Sparring med LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Overvejer du som eksempelvis salgsdirektør, marketingdirektør eller virksomhedsejer at implementere social selling som en del af jeres salgsindsatser, men tænker at der er mange spørgsmål, der skal tages stilling til inden at I trykker på startknappen?

Så er der heldigvis hjælp af hente ved at få LinkedIn ekspert og social selling specialist Leif Carlsen til at hjælpe jer med konkret rådgivning og inspiration til hvordan opgaven kan gribes an.

Det sker gennem en-til-en sparring, hvor Leif dels giver indsigt om hvad der kendetegner en stærk social selling strategi og dels sparrer med jer og udfordrer jer i forhold til jeres aktuelle situation og ønsker til retning og resultater.

Information om social selling sparring af LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company

Sparringen foregår normalvis på vores kontor i Kokkedal.

Alternativt kan det også gennemføres på jeres kontor i Hovedstadsområdet. Ved kørsel udenfor Hovedstadsområdet afregnes der transportomkostninger efter statens takster tur/retur.

Endelig kan sparring foregå over telefon eller Skype efter nærmere aftale.

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til facilitering af workshops i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Om Leif Carlsen, Social Selling Company

Hvis du vil booke en session med Leif for at få rådgivning og sparring om social selling metodikken, så gør du det ved at ringe til ham på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringen.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til Leif, hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere om hans sparring og rådgivning.

Andre former for sparring og rådgivning

Information om Linkedin profil opdatering og sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse
Information om vores Social Media Manager sparringspakke