Her finder du information om inspirationswebinaret "Sådan får du din LinkedIn profil til at spille max!"8. februar 2022Kl. 10.00-11.00

Sådan får du din LinkedIn profil til at spille max!

LINKEDIN INSPIRATIONSWEBINAR: Hvad kendetegner en professionel LinkedIn profil? Hvordan kan du optimere din profil med relevante søgeord, som du gerne vil findes på i søgninger? Hvordan tilføjer du et “Fremhævet” afsnit til din profil?

Det er blot nogle af de spørgsmål som LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen fra Social Selling Company giver dig svar på. Eva og Leif vil inspirere dig, og dele konkret viden om, hvordan du opbygger din LinkedIn profil således, at den fremstår professionelt og appellerende.

Det gør også, at du kan sætte kryds ud for det første element i opbygningen af din digitale egenkapital, som netop handler om, at din profil skal være ajourført og have et professionelt udtryk.

Under webinaret kommer Eva og Leif bl.a. ind på:

  • Derfor skal din profil spille max!
  • Hvilket sprog skal din profil være på?
  • De grundlæggende elementer på din LinkedIn profil
  • De vigtige detaljer
  • Sådan måler du din profilstyrke

Jeg vil gerne rose jeres webinar for at give væsentligt mere værdi end jeres konkurrenter. Og fordi I ikke tvinger de besøgende ud i at udfylde ligegyldige questionnaires eller accepterer cookies for senere at spamme dem. Det bliver meget mere autentisk når i taler om inbound marketing.

Jesper HøjerTreeflow Technologies

Se seneste udgave af webinaret

Dato for webinaret

69dage10timer40minutter23sekunder

Ja tak, tilmeld mig webinaret

Klik her for at tilmelde dig inspirationswebinaret (gratis)

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig webinaret.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget og alle tilmeldte får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Hvis datoen ikke passer dig, så kig forbi vores YouTube kanal dagen efter webinaret.

Her kan du se en replay video af hele webinaret og alle tidligere afholdte webinarer.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du dagen efter se en replay video af webinaret på vores YouTube kanal.

På YouTube kanalen kan du også se eller gense replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Din webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding. Desuden er Eva medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken og LinkedIn som omdrejningspunkt.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.