Video er faktisk meget nemmere end du tror

Når jeg taler med virksomheder om brugen af video til at kommunikere til sine kunder med, så er reaktionen ofte at de synes at video er svært at komme i gang med, og det er endda på flere niveauer. Med det mener jeg, at jeg ikke kun hører én primær årsag til at folk synes at video er svært at komme i gang med. Der er ofte mange grunde til at virksomhederne og deres medarbejdere ikke kommer ud over bakkerne med at producere og distribuere video.

Det synes jeg er ærgerligt fordi at video giver nogle andre muligheder end tekst og billeder kan gøre. Du kan i løbet af et minuts video fortælle mere end du kan i de 1.300 tegn som du har som begrænsning i et indlæg på LinkedIn.

Samtidigt er det værd at bemærke, at 90 % af de oplysninger, der sendes til hjernen, er visuelle og at disse oplysninger behandles ikke mindre end 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst. Og når det netop gælder visuelle budskaber så husker vi 80 procent af, hvad vi ser, og kun 20 procent af, hvad vi læser.

Så derfor kan det være en god idé at komme i gang med at producere og distribuere videoer. Jeg har derfor lavet dette blogindlæg med nogle konkrete forslag til at komme i gang med at lave video – for det er faktisk nemmere end du tror :-)

Det som kendetegner de fleste af de forklaringer som jeg hører, handler om at have begrænsende overbevisninger. Altså at du overbeviser dig selv om, at det ikke kan lade sig gøre af den ene eller den anden årsag.

Jeg møder ofte følgende begrænsende overbevisninger:

Blogindlæg om at det faktisk er nemmere at lave video end de fleste tror

Skal vi hjælpe dig med sparring og inspiration?

Information om vores LinkedIn Do's and Don'ts foredrag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *