Sådan øger du din synlighed på LinkedIn

Dette er et åbent LinkedIn kursus med fokus på inspiration, læring, kvalitet og fordybelse. Dermed er der også tid til at gå i dybden med at lære dig, hvordan du kan bruge LinkedIn i professionel sammenhæng til at øge din synlighed på LinkedIn, udstille din ekspertise og faglighed og til i det hele taget at sælge og markedsføre dig selv og din virksomhed med.

Vi har lavet et hands-on orienteret kursusformat, hvor du mellem kl. 10.00 og 16.00 kommer til at lære om, hvordan LinkedIn fungerer, eksempelvis i forhold til hvordan du kan udvide dit netværk på en effektiv og professionel måde.

Vi kommer også til at undervise dig i, hvordan du poster på LinkedIn og gennemgår alle de forskellige indholdsformater, der findes på LinkedIn.

Endelig kommer vi også til at gennemgå og optimere din LinkedIn profil med henblik på at give den et professionel og søgbart udtryk.

Det hele foregår i en uformel stemning, og hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål.

LinkedIn-kurset afholdes via Zoom som live online videokursus, der bliver optaget så du kan gense det eller som fysisk kursus på dit kontor i hovedstadsområdet mod en merpris.

Eksempler på firmaer vi har holdt kurset for

Eksempler på virksomheder, der har deltaget i Sådan øger du din synlighed på LinkedIn dagskurset

Jeg har været til 1:1 LinkedIn kursus hos Leif, hvilket var en virkelig god og lærerig oplevelse! Leif er super god til at sætte sig ind i virksomhedens behov og hvordan vi bedst muligt kan bruge LinkedIn som platform.

Jeg fik nogle helt konkrete værktøjer til, hvordan vi kan bruge både vores company page, men også vores personlige LinkedIn profiler. Derudover fik jeg tilsendt en masse materiale efter kurset, som jeg helt bestemt kan drage nytte af.

Jeg kan kun anbefale Social Selling Company, hvis man ønsker at blive klogere på LinkedIn. Du kommer til at gå derfra med et helt nyt syn på, hvordan LinkedIn kan bruges.

Julie Lund Terkelsen

Julie Lund TerkelsenContent & Kommunikation - Help Forsikring

Udbytte

Ved at deltage i kurset får du:

 • En professionel og appellerende LinkedIn profil
 • Indsigt i, hvordan du kan opnå en øget synlighed på LinkedIn
 • Inspiration til, hvordan du synliggør din ekspertise og faglighed
 • Viden om de forskellige LinkedIn indholdsformater
 • Træning i, hvordan du poster på LinkedIn
 • Træning i effektiv brug af likes og kommentarer
 • Træning i at udvide dit netværk på en effektiv og professionel måde
 • Indsigt i Do’s and Don’ts på LinkedIn

Pris

Her finder du prisen på vores åbne LinkedIn dagskursus med LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company

Prisen er kun kr. 4.995 ekskl. moms (kr. 6.243,75 inklusive moms) pr. deltager.

Ved tilmelding af 2 eller flere personer fra samme virksomhed er prisen kr. 4.495 (kr. 5.618,75 inklusive moms) pr. deltager ved en samlet faktura. I så fald bedes du ringe til Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere.

Alle kursusmaterialer er inkluderet i prisen lige som at du også får adgang til de anvendte Word og Excel skabeloner.

Du har fri adgang til vores Learning Community PRO i 30 dage efter afholdelse af kurset. Det betyder, at du har adgang til viden, inspiration og ugentlig live undervisning samt vores undervisningsarkiv lige som, at du kan stille spørgsmål til LinkedIn eller social selling metodikken i chatsektionen.

Afvikling af kurset

Eksempel på online sparring og rådgivning med social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company

LinkedIn halvdagskurset afholdes via Zoom og bliver optaget således, at du kan gense det efterfølgende, hvis du ønsker det.

Kurset kan alternativt også gennemføres på dit kontor i Hovedstadsområdet mod en merpris på kr. 900 eksklusive moms, som dækker transporttid, transportomkostninger og eventuelle parkeringsomkostninger.

Ledige kursusdatoer og tilmelding

Du kan se alle ledige datoer for online udgaven af kurset ved at klikke på knappen nedenfor.

Hvis en af de anførte datoer ikke passer ind i din planlægning, så kontakt os for at høre om muligheden for at finde en anden kursusdato til dig.

Afholdelsesgaranti: Når du har booket og betalt for din plads, giver vi dig garanti for at LinkedIn heldagskurset bliver afholdt. Vi gennemfører alle vores åbne kurser – selv hvis der kun er en kursist tilmeldt.

Betaling

Du har mulighed for at betale med kreditkort i forbindelse med din bestilling.

Hvis du ønsker at betale med MobilePay eller få tilsendt en faktura med henblik på at lave bankoverførsel, så skriv til Leif Carlsen på e-mail lc@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere herom.

Ofte stillede spørgsmål

LinkedIn kurset henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at bruge LinkedIn i en professionel sammenhæng.

Du har et ønske om at lære at bruge LinkedIn til eksempelvis at:

 • skabe synlighed omkring din professionelle rolle.
 • udstille din ekspertise og viden.
 • opbygge tillid i dit netværk på LinkedIn.
 • udbygge dit professionelle netværk på LinkedIn.

Det kan også handle om at du er blevet jobsøgende, og i den sammenhæng ønsker at bruge LinkedIn til at sælge dig selv med, og derigennem finde frem til et nyt job.

For at sikre høj kvalitet i undervisningen, har vi valgt at begrænse antallet af deltagere til at være maksimalt 4 personer pr. hold.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 14 dage inden afholdelse af kurset og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Ja, du kan ændre hvem der er tilmeldt helt frem til 24 timer før afholdelse af kurset, så hvis du bliver forhindret i at deltage kan en anden således få glæde af tilmeldingen.

Kurset starter kl. 10.00 og slutter kl. 16.00.

Når du møder op til kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe dig på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan du med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som du finder i linket lige her.

Vi afholder kurset på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Din instruktør

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Vil du vide mere om kurset?

Du er meget velkommen til at ringe til Leif på telefon 41 900 800 eller sende ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale nærmere omkring dato og tidspunkt for halvdagskurset.