Webinarserie: Social selling inspiration og vidensdeling

Hvad går social selling metodikken ud på, og hvordan indarbejder du den i dine salgsindsatser? Hvilke fælder skal du være opmærksom på? Hvad er udbyttet ved at bruge social selling? Hvordan er samspillet mellem klassisk salg og social selling? Hvordan fungerer LinkedIn algoritmen? Hvad er forskellen på indlæg og artikler på LinkedIn? Kan jeg få flere leads ved at bruge LinkedIn Sales Navigator?

Det er nogle af de spørgsmål som du eksempelvis kan få svar på i løbet af webinarserien “Social selling inspiration og vidensdeling”. Du har selvfølgelig mulighed for selv at stille spørgsmål, og på den måde være med til at præge indholdet i webinaret.

Webinarserien afholdes hver måned med et nyt tema, og på den måde kan du få inspiration og viden omkring en række forskellige emner relateret til social selling og LinkedIn.

Fast webinarvært er social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen, og nogle gange har han også en gæstevært med indenfor det pågældende emne.

TID TIL NÆSTE WEBINAR

13dage02timer41minutter57sekunder

Hvert webinar bliver kickstartet med et bestemt tema, som Leif og eventuel gæstevært kommer med inspiration, viden- og erfaringsdeling til.

Derefter er der sådan set dømt “fri leg”, hvor deltagerne får mulighed for både at stille spørgsmål til temaet, men også til alt muligt andet, der relaterer sig til social selling og LinkedIn.

Sådan skaber du en stærk kobling mellem den digitale købsrejse, jeres website og dine social selling indsatser på LinkedIn

Webinar: Sådan skaber du en stærk kobling mellem den digitale købsrejse, jeres website og dine social selling indsatser på LinkedInSådan skaber du en stærk kobling mellem den digitale købsrejse, jeres website og dine social selling indsatser på LinkedIn

Dato: Mandag, den 15. februar 2021.
Tidspunkt: Kl. 13.00.
Værter: Leif Carlsen og Peter Schjødt.
Klik her for tilmelding.

Sådan udvider du dit netværk på LinkedIn på en professionel måde

Webinar: Sådan udvider du diet netværk på LinkedIn på en professionel måde

Dato: Onsdag, den 24. februar 2021.
Tidspunkt: Kl. 10.00.
Vært: Leif Carlsen.
Klik her for tilmelding.

Hvad er forskellen på indlæg og artikler på LinkedIn, og hvornår skal du bruge hvad?

Webinar: Hvad er forskellen på et indlæg og en artikel på Linkedin?

Dato: Onsdag, den 24. marts 2021.
Tidspunkt: Kl. 10.00.
Vært: Leif Carlsen.
Klik her for tilmelding.

Hvad kendetegner en professionel og appellerende LinkedIn profil?

Webinar: Hvad kendetegner en professionel og appellerende LinkedIn profil?

Dato: Mandag, den 19. april 2021.
Tidspunkt: Kl. 13.00.
Vært: Leif Carlsen.
Klik her for tilmelding.

Hvis en af datoerne ikke passer dig, så tilmeld dig webinaret alligevel. Du får nemlig automatisk tilsendt en replay video, som du så kan se når det passer dig.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget og du får automatisk tilsendt link til replay videoen.

Du har også mulighed for at se eller gense replay videoen på vores YouTube kanal.

Ja, du kan sagtens se replay video af webinaret selvom du ikke har mulighed for at deltage på selve dagen. Det kræver blot at du er tilmeldt webinaret forud for afholdelsen. Så får du nemlig automatisk tilsendt link til replay videoen af webinaret.

Du har også mulighed for at se en replay video af det seneste webinar her og nu – dog uden mulighed for at kunne stille spørgsmål, da webinaret jo er optaget på forhånd :-)

Sidst, men ikke mindst, har du altid mulighed for at se replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer på vores YouTube kanal.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken og LinkedIn som omdrejningspunkt.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.