Skræddersyet webinar: Sådan sælger du med social selling

Den moderne beslutningstager tager nu ca. 60 % af købsprocessen selv gennem brugen af blandt andet LinkedIn og Google. Dermed er kundernes købsproces under stor og hastig forandring. Det betyder at salgs- og marketingorganisationer er nødt til at ændre og opdatere deres salgsprocesser til at matche kundernes digitale købsrejse.

For at give dig, der arbejder med ledelse, salg og/eller markedsføring, indsigt og inspiration om social selling metodikken, tilbyder vi et skræddersyet webinar, som har til formål at inspirere dig og jeres medarbejdere.

Webinaret giver indsigt, viden og inspiration på både overordnet plan, men også i forhold til, hvordan I operationelt kan indarbejde det i de daglige salgs- og markedsføringsindsatser i jeres virksomhed.

Formålet med dette webinar er i den sidste ende, at hjælpe jer med at komme tættere på kunderne, og øge deres tillid og loyalitet til jeres virksomhed, produkter og services gennem brugen en kombination af klassisk salg og social selling metodikken på LinkedIn.

Her finder du information om "Sådan sælger du med social selling" webinaret

Ofte Stillede Spørgsmål (OSS/FAQ)

LinkedIn webinaret henvender sig primært til salgs- og marketingorganisationer som arbejder med B2B-relationssalg og længerevarende salgscyklusser.

Det kan eksempelvis være sælgere, key account managers, salgschefer og salgsdirektører samt social media managers og marketingmedarbejdere, som ønsker at bruge LinkedIn som et professionelt salgs- og markedsføringsværktøj.

Andre medarbejdergrupper kan med fordel også deltage i webinaret med det formål at give medarbejderne inspiration til, hvordan de gennem like og deling i deres personlige netværk kan hjælpe virksomheden med at nå bredere ud med de markedsføringsmæssige budskaber.

Et webinar har en typisk varighed på 60-90 minutter.

Vi aftaler selvfølgelig den præcise varighed forud for afholdelsen af webinaret.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs via chatfunktionen, lige som vi kan åbne op for de enkelte deltageres webcam og mikrofon, hvis der er nogen af dem, der ønsker at stille spørgsmål på den måde.

Der kan være op til 150 deltagere i webinaret.

Der er mulighed for at udvide dette til 500 personer mod merpris.

Vi afholder normalvis webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides, men vi holder det også gerne på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale.

Vi sørger for at udarbejde en tilmeldingsside med tilhørende notifikationsmails således, at deltagerne bliver mindet om webinaret henholdsvis 24 timer, 1 time og 15 minutter før afholdelse.

Efter at foredraget er afholdt får alle deltagerne tilsendt et link til en replay video således, at alle kan gense foredraget inklusive dem, der eventuelt ikke havde mulighed for at deltage på dagen. Vi kan også tilsende replay videoen som fil, hvis I ønsker at uploade den til eksempelvis jeres intranet.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Eva Sachse

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Du kan læse mere om Eva ved at klikke her.

Vil du vide mere om webinaret, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og dit salgsteam med at bruge social selling metodikken til at sælge og markedsføre med, så ring gerne til Leif på telefon 41 900 800 eller send ham en mail på lc@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet webinar. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato m.m.