af sparringen med Leif.

Hvis du foretrækker at betale med MobilePay kan du bruge dette betalingslinks eller klikke på MobilePay billedet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af åbne kurser, skræddersyede kurser eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Jeg har været til onlinekursus i social selling på LinkedIn hos Leif.

Jeg kan ikke få armene ned over alle de guldkorn han kunne give mig!

Udfordringen jeg stod med var manglende inspiration til, hvordan man kunne producere indhold, som kunne appellere til målgruppen (uden at det bare var et salgsbudskab) – den opgave må jeg sige, at Leif har udført til et flot 12-tal 🏆

Leif har givet mig indblik i:
– Contentproduktion på LinkedIn
– Do’s and dont’s
– Planlægning
– Kommunikative metoder
– og meget andet

Jeg kan varmt anbefale Leif til alle, som har lyst til at blive skarpere på at lave indlæg på LinkedIn og udnytte værdien i social selling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Martin Jensen

Martin JensenDigital Marketing Manager - SMARTPAGE A/S

Hvis du vil vide mere om face-to-face sparring med Leif

Du er velkommen til at ringe til Leif på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Sales Navigator træning med LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company
close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.