Lad være med at sælge, hvis du vil sælge!

Lad være med at sælge, hvis du vil sælge!

Leif Carlsen og Leon BirdiHvad mener vi med det? Jo, hvis du arbejder med social selling og salg via de sociale medier, er du nødt til at skrue ned for salgsbudskaberne, og skrue op for dine ekspertindlæg. Faktisk gælder den samme taktik også når det gælder den klassiske salgsmodel.

Leif Carlsen fra Social Selling Company og Leon Birdi fra birdi.dk har været i studiet igen, og i denne episode taler de om, hvornår du skal løfte foden fra speeden, og i stedet trykke lidt på kobling og bremse, når det gælder salgsbudskaberne, uanset om du bruger LinkedIn eller telefon. I social selling sammenhæng er det et begreb som er kendt under navnet “unselling”, hvilket vi har skrevet et særskilt blogindlæg om tidligere.

Det er blevet til cirka en times god og energifuld snak om, hvad du helst skal lade være med at gøre når det gælder relationssalg nu om dage, men også hvad du med fordel kan gøre for stadigvæk at holde gang i salgsprocessen overfor dine kunder.
 

Her kan du lytte til podcast episoden

Afspil podcasten via website

Afspil podcasteb via iTunes

Afspil podcasten via SoundCloud
 
Social Selling RadioDu kan også abonnere på vores podcast, så du automatisk får besked når der kommer nye episoder. Det er helt gratis og utrolig nemt, og du kan altid afmelde abonnementet. For at abonnere på podcasten via iTunes, så klik på dette link. Hvis du har en Android smartphone kan du abonnere på podcasten via Stitcher på dette link. Du kan også abonnere på vores podcast via SoundCloud ved at klikke på dette link.
 

Giv os gerne feedback

Vi vil altid gerne have feedback på vores podcast, lige som at du er velkommen til at komme med forslag til nye emner eller stille spørgsmål til os.

Hvis du synes godt om podcasten og får værdi ud af den, så bliver vi rigtig glade, hvis du kan lokkes til at gives os et godt review på iTunes og måske også 5 stjerner på iTunes :-) Det hjælper os med at få udbredt vores budskaber til andre interesserede.

God fornøjelse :-)

Leon og Leif
 

Show noter og links:

Kodeordet er UNSELLING!
Sælgere ingen adgang!
Sådan får du kunderne til at komme til dig.

 

Sådan finder du Leon på de sociale medier:

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/leonbirdi
Facebook: https://www.facebook.com/leonbirdi
Twitter: https://twitter.com/leonbirdi
Google+: https://plus.google.com/+LeonBirdi/
 

Sådan finder du Leif og Social Selling Company på de sociale medier:

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/leifcarlsen
Facebook: https://www.facebook.com/socialsellingcompany.dk
Twitter: https://twitter.com/socialsellingco
Google+: https://plus.google.com/+SocialsellingcompanyDk/
Instagram: https://instagram.com/socialsellingcompany
Pinterest: https://www.pinterest.com/socialsellingco/

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *