LinkedIn kursus: Social selling opfølgningskursus

Halvdagskursus, som har til formål at følge op på ”Sådan sælger du ved hjælp af LinkedIn” kurserne med henblik på at sikre, at der holdes moment på social selling indsatserne og begynde at løfte kompetenceniveauet fra bevidst inkompetent til bevidst kompetent.

Grundidéen med dette kursus er dels at tage temperaturen på deltagernes social selling dagsform, dels at genopfriske hvilke social selling indsatser, der kan arbejdes med og dels konkret træning i hvordan man skriver og poster indlæg på LinkedIn.

Formatet for kurset er uformelt med fokus på inspiration, vidensdeling og konkret læring samt tid til at deltagerne kan stille spørgsmål til LinkedIn og social selling metodikken og brugen af denne i forhold til virksomhedens salgsproces.

Opfølgningskurset kan tilpasses og skræddersys med henblik på at sikre, at de eventuelle særlige ønsker som virksomheden måtte have i forhold til emner, også nås som en del af undervisningen.

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen, til facilitering af workshops, i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Om Leif Carlsen fra Social Selling Company

Eva Sachse er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding. Eva er kendt for en stærk sans for forretningsudvikling, rådgivning, projektstyring og utraditionelle løsninger.

Du kan læse mere om Eva ved at klikke her.

Billede af Eva Sachse fra Social Selling Company

Deltagernes personlige LinkedIn profil: Når I møder op til kurset skal alle deltagere have oprettet en personlig LinkedIn profil. For at hjælpe jer på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan I med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profil kursus, som I finder i linket lige her.

Udstyr: Hver deltager skal medbringe deres egen bærbare computer således, at I under kurset kan arbejde på LinkedIn. I kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil I få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer. Husk også at medbringe opladeren til jeres computer/tablet således, at I har strøm nok til hele dagen :-)

Software på jeres computere: Vi kommer til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format så det er en fordel, hvis alle har Office pakken installeret på deres computer.

Tekniske krav: Kursuslokalet skal være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm, som skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel. Klik her for flere detaljer om tekniske krav og forudsætninger.

Vil du vide mere om dette LinkedIn og social selling opfølgningskursus og hvordan vi kan hjælpe dig og dit salgsteam med at bruge social selling metodikken til at sælge med, så ring gerne til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet kursus. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.