LinkedIn kursus: Social selling opfølgningskursus

Dette er et halvdagskursus, som har til formål at følge op på ”Sådan sælger du ved hjælp af LinkedIn” kurserne med henblik på at sikre, at der holdes tilstrækkeligt med fremdrift i sælgernes individuelle social selling indsatser.

Grundidéen med dette kursus er dels at tage temperaturen på deltagernes social selling dagsform, dels at genopfriske hvilke social selling indsatser, der kan arbejdes med og dels konkret træning i hvordan man skriver og poster indlæg på LinkedIn.

Formatet for kurset er uformelt med fokus på inspiration, vidensdeling og konkret læring samt tid til at deltagerne kan stille spørgsmål til LinkedIn og social selling metodikken og brugen af denne i forhold til virksomhedens salgsproces.

Opfølgningskurset kan tilpasses og skræddersys med henblik på at sikre, at de eventuelle særlige ønsker som virksomheden måtte have i forhold til emner, også nås som en del af undervisningen.

2020 har på mange måder været et udfordrende år, hvor den traditionelle tilgang til at skabe relationer med vores kunder blev udfordret.


På baggrund af dette besluttede vi os for, at blive mere digitalt orienteret, hvoraf LinkedIn var en af vores kanaler mod markedet. Her så vi muligheden i at komme i kontakt med vores eksisterende sociale netværk og nye potentielle kunder.


Efter grundig research faldt valget hurtigt på firmaet Social Selling Company, som vi oplevede som en kompetent sparringspartner.


I slutningen af 2020 og starten af 2021 har vi været igennem et forløb med 5 workshops, hvor Leif og Eva med sikker hånd førte os igennem nogle inspirerende workshops. Deltagerne var fra forskellige afdelinger, lige fra administrativ afdeling til salg, marketing og teknisk afdeling.


Formålet var at gøre os mere synlige på en professionel måde, synliggøre vores ekspertiser og udfærdige vores post på en mere inspirerende måde. Seancen har helt klart været investeringen værd, på trods af at metodikken omkring social selling er nyt for de fleste og tager tid at blive betroet med.


Resultatet er en markant forbedring af kvaliteten, på de post vi sender ud, opdaterede LinkedIn profiler hos alle medarbejdere, kontakt med nye potentielle kunder og en positiv tilgang til at kommentere kollegaernes kreative post.


Vi har efterfølgende etableret et internt team, som på månedligt basis vil arbejde videre med de metodikker vi har lært igennem forløbet med Leif og Eva.


Jeg kan kun give Social Selling Company de varmeste anbefalinger med på vejen.


Leif og Eva har på bedste vis hjulpet Bosch Rexroth med at være mere synlige på LinkedIn på en professionel måde. De har en fantastisk evne til at gøre undervisning levende og tilpasse sig vores behov i forløbet.

Per Nørgaard Rossen

Per Nørgaard RossenNordisk direktør, Industri Applikationer

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kurset henvender sig til personer, der tidligere har deltaget i et eller flere af ”Sådan sælger du ved hjælp af LinkedIn” kurserne.

Uanset om du ønsker at vi skal gennemføre en workshop eller et kursusforløb for jeres virksomhed, så kommer vi ud og underviser over alt i Danmark. Workshoppen afholdes normalvis på jeres adresse med mindre andet aftales.

Vi kommer såmænd også gerne til udlandet, og har allerede undervist i lande som Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien og Tjekkiet.

Så uanset om du har behov for at afholde et foredrag på Falster eller gennemføre en workshop i Vestjylland og dagen efter i Østjylland, så er afstand ikke nogen udfordring, og vi dukker således gerne op på jeres adresse et sted her i landet eller udlandet.

I forbindelse med boooking aftaler vi nærmere i forhold til jeres ønsker for start- og sluttidspunkt for kurset, men vi starter ofte kl. 9.00 og slutter kl. 13.00 eller starter kl. 12.30 og slutter kl. 16.30.

Der kan deltage op til 24 personer i kurset således, at vi kan opretholde et højt kvalitetsniveau i undervisningen.

Du skal medbringe din egen bærbare computer således, at du under kurset kan arbejde på LinkedIn. Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer.

Husk også at medbringe oplader således, at du har strøm nok til hele dagen :-)

Med hensyn til installeret software, så kommer vi til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format, så det er en fordel, hvis du har Office pakken installeret på din computer.

Vi afholder normalvis kurset på dansk og anvender dansksprogede slides, men vi holder også det meget gerne på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale.

Efter at workshoppen er gennemført, har I 12 måneder gratis support, hvilket betyder at I kan ringe eller skrive til Eva og Leif, hvis I har spørgsmål eller har brug for at vende noget i forhold til social selling.

Undervisningslokalet skal være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm, som skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel.

Klik her for flere detaljer om tekniske krav og forudsætninger.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

For mere information, så kig forbi Eva Sachses biografi her på websitet.

Vil du vide mere om dette social selling opfølgningskursus, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og dit salgsteam med at bruge social selling metodikken til at sælge med og øge jeres synlighed på LinkedIn, så ring til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet kursus. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.

Andre LinkedIn kurser