Kan en civilingeniør lære at sælge?

Podcast med Anders Thue Pedersen fra TimeBlock om en civilingeniør kan lære at sælgeKan en civilingeniør lære at sælge? Det svarer Anders Thue Pedersen (som selv er civilingeniør) fra TimeBlock på i podcast episode nr. 23, hvor Social Selling Companys Leif Carlsen interviewer ham om det at arbejde med salg som fagekspert.

Det umiddelbare svar fra Anders er ja, selvfølgelig kan en civilingeniør og alle andre fageksperter lære at sælge og blive god til det, men det kræver øvelse og vedholdenhed. Og det er lige præcis, hvad Anders gerne vil tale om og dele ud af sine erfaringer på området.

I podcasten kommer Anders og Leif blandt andet ind på:

Her kan du lytte til podcasten

Du kan høre podcasten på iTunes på dette link eller ved at klikke på play-knappen nedenfor.

Social Selling RadioDu kan også abonnere på vores podcast, så du automatisk får besked når der kommer nye episoder. Det er helt gratis og utrolig nemt, og du kan altid afmelde abonnementet. For at abonnere på podcasten via iTunes, så klik på dette link. Hvis du har en Android smartphone kan du abonnere på podcasten via Stitcher på dette link. Du kan også abonnere på vores podcast via SoundCloud ved at klikke på dette link.
 

Eksterne links som vi nævner i podcasten og som du bør kigge på

Crucial Conversations: En bog som er interessant at læse for dem, som ønsker at arbejde med evnen til at overbevise andre, blandt andet i salgsøjemed.

Headspace: Meditation er en ofte overset måde at arbejde med at minimere stress og øge din evne til at fokusere og koncentrere dig. Anders omtaler Headspace app’en som hjælper dig med at meditere på en systematisk måde.
 

Har du en idé til et nyt emne?

Hvis du en idé til et nyt emne, som vi kan lave en podcast om eller er der en gæst, som vi bør invitere ind i studiet, så smid endelig en kommentarer eller send os en e-mail til info@socialsellingcompany.dk. Vi svarer altid :-)

God fornøjelse med at lytte til podcasten og del den gerne med andre, som du tænker kan have glæde og gavn af den :-)

De venligste hilsner

Leif Carlsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *