Salgsbrevkassen med spørgsmål fra lytterne

Så er det igen blevet tid til en podcast med Leon Birdi og Leif Carlsen, som denne gang svarer på spørgsmål fra lytterne, altså en slags salgsbrevkasse. Vi kommer med vores svar til emner som hvad er gode vaner som en sælger, hvordan du kan strukturere din arbejdsuge, indvendingsbehandling, brug af social selling ved internationalisering af virksomhed, leadgenerering og meget andet.

Da vi havde fået masser af lytterspørgsmål blev det til en podcast på små to timer. Men den kan heldigvis “bides over” i nogle omgange, og er således perfekt til køreturen til og fra arbejde i løbet af ugen.

I podcasten kommer vi blandt andet ind på:

Her kan du se salgsbrevkassen på video

Vi har også optaget salgsbrevkassen på video, hvis du foretrækker både at se og høre Leon og Leif. Du kan se videoen ved at klikke på YouTube play-knappen nedenfor:


 

Her kan du lytte til podcasten

Du kan høre podcasten på iTunes på dette link eller ved at klikke på play-knappen nedenfor.

[powerpress url=”https://traffic.libsyn.com/socialsellingcompany/Salgsbrevkassen_med_lytternes_sprgsml_-_Social_Selling_Company.mp3″]

Social Selling RadioDu kan også abonnere på vores podcast, så du automatisk får besked når der kommer nye episoder. Det er helt gratis og utrolig nemt, og du kan altid afmelde abonnementet. For at abonnere på podcasten via iTunes, så klik på dette link. Hvis du har en Android smartphone kan du abonnere på podcasten via Stitcher på dette link. Du kan også abonnere på vores podcast via SoundCloud ved at klikke på dette link.
 

Har du et spørgsmål til os?

Hvis du selv har et spørgsmål til os eller har et emne, som du gerne vil have med i vores podcasts, er du meget velkommen til at skrive det i kommentarfeltet under blogindlægget. Vi svarer altid :-)

God fornøjelse med at lytte til podcasten :-)

Du er også meget velkommen til at dele den med andre, som du tænker kan have glæde og værdi af den.

De venligste hilsner

Leif Carlsen
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *