Information om vores LinkedIn og social selling online kursus

GoLearn online social selling kursus

Hvad er social selling, og hvordan kan du helt konkret bruge det til at markedsføre og sælge med på LinkedIn? Det får du svaret på i dette online kursus med social selling og LinkedIn ekspert Leif Carlsen, som gennem 10 lektioner og 2,25 timers on-demand video klæder dig på til at arbejde professionelt med social selling metodikken.

Den moderne beslutningstager tager cirka 60 procent af købsprocessen selv og det gør han eller hun blandt andet ved selv at indsamle og evaluere viden og inspiration om produkter og services. Denne vidensindsamling foregår i høj grad via sociale medier som LinkedIn og på Google.

Dermed er kundernes købsrejse under stor forandring igennem de senere år og har gennemgået en stærk digitalisering. Det er derfor afgørende at du som eksempelvis sælger eller selvstændig er proaktivt tilstede på LinkedIn således, at potentielle kunder kan finde frem til dig og din virksomhed.

Det kan du gøre gennem såkaldte social selling indsatser via din personlige LinkedIn profil, og det er lige præcis hvad du kan lære via dette GoLearn online social selling kursus.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af åbne kurser, skræddersyede kurser eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan tilmelde dig GoLearn online kurset via linket her, som åbner en ny webside hos GoLearn, hvor du foretager selve tilmeldingen.

Når du tilmelder dig så husk følgende:

  • Du får ubegrænset adgang til social selling online kurset.
  • Du får også ubegrænset adgang til de øvrige GoLearn online marketing kurser.
  • Det koster fra fra kr. 246 eksklusive moms om måneden (årlig betaling) at være medlem.
  • Der er ingen bindingsperiode hvis du vælger månedlig betaling så du kan opsige medlemsskabet fra måned til måned.

Vi håber at se dig ovre på GoLearn online portalen :-)