Sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

LINKEDIN SPARRING: Har du brug for at få strategisk sparring til, hvordan I kan digitalisere jeres B2B-salgsindsatser via social selling metodikken? Eller rådgivning om, hvordan I kan bruge LinkedIn i jeres øvrige salgs- og markedsføringsindsatser? Det kan også handle om at du i det hele taget ønsker at få mere ud af din tilstedeværelse på LinkedIn og øge din synlighed på verdens største professionelle sociale medie.

Så er der hjælp at hente fra social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen til at få det bedste ud af LinkedIn uanset, om du skal bruge det til at skabe nye kunderelationer og salg via social selling, til personlig branding, digital interessevaretagelse eller til at søge job med.

Helt konkret kan Leif hjælpe dig med rådgivning og sparring i forhold til, hvordan du kan bruge LinkedIn som platform og social selling som metode til at nå dine målsætninger, når det gælder om at skabe synlighed omkring din person (eller dine medarbejderes), ekspertise og faglighed.

Sparringen tager altid udgangspunkt i din situation og din branche.

Vi mødes på Zoom videoplatformen, som er gratis at bruge for dig. Du får også mulighed for at få sessionen optaget således, at du kan kigge den igennem på et senere tidspunkt.

Eksempel på online sparring og rådgivning med social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company

2 TIMERMost Popular2.800

  • 2 timers klippekort
  • Fordelt på 2 x 1 timers sparring eller efter aftale

Vis ledige tider

10 TIMERMost Popular10.000

  • 10 timers klippekort
  • Fordelt på 10 x 1 timers sparring eller efter aftale

Vis ledige tider

10 TIMERMost Popular10.000

  • 10 timers klippekort
  • Fordelt på 10 x 1 timers sparring eller efter aftale

Vis ledige tider

Sparringen kan alternativt også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet mod en merpris på kr. 900 ekskl. moms pr. gennemført sparringssession, som dækker transporttid, transportomkostninger og parkeringsomkostninger.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Betaling sker med kreditkort når du booker første session.

Ja, du bestemmer selv om du vil mødes online via video eller på vores kontor i Birkerød. Du kan således frit “blande” sparringen efter, hvad der passer dig.

Ja, andre personer i virksomheden kan også bruge klippekortet efter aftale.

Udgangspunktet er, at det er tale om individuel sparring og rådgivning, men hvis du gerne vil have en kollega eller to med, er det selvfølgelig helt fint.

Ja, du kan altid ændre på dato og tidspunkt for en aftalt sparring sålænge at det sker senest 8 timer før sparringen gennemføres.

Ja, du kan altid ændre på hvem, der skal modtage sparring og rådgivning.

Vi afholder sparringen på enten dansk eller engelsk efter aftale.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af åbne kurser, skræddersyede kurser eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Jeg har været til onlinekursus i social selling på LinkedIn hos Leif.

Jeg kan ikke få armene ned over alle de guldkorn han kunne give mig!

Udfordringen jeg stod med var manglende inspiration til, hvordan man kunne producere indhold, som kunne appellere til målgruppen (uden at det bare var et salgsbudskab) – den opgave må jeg sige, at Leif har udført til et flot 12-tal 🏆

Leif har givet mig indblik i:
– Contentproduktion på LinkedIn
– Do’s and dont’s
– Planlægning
– Kommunikative metoder
– og meget andet

Jeg kan varmt anbefale Leif til alle, som har lyst til at blive skarpere på at lave indlæg på LinkedIn og udnytte værdien i social selling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Martin Jensen

Martin JensenDigital Marketing Manager - SMARTPAGE A/S

Hvis du vil vide mere om sparring med Leif

Du er velkommen til at ringe til Leif på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.