Sådan får jeres medarbejdere en professionel profil

LINKEDIN PROFIL: Der findes et gammelt ordsprog, som siger noget i retning af, at du kun får én mulighed for at gøre et godt førstehåndsindtryk. Ordsproget handler oprindeligt om, at du – hvis du er på en date eller skal møde svigermor første gang – er nødt til at gøre dig ekstra umage og sørge for at det umiddelbare indtryk, førstehåndsindtrykket, af dig er rigtigt godt.

Det nøjagtig samme princip gælder faktisk også når folk kigger på din LinkedIn profil. Studier fra LinkedIn viser, at det tager kun cirka 2,5 sekunder at skabe sig et førstegangsindtryk af en profil. Ergo har du kun et øjeblik til at give andre et godt indtryk af dig rent professionelt set, og fortælle hvad det er at du står for professionelt og personligt.

Med dette LinkedIn kursus får deltagerne opdateret deres personlige LinkedIn profil gennem konkrete hands-on øvelser med henblik på at optimere den til brug for social selling, relationsudvikling, personlig branding og markedsføring af virksomheden.

Vores kursusformat er uformelt med fokus på inspiration, vidensdeling og konkret læring samt tid til at deltagerne kan stille spørgsmål til konkrete LinkedIn funktioner.

Workshoppen kan skræddersys og tilpasses med henblik på at sikre, at de eventuelle særlige ønsker som virksomheden måtte have i forhold til emner, også nås som en del af den samlede undervisning.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

LinkedIn profilkurset henvender sig til alle virksomheder og organisationer, der ønsker at hjælpe medarbejderne med få opdateret deres LinkedIn profil med henblik på at skærpe deres professionelle digitale aftryk på LinkedIn, øge synligheden overfor netværket og opbygge digital egenkapital.

Uanset om du ønsker at vi skal gennemføre en workshop eller et kursusforløb for jeres virksomhed, så kommer vi ud og underviser over alt i Danmark. Workshoppen afholdes normalvis på jeres adresse med mindre andet aftales.

Vi kommer såmænd også gerne til udlandet, og har allerede undervist i lande som Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien og Tjekkiet.

Så uanset om du har behov for at afholde et foredrag på Falster eller gennemføre en workshop i Vestjylland og dagen efter i Østjylland, så er afstand ikke nogen udfordring, og vi dukker således gerne op på jeres adresse et sted her i landet eller udlandet.

I forbindelse med boooking aftaler vi nærmere i forhold til start- og sluttidspunkt for kursus, men vi starter ofte kl. 10.00 og slutter kl. 16.00.

Der kan deltage op til 24 personer i kurset således, at vi kan opretholde et højt kvalitetsniveau i undervisningen.

Når I møder op til kurset skal I have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe jer på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan I med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profilkursus.

Den enkelte deltager skal medbringe sin egen bærbare computer således, at han eller hun under kurset kan arbejde på LinkedIn. Det er muligt at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil man få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer.

Husk også at medbringe opladere således, at I har strøm nok til hele dagen :-)

Med hensyn til installeret software, så kommer vi til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format, så det er en fordel, hvis I har Office pakken installeret på jeres computere.

Vi afholder som udgangspunkt kurset på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer, men vi holder også gerne kurset på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale.

Undervisningslokalet skal være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm, som skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel.

Klik her for flere detaljer om tekniske krav og forudsætninger.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

For mere information kig forbi Leif Carlsens biografi her på websitet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

For mere information, så kig forbi Eva Sachses biografi her på websitet.

Vil du vide mere om LinkedIn profilkurset, og hvordan vi kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at få en professionel LinkedIn profil, så ring til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet kursus. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.