Åbent LinkedIn kursus: Sådan øger du din synlighed på LinkedIn

LINKEDIN KURSUS: Dette er et åbent LinkedIn kursus med fokus på inspiration, læring, kvalitet og fordybelse. Dermed er der også tid til at gå i dybden med at lære dig, hvordan du kan bruge LinkedIn i professionel sammenhæng til at øge din synlighed på LinkedIn, udstille din ekspertise og faglighed og til i det hele taget at sælge og markedsføre dig selv og din virksomhed med.

Vi har lavet et hands-on orienteret kursusformat, hvor du mellem kl. 10.00 og 16.00 kommer til at lære om, hvordan LinkedIn fungerer, eksempelvis i forhold til hvordan du kan udvide dit netværk på en effektiv og professionel måde. Vi kommer også til at undervise dig i, hvordan du poster på LinkedIn og gennemgår alle de forskellige indholdsformater, der findes på LinkedIn.

Det hele foregår i en uformel stemning, og hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

LinkedIn-kurset afholdes via Zoom som live online videokursus, der bliver optaget så du kan gense det eller som fysisk kursus på vores kontor i Birkerød, hvis du foretrækker fysisk undervisning.

Prisen er kun kr. 4.995 ekskl. moms (kr. 6.243,75 inklusive moms) pr. deltager.

Ved tilmelding af 2 eller flere personer fra samme virksomhed er prisen kr. 4.495 (kr. 5.618,75 inklusive moms) pr. deltager ved en samlet faktura. I så fald bedes du ringe til Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere.

Alle kursusmaterialer er inkluderet i prisen lige som at du også får adgang til de anvendte Word og Excel skabeloner.

Du har fri adgang til vores LinkedIn PRO community i 2 måneder (værdi kr. 598 eksklusive moms) efter afholdelse af kurset. Det betyder, at du har adgang til viden, inspiration og ugentlige live Q&A videosessioner lige som at du kan stille spørgsmål til LinkedIn eller social selling metodikken i chatsektionen.

Eksempel på online sparring og rådgivning med social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company

Du kan se alle ledige datoer for online udgaven af kurset ved at klikke på knappen nedenfor.

Hvis en af de anførte datoer ikke passer ind i din planlægning, så kontakt os for at høre om muligheden for at finde en anden kursusdato til dig.

Vil du hellere undervises på vores kontor i Birkerød?

Social Selling Companys kontor i Birkerød er placeret på Blokken 13, 3460 Birkerød

Hvis du foretrækker at blive undervist på vores kontor i Birkerød, kan du booke Leif direkte i hans kalender ved at klikke på knappen nedenfor.

Du kan finde vej til vores kontor i denne kørselsvejledning.

Der er gratis parkering umiddelbart udenfor vores kontor.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn kurset henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at bruge LinkedIn i en professionel sammenhæng.

Du har et ønske om at lære at bruge LinkedIn til eksempelvis at:

  • skabe synlighed omkring din professionelle rolle.
  • udstille din ekspertise og viden.
  • opbygge tillid i dit netværk på LinkedIn.
  • udbygge dit professionelle netværk på LinkedIn.

Det kan også handle om at du er blevet jobsøgende, og i den sammenhæng ønsker at bruge LinkedIn til at sælge dig selv med, og derigennem finde frem til et nyt job.

For at sikre høj kvalitet i undervisningen, har vi valgt at begrænse antallet af deltagere til at være maksimalt 4 personer pr. hold.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 14 dage inden afholdelse af kurset og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af kurset, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Kurset starter kl. 10.00 og slutter kl. 16.00.

Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som du finder i linket lige her.

Hvis du deltager i det fysiske kursus skal du medbringe din egen bærbare computer således, at du under kurset kan arbejde på LinkedIn. Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer.

Husk også at medbringe oplader således, at du har strøm nok til hele dagen :-)

Med hensyn til installeret software, så kommer vi til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format, så det er en fordel, hvis du har Office pakken installeret på din computer.

Vi afholder kurset på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Jeg har været til 1:1 LinkedIn kursus hos Leif, hvilket var en virkelig god og lærerig oplevelse! Leif er super god til at sætte sig ind i virksomhedens behov og hvordan vi bedst muligt kan bruge LinkedIn som platform.

Jeg fik nogle helt konkrete værktøjer til, hvordan vi kan bruge både vores company page, men også vores personlige LinkedIn profiler. Derudover fik jeg tilsendt en masse materiale efter kurset, som jeg helt bestemt kan drage nytte af.

Jeg kan kun anbefale Social Selling Company, hvis man ønsker at blive klogere på LinkedIn. Du kommer til at gå derfra med et helt nyt syn på, hvordan LinkedIn kan bruges.

Julie Lund Terkelsen

Julie Lund TerkelsenContent & Kommunikation - Help Forsikring

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende LinkedIn forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af åbne kurser, skræddersyede kurser eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.