GoLearn online social selling kursus

Hvad er social selling, og hvordan kan du helt konkret bruge det til at markedsføre og sælge med på LinkedIn? Det får du svaret på i dette online kursus med LinkedIn ekspert og social selling specialist Leif Carlsen, som gennem 10 lektioner og 2,25 timers on-demand video klæder dig på til at arbejde professionelt med social selling metodikken.

Den moderne beslutningstager tager cirka 60 procent af købsprocessen selv og det gør han eller hun blandt andet ved selv at indsamle og evaluere viden og inspiration om produkter og services. Denne vidensindsamling foregår i høj grad via sociale medier som LinkedIn og på Google.

Dermed er kundernes købsrejse under stor forandring igennem de senere år og har gennemgået en stærk digitalisering. Det er derfor afgørende at du som eksempelvis sælger eller selvstændig er proaktivt tilstede på LinkedIn således, at potentielle kunder kan finde frem til dig og din virksomhed.

Det kan du gøre gennem såkaldte social selling indsatser via din personlige LinkedIn profil, og det er lige præcis hvad du kan lære via dette GoLearn online social selling kursus.

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen, til facilitering af workshops, i en-til-en sammenhæng eller i forbindelse med foredrag. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Du kan tilmelde dig GoLearn online kurset via linket her, som åbner en ny webside hos GoLearn, hvor du foretager selve tilmeldingen.

Når du tilmelder dig så husk følgende:

  • Du får ubegrænset adgang til social selling online kurset
  • Du får også ubegrænset adgang til de øvrige GoLearn kurser
  • Det koster fra kr. 299 eksklusive moms om måneden at være medlem af GoLearn
  • Der er ingen bindingsperiode så du kan opsige medlemsskabet fra måned til måned

Vi håber at se dig ovre på GoLearn online portalen :-)