Sådan får du din LinkedIn profil til at spille max!

INSPIRATIONSWEBINAR: Hvad kendetegner en professionel LinkedIn profil? Hvordan kan du optimere din profil med relevante søgeord, som du gerne vil findes på i søgninger? Hvordan tilføjer du et “Fremhævet” afsnit til din profil?

Det er blot nogle af de spørgsmål som LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen fra Social Selling Company giver dig svar på. Eva og Leif vil inspirere dig, og dele konkret viden om, hvordan du opbygger din LinkedIn profil således, at den fremstår professionel og appellerende.

Det gør også, at du kan sætte kryds ud for det første element i opbygningen af din digitale egenkapital, som netop handler om, at din profil skal være ajourført og have et professionelt udtryk.

Under webinaret kommer Eva og Leif bl.a. ind på:

  • Derfor skal din profil spille max!
  • Hvilket sprog skal din profil være på?
  • De grundlæggende elementer på din LinkedIn profil
  • Skal du slå Creator Mode til eller fra?
  • De vigtige detaljer

Se replay udgave her og nu

Her finder du link til replay video af seneste udgave af inspirationswebinaret "Sådan får du din LinkedIn profil til at spille max!"

Dato for webinaret

Tilmelding

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Din webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem øget synlighed på LinkedIn og social selling. Endvidere er hun medstifter af LinkedIn PRO Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på LinkedIn Talkshowet, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget. Når det er afholdt, sender vi et link til en replay video til alle tilmeldte.

Ja, det kan du sagtens, hvis du tilmelder dig, selv om du ikke kan deltage på selve dagen. På den måde får du automatisk tilsendt en mail med link til replay video, når webinaret er afholdt.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.