Community er fremtidens forretningsmodel: Kom og stjæl vores idéer!

Lever du af at formidle din viden gennem eksempelvis undervisning og rådgivning? Ønsker du at komme tættere på dine kunder og skabe en mere langsigtet relation? Vil du gerne være i stand til at generere en løbende indtægt hver måned?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så kan det være, at du skal overveje at etablere et dedikeret community, hvor du kan gøre medlemmer til betalende medlemmer.

Det kræver selvfølgelig, at du har en forretningsmodel, der passer ind i forhold til community-tankegangen, men hvis det er tilfældet, kan denne salgsmodel være vejen frem for dig.

Réne Hjetting og vores kollega Leif Carlsen kommer i løbet af webinaret til at give dig inspiration til, hvordan du kan opbygge dit eget community.

Under webinaret kommer René og Leif bl.a. ind på:

  • Hvad er et community?
  • Hvilken forretningsmodel skal du have for at det giver mening at etablere et community?
  • Hvilke former for produkter og services kan du sælge via et community?
  • Hvilke teknologiplatforme bør du overveje?
  • Hvordan kommer du i gang?

Der er rig mulighed for at du kan stille spørgsmål undervejs.

Du får også adgang til slides samt replay video af webinaret.

Det er gratis at deltage, og kræver blot, at du tilmelder dig nedenfor.

Dato for webinaret

Tilmelding

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke vil vente med at deltage i live udgaven af webinaret, kan du se en replay video af den seneste udgave af webinaret.

Se webinaret "Derfor skal du overveje at bygge dit eget community" som on-demand video

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget og deltagerne får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Dine webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Her finder du en beskrivelse af René HjettingRené Hjetting er copywriter og community ekspert. I to årtier har René hjulpet mennesker med at få succes med deres kommunikation og online forretning med fokus på at hjælpe såvel nye som erfarne forfattere med at udkomme med bøger. Det gør han bl.a. gennem såkaldte skrivecamps. Endvidere hjælper René folk med at etablere communities som fremtidens forretningsmodel gennem rådgivning og community design workshops.