Sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

LINKEDIN SPARRING: Har du brug for at få strategisk sparring til, hvordan I kan digitalisere jeres B2B-salgsindsatser via social selling metodikken? Eller rådgivning om, hvordan I kan bruge jeres LinkedIn virksomhedsside til at øge kendskabet til jeres kommercielle aktiviteter?

Det kan også handle om at du ønsker at få mere ud af din tilstedeværelse på LinkedIn og øge din synlighed på verdens største professionelle sociale medie.

Så er der hjælp at hente fra social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen. Han kan hjælpe dig med at få det bedste ud af LinkedIn uanset, om du skal bruge det til at skabe nye kunderelationer og salg via social selling, til personlig branding, digital interessevaretagelse eller til at søge job med.

Helt konkret kan Leif hjælpe dig med rådgivning og sparring i forhold til, hvordan du kan bruge LinkedIn som platform og social selling som metode til at nå dine målsætninger, når det gælder om at skabe synlighed omkring din person (eller dine medarbejderes), ekspertise og faglighed.

Sparringen tager altid udgangspunkt i din situation og din branche.

Her finder du information om dit udbytte ved at få sparring med os

Udbytte

 • Du kan få konkret sparring og rådgivning omkring brugen af LinkedIn.
 • Du kan få inspiration til, hvordan du kan bruge LinkedIn til at skabe øget synlighed omkring din virksomheds kommercielle virke.
 • Du kan få inspiration til, hvordan du kan bruge LinkedIn til eksempelvis personlig branding, salg (social selling), digital interessevaretagelse eller jobsøgning.
 • Du kan få inspiration til, hvordan du kan bruge Sales Navigator til leadgenerering.
 • Du kan få anbefalinger til, hvordan du og dine medarbejdere kan bruge LinkedIn til at kommunikere ekspertise, faglighed og kernebudskaber overfor jeres målgrupper.
 • Du kan få indsigt i, hvilke statistikmuligheder du kan trække på i forhold til at måle på indsatser, effekter og resultater.
 • Du kan få anbefalinger til, hvilke KPI’ere som du kan opstille i.f.t. brugen af LinkedIn.
Her finder du information om hvordan du kan booke sparring med os

Booking og priser

Du har 3 valgmuligheder i.f.t. at mødes til sparring med Leif:

 • Via et Zoom videomøde.
 • På vores kontor i Birkerød.
 • På dit kontor med tillæg af transportomkostninger og parkering (du får særskilt faktura).

1 TIMEMost Popular1.500,-

 • 1 times sparring
 • Fordelt på 1 x 1 times sparring eller efter aftale

Book videomøde

Book i Birkerød

Book dit kontor

5 TIMERMost Popular6.500,-

 • 5 timers klippekort
 • Fordelt på 5 x 1 times sparring eller efter aftale

Book videomøde

Book i Birkerød

Book på dit kontor

Du kan stille spørgsmål efter afholdelse af sparringssessionen

Spørgsmål efter sparringen

Hvis du har spørgsmål efter en sparringssession, er du altid velkommen til at tage fat i Leif efterfølgende via telefon eller e-mail.

Her finder du information om din rådgiver i.f.m. sparringen

Din rådgiver

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og engageret underviser indenfor LinkedIn og social selling. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Her finder du information om ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Ofte stillede spørgsmål

Betaling sker med kreditkort, når du booker første session.

Ja, andre personer i virksomheden kan også bruge klippekortet efter aftale.

Udgangspunktet er, at det er tale om individuel sparring og rådgivning, men hvis du gerne vil have en kollega eller to med, er det selvfølgelig helt fint.

Ja, du kan altid ændre på dato og tidspunkt for en aftalt sparring sålænge at det sker senest 8 timer før sparringen gennemføres.

Ja, du kan altid ændre på hvem, der skal modtage sparring og rådgivning.

Vi afholder sparringen på enten dansk eller engelsk efter aftale.

Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil vide mere om sparringen

Du er velkommen til at ringe til Leif på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.