Podcast episode om hvordan foredragsholder Iris Engelund bruger LinkedIn til at nå ud til sine kunder

Sådan bruger en foredragsholder LinkedIn til at nå ud til sine kunder

Hvordan bruger en foredragsholder LinkedIn som platform til at nå ud til sine kunder? Det taler jeg med Iris Engelund om i Social Selling Radio episode 72. Iris er professionel foredragsholder og bruger LinkedIn aktivt som en platform til at kommunikere til og med sin målgruppe.

Iris arbejder med talentudvikling, og hjælper virksomheder med at indarbejde strategier, som dyrker og udvikler medarbejdernes talenter med henblik på at opnå eksempelvis øget innovation, vækst og flow.

For at nå ud med sine budskaber omkring talentudvikling bruger Iris LinkedIn som en social media platform til at kommunikere viden indenfor området. Det kan være baseret på hendes egne erfaringer fra arbejdet med organisationer og individer, men det kan eksempelvis også være studier og cases fra forskere og virksomheder.

Hør blogindlægget som podcast

Iris udstiller sin viden gennem indlæg og artikler

Her anvender Iris primært indlæg og artikler på LinkedIn til at udstille sin viden og ekspertise overfor sit netværk og netværkets netværk.

Sekundært gør hun det ved at kommentere på relevante indlæg som hun ser i nyhedsstrømmen på LinkedIn.

Sidst, men ikke mindst, så bruger Iris også beskedfunktionen til at interagere med personer på LinkedIn.

På den måde kan Iris kommunikere til og med både personer, der har hørt hendes foredrag eller deltaget i workshops, og til potentielle nye kunder ved netop at dele inspiration, viden, tips og tricks og konkrete erfaringer med talentudvikling.

Få hele historien i podcasten

Du kan høre hele Iris’ historie og høre hende fortælle mere i dybden om dels sit arbejde med talentudvikling og dels hvordan hun bruger LinkedIn til at synliggøre sit virke og forretning.

Iris fortæller også om sin tilgang til at acceptere invitationer og hvordan hun har fået et LinkedIn netværk på over 13.500 forbindelser.

God fornøjelse med at lytte til podcast episoden med Iris 😊

De venligste hilsner

Leif Carlsen blog signatur

PS: Hvis du lyst til at lytte til mere inspiration og erfaringsdeling fra andre virksomheder, der har indarbejdet social selling i deres salgsindsatser, så kan du eksempelvis lytte til:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *