Blogindlæg om hvordan du kan få gult eller rødt kort på LinkedIn

Sådan får du gult eller rødt kort på LinkedIn

Vidste du at dit netværk på LinkedIn rent faktisk kan give dig både det gule og det røde kort? Faktisk kan du endda få dobbelt og tredobbelt rødt kort på LinkedIn, hvis det går helt galt. Du tænker måske nu, hvorfor jeg begynder at blande fodbold sammen med LinkedIn. Det er normalvis to ting, der ikke hører sammen.

Analogien til at få en advarsel eller lige frem blive udvist i en fodboldkamp, og hvad dit netværk på LinkedIn kan gøre ved dine indlæg (også kendt som statusopdateringer), er nu rent faktisk god nok.

For hvis du laver indlæg på din LinkedIn profil, og det på en eller anden måde irriterer eller måske ligefrem provokerer en given person i dit netværk, så har vedkommende muligheden for at give dig et gult eller et rødt kort – ja som nævnt endda indtil flere røde kort, hvis vedkommende for alvor ser sig sur på dig.

Hvordan det hele hænger sammen og hvad du kan gøre for at undgå det gule og røde kort på LinkedIn er omdrejningspunktet for mit blogindlæg, som jeg håber at du vil læse videre på.

Det dobbelte røde kort på LinkedIn handler om at en person ikke længere ønsker at være forbundet med dig, og derfor afbryder forbindelsen. Måden det i praksis sker på er når en person, som du er forbundet med, går ind på din profil og herefter klikker på “Mere” knappen og derefter klikker på menupunktet “Fjern forbindelse”.

Du vil stadigvæk være i stand til at se vedkommendes indlæg, hvis du søger efter personens profil og går ind og tjekker aktiviterne. Men du får ikke længere serveret vedkommendes indlæg og artikler i din nyhedsstrøm, lige som at vedkommende heller ikke bliver præsenteret for dine statusopdateringer og artikler. Du kan heller ikke sende beskeder med mindre at du har et Premium abonnement, der giver dig mulighed for at sende InMails.

Det tredobbelte røde kort er straks langt mere alvorligt. Igen skal personen ind på din profil og lave et aktivt valg ved at klikke på “Mere knappen” og derefter vælge menupunktet “Bloker [DIT NAVN].

Hvis det sker, vil du på ingen måde længere se vedkommendes indlæg og artikler, da han eller hun har blokeret din profil. Du kan heller ikke sende eller modtage beskeder. Du vil ikke engang kunne finde frem til personens profil.

En blokering på LinkedIn går for øvrigt begge veje. Den pågældende person kan derfor heller ikke se din opslag og artikler eller noget som helst andet. I er således begge to usynlige for hinanden på LinkedIn, og der er således lukket og slukket med mindre at vedkommende fjerner blokeringen på et tidspunkt.

Lidt om forfatteren til dette blogindlæg

Leif Carlsen er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops eller i en-til-en sammenhæng. Leif kommer med mere end 25 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE, HP og har stor ekspertise inden for salg, indkøb og markedsføring. Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.

Om Leif Carlsen fra Social Selling Company

Skal vi hjælpe dig med inspiration og sparring?

Information om vores LinkedIn Do's and Don'ts foredrag
Information om Linkedin profil opdatering og sparring med LinkedIn ekspert Eva Sachse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *