Sådan kombinerer I klassisk salg og social selling

Når den moderne sælger skal arbejde med sine salgsindsatser, er det afgørende at kombinere de klassiske salgsmetoder med social selling metodikken, da den moderne beslutningstager nu om dage tager en stor del af den digitale kunderejse ved hjælpe af digitale platforme som eksempelvis Google og LinkedIn.

For at give jer, der arbejder med salgsledelse, indsigt og inspiration om social selling metodikken, tilbyder vi et skræddersyet foredrag med “Mr. Classic Sales”, Leon Birdi og “Mr. Social Selling”, Leif Carlsen som i flere år har talt varmt for at kombinere klassisk salg med social selling.

Og det er lige netop omdrejningspunktet for foredraget, hvor Leon og Leif vil inspirere dig og dine sælgere i forhold til hvordan de kan bruge kombinationen af klassiske salgsdyder med den digitale social selling metodik i sælgernes daglige salgsindsatser.

Formålet er i sidste ende, at hjælpe jer med at komme tættere på jeres kunder og øge deres tillid og loyalitet til jeres virksomhed, produkter og services.

  • I får indsigt i hvordan den moderne sælger arbejder med salg.
  • I får indsigt i betydningen af at digitalisere jeres salgsproces til at matche kundernes digitaliserede købsproces.
  • I får inspiration og viden om, hvordan klassisk salg og social selling metodikken helt konkret kan kombineres i de daglige salgsindsatser.
  • I får inspiration og idéer til, hvordan I kan øge påvirkning i den indledende del af købsprocessen.
  • I får inspiration og idéer til, hvordan I kan opnå øget synlighed i markedet og kan nå ud til potentielle nye kunder.
  • I får inspiration og idéer til, hvordan I kan synliggøre jeres ekspertise overfor kunderne.
  • I får ny energi og fremdrift ind i jeres salgsproces.
Visualisering af, at købsprocessen er under stor forandring

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Foredraget henvender sig primært til salgsorganisationer, der arbejder med B2B-relationssalg og længere salgscyklusser, herunder sælgere, key account managers, salgschefer og salgsdirektører som ønsker at bruge LinkedIn som et professionelt salgs- og markedsføringsværktøj.

Andre kundevendte medarbejdergrupper kan med fordel også deltage i foredraget med det formål at give dem inspiration til, hvordan de gennem like og deling i deres personlige netværk kan hjælpe virksomheden med at nå bredere ud med de markedsføringsmæssige budskaber.

Et foredrag har en typisk varighed på 45-120 minutter plus eventuel tid til spørgsmål/dialog.

Vi aftaler selvfølgelig den præcise varighed forud for afholdelsen af foredraget.

Leon og Leif kan afholde foredraget overalt i Danmark. Normalvis gøres det på jeres kontoradresse, men vi kommer selvfølgelig også gerne ud til hoteller, konferencecentre og lignende.

Hvad angår tidspunkt på dagen, hvor I ønsker foredraget afholdt, så tilpasser vi det selvfølgelig således, at det passer ind i jeres planlægning.

Foredraget kan også afholdes som online videoforedrag (se FAQ-spørgsmålet “Kan foredraget afholdes online?” for mere information).

Ja, foredraget kan sagtens afholdes som online foredrag, hvor deltagerne kan se med via video – enten fra kontoret eller den enkelte medarbejders hjemmekontor.

Det foregår via Demio, som er den webinarplatformen vi bruger. Vi har Demio fordi at denne platform efter vores mening tilbyder høj streamingkvalitet af både video og lyd samtidigt med at den er nem at bruge for deltagerne.

Hvis foredraget afholdes online kan der som standard være op til 150 deltagere med på en gang.

Der er mulighed for at udvide dette til 500 personer mod en merpris på kr. 1.500 ekskl. moms.

Vi sørger for at udarbejde en tilmeldingsside med tilhørende notifikationsmails således, at deltagerne bliver mindet om webinaret henholdsvis 24 timer, 1 time og 15 minutter før afholdelse.

Vi finder selvfølgelig frem til et tidspunkt, der passer ind i jeres planlægning uanset om foredraget skal afholdes morgen, eftermiddag eller aften.

Ja, der kan stilles spørgsmål under foredraget. Faktisk vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs uanset om der er tale om et fysisk foredrag eller online videoforedrag.

Hvis der er tale om et online videoforedrag, kan der stilles spørgsmål via chatfunktionen, lige som vi kan åbne op for de enkelte deltageres webcam og mikrofon, hvis der er nogen af dem, der ønsker at stille spørgsmål på den måde.

Der er som sådan ingen begrænsning på deltagerantal, hvis der er tale om et fysisk foredrag.

Hvis foredraget afholdes online kan der være op til 150 deltagere.

Der er mulighed for at udvide dette til 500 personer mod en merpris på kr. 1.500 ekskl. moms.

Vi afholder normalvis inspirationsforedraget på dansk og anvender dansksprogede slides, men vi holder også meget gerne foredraget på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale.

Hvis der er tale om et fysisk foredrag, skal foredragslokalet være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm, som skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel. Klik her for flere detaljer om tekniske krav og forudsætninger.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Leon Birdi

Her finder du information om Leon BirdiLeon, der ofte omtales som “Mr. Classic Sales”, er anerkendt som én af Danmarks absolut dygtigste undervisere inden for klassisk salg og forretningsudvikling. Han er uddannet fra konsulentfirmaet Cultivator og har fået sine erfaringer hos blandt andre Avis Biludlejning og en række it-virksomheder. Leon dyrker i høj grad princippet om “Fail fast, learn fast” ud fra en tankegang om, at det gælder om at få eksekveret i hverdagen på den indlærte salgstræning, for derigennem at finde ud af hvad der virker ude hos den enkelte kunde.

Du kan læse mere om Leon via hans LinkedIn profil.

Vil du vide mere om klassisk salg og social selling inspirationsforedraget, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og dit salgsteam med at bruge foredraget til at skabe ny fremdrift og energi i jeres salgsindsatser, så ring gerne til Leif Carlsen på telefon 41 900 800 eller send ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet foredrag. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.