Sådan kommer I i gang med social selling introduktionskursus

SOCIAL SELLING INTRODUKTIONSKURSUS: Halvdagskursus, hvor deltagerne får viden og inspiration om de forskellige elementer i social selling metodikken. Det foregår gennem hands-on træning i, hvordan man konkret kommer i gang med at bruge social selling i salgs- og marketingindsatserne.

Kurset er idéel for salgsorganisationer og andre kundevendte funktioner, der ønsker at træne deres medarbejdere i brugen af LinkedIn med henblik på at øge synligheden og begynde at indarbejde social selling metodikken i de daglige salgs- og marketingindsatser.

Da kurset indeholder et afsnit om, hvad der kendetegner en god LinkedIn profil, er det også en god lejlighed til at hjælpe medarbejderne med at give deres profiler et professionelt og appellerende udtryk, som kan styrke brandingen af både den enkelte medarbejder og virksomheden.

Formatet er uformelt med rige muligheder for at stille spørgsmål. I forhold til niveau, så kan kurset rumme såvel uøvede LinkedIn brugere såvel som mere erfarne.

Information om vores Lær at sælge ved hjælp af LinkedIn" basis kursus

2020 har på mange måder været et udfordrende år, hvor den traditionelle tilgang til at skabe relationer med vores kunder blev udfordret.


På baggrund af dette besluttede vi os for, at blive mere digitalt orienteret, hvoraf LinkedIn var en af vores kanaler mod markedet. Her så vi muligheden i at komme i kontakt med vores eksisterende sociale netværk og nye potentielle kunder.


Efter grundig research faldt valget hurtigt på firmaet Social Selling Company, som vi oplevede som en kompetent sparringspartner.


I slutningen af 2020 og starten af 2021 har vi været igennem et forløb med 5 workshops, hvor Leif og Eva med sikker hånd førte os igennem nogle inspirerende workshops. Deltagerne var fra forskellige afdelinger, lige fra administrativ afdeling til salg, marketing og teknisk afdeling.


Formålet var at gøre os mere synlige på en professionel måde, synliggøre vores ekspertiser og udfærdige vores post på en mere inspirerende måde. Seancen har helt klart været investeringen værd, på trods af at metodikken omkring social selling er nyt for de fleste og tager tid at blive betroet med.


Resultatet er en markant forbedring af kvaliteten, på de post vi sender ud, opdaterede LinkedIn profiler hos alle medarbejdere, kontakt med nye potentielle kunder og en positiv tilgang til at kommentere kollegaernes kreative post.


Vi har efterfølgende etableret et internt team, som på månedligt basis vil arbejde videre med de metodikker vi har lært igennem forløbet med Leif og Eva.


Jeg kan kun give Social Selling Company de varmeste anbefalinger med på vejen.


Leif og Eva har på bedste vis hjulpet Bosch Rexroth med at være mere synlige på LinkedIn på en professionel måde. De har en fantastisk evne til at gøre undervisning levende og tilpasse sig vores behov i forløbet.

Per Nørgaard Rossen

Per Nørgaard RossenNordisk direktør, Industri Applikationer

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kurset henvender sig til salgs- og marketingorganisationer som arbejder med relationssalg, herunder sælgere, key account managers, salgschefer og salgsdirektører samt social media managers og marketingmedarbejdere, der ønsker at bruge LinkedIn som professionelt salgs-, markedsførings- og relationsværktøj.

I har således et ønske om at lære at bruge LinkedIn til eksempelvis at:

  • komme i kontakt med potentielle kunder
  • udbygge jeres professionelle netværk på LinkedIn
  • skabe synlighed omkring jeres professionelle roller
  • udstille jeres ekspertise og viden
  • opbygge tillid i jeres netværk på LinkedIn

Uanset om du ønsker at vi skal gennemføre en workshop eller et kursusforløb for jeres virksomhed, så kommer vi ud og underviser over alt i Danmark. Workshoppen afholdes normalvis på jeres adresse med mindre andet aftales.

Vi kommer såmænd også gerne til udlandet, og har allerede undervist i lande som Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien og Tjekkiet.

Så uanset om du har behov for at afholde et foredrag på Falster eller gennemføre en workshop i Vestjylland og dagen efter i Østjylland, så er afstand ikke nogen udfordring, og vi dukker således gerne op på jeres adresse et sted her i landet eller udlandet.

I forbindelse med boooking aftaler vi nærmere i forhold til jeres ønsker for start- og sluttidspunkt for kurset, men vi starter ofte kl. 9.00 og slutter kl. 12.30.

Når I møder op til kurset skal I have oprettet en LinkedIn profil. For at hjælpe jer på vej til at få en professionel og appellerende profil, kan I med fordel gennemgå vores gratis LinkedIn profilkursus.

Der kan deltage op til 24 personer i kurset således, at vi kan opretholde et højt kvalitetsniveau i undervisningen.

Du skal medbringe din egen bærbare computer således, at du under kurset kan arbejde på LinkedIn. Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af kurset ved at medbringe en rigtig bærbar computer.

Husk også at medbringe oplader således, at du har strøm nok til hele dagen :-)

Med hensyn til installeret software, så kommer vi til at arbejde med skabeloner i Word- og Excel-format, så det er en fordel, hvis du har Office pakken installeret på din computer.

Vi afholder normalvis kurset på dansk og anvender dansksprogede slides, men vi holder også det meget gerne på engelsk med tilhørende engelsksprogede slides efter nærmere aftale.

Efter at basiskurset er gennemført, har I 12 måneder gratis support, hvilket betyder at I kan ringe eller skrive til Eva og Leif, hvis I har spørgsmål eller har brug for at vende noget i forhold til LinkedIn og social selling.

Undervisningslokalet skal være udstyret med en lysstærk LCD-projektor eller passende storskærm, som skal kunne tilgås via et fysisk VGA- eller HDMI-kabel.

Klik her for flere detaljer om tekniske krav og forudsætninger.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af åbne kurser, skræddersyede kurser eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med specielt LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem blandt andet øget synlighed på LinkedIn.

Vil du vide mere om dette LinkedIn og social selling kursus, hvad det koster og hvordan vi kan hjælpe dig og dit salgsteam med at bruge social selling metodikken til at sælge og markedsføre med, så ring til Eva Sachse på telefon 61 46 93 40 eller send hende en mail på es@socialsellingcompany.dk.

Ud fra denne dialog udarbejder vi et konkret forslag til et skræddersyet kursus. Hvis der er behov for tilretninger, aftales dette i forbindelse med at vi kontakter dig og følger op. Når alt er tilrettet og vi er blevet enige om løsningen, aftales næste skridt, herunder fastlæggelse af dato, sted m.m.