Sådan får du din LinkedIn profil til at spille max!

INSPIRATIONSWEBINAR: Hvad kendetegner en professionel LinkedIn profil? Hvordan kan du optimere din profil med relevante søgeord, som du gerne vil findes på i søgninger? Hvordan tilføjer du et “Fremhævet” afsnit til din profil?

Det er blot nogle af de spørgsmål som LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen fra Social Selling Company giver dig svar på.

Eva og Leif vil inspirere dig, og dele konkret viden om, hvordan du opbygger din LinkedIn profil, således at den fremstår professionel og appellerende.

Det gør også, at du kan sætte kryds ud for det første element i opbygningen af din digitale egenkapital, som netop handler om, at din profil skal være ajourført og have et professionelt udtryk.

Her finder du information om hvad vi bl.a. kommer til at tale om af emner under LinkedIn webinaret

Agenda

  • Derfor skal din profil spille max!
  • Hvilket sprog skal din profil være på?
  • Den professionelle overskrift: Nøgleordsmodellen, værdimodellen eller en kombination?
  • Om-sektion: Hvordan kan du opbygge den så du både uddanner læserne til at forstå, hvad du laver og hvilken værdi du leverer samtidigt med at du får relevante søgeord ind i teksten
  • Sådan aktiverer og bruger du Fremhævet-sektionen
Her finder du information om dato og tidspunkt for afholdelse af dette LinkedIn webinar

Dato og tidspunkt

Webinaret afholdes onsdag den 2. oktober 2024 kl. 10:00-10:45.

Passer dag og tidspunkt dig ikke? Så tilmeld dig alligevel. På den måde får du efterfølgende tilsendt link til replay video og slides.

Her kan du tilmelde dig LinkedIn inspirationswebinar

Tilmelding

Du får adgang til replay video af LinkedIn inspirationswebinaret

Replay video

Alle vores webinarer bliver optaget og du får efterfølgende tilsendt link til replay video, podcast og PDF af de viste slides.

Hvis du ikke kan vente til den kommende dato for webinaret, kan du allerede nedenfor se replay video af den senest afholdte udgave af webinaret.

Her finder du link til replay video af seneste udgave af inspirationswebinaret "Sådan får du din LinkedIn profil til at spille max!"
Her finder du information om udbyttet ved at deltage i dette LinkedIn inspirationswebinar

Udbytte

Du får konkret inspiration til, hvordan du kan optimere din LinkedIn profil med henblik på at gøre den mere søgbar og give profilen et professionelt og appellerende udseende.

Her finder du information om målgruppen for dette LinkedIn webinar

Målgruppe

Webinaret er for dig, der gerne vil optimere din LinkedIn profil i forhold til at bruge den til eksempelvis personlig branding, erfaringsdeling, social selling eller jobsøgning.

Her finder du information om vores webinarværter

Dine webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem øget synlighed på LinkedIn og social selling. Endvidere er hun medstifter af Learning Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er LinkedIn ekspert og hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn i kommerciel sammenhæng. Han er en passioneret foredragsholder og engageret underviser indenfor LinkedIn og social selling. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Learning Community, som er Danmarks første dedikerede læringsunivers indenfor LinkedIn og social selling.

Her finder du information om ofte stillede spørgsmål i forbindelse med LinkedIn webinaret

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Ja, du er meget velkommen til at stille spørgsmål undervejs, og på den måde få ekstra udbytte ud af at deltage live i webinaret.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Det officielle program for webinaret tager 45 minutter. Der er afsat tid spørgsmål undervejs, men kan vi ikke nå at svare på alle spørgsmål indenfor de 45 minutter, fortsætter vi efter at det officielle program slutter kl. 10.45.

Ja, du får efterfølgende tilsendt link til en PDF-fil af de viste slides.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.