Sådan kommer du i gang med video på LinkedIn

Hvornår giver det mening at bruge video på LinkedIn? Hvor lang skal en video være? Kan jeg bare bruge min smartphone til at optage video med? Skal der undertekster på alle videoer? Er det nødvendigt at redigere videoer eller kan jeg poste den rå videofil?

De spørgsmål og mange flere får du svar på i løbet af dette inspirationswebinar, hvor ekspert i mobil video Thomas Martinsen og LinkedIn ekspert Leif Carlsen deler ud af deres viden og erfaringer med, hvordan du bruge video på LinkedIn.

Her finder du information om hvad vi bl.a. kommer til at tale om af emner under LinkedIn webinaret

Agenda

 • Hvorfor og hvornår skal du bruge video på LinkedIn?
 • Hvor lang må en video være?
 • Hvilket udstyr har du brug for?
 • Skal der være undertekster på dine videoer?
 • Hvordan distribuerer du din video på LinkedIn?
 • Spørgsmål og svar
Her finder du information om dato og tidspunkt for afholdelse af dette LinkedIn webinar

Dato og tidspunkt

Webinaret afholdes onsdag 21. februar 2024 kl. 10:00-10:45.

Passer dag og tidspunkt dig ikke? Så tilmeld dig alligevel. På den måde får du efterfølgende tilsendt link til replay video og slides.

Her kan du tilmelde dig LinkedIn inspirationswebinar

Tilmelding

Du får adgang til replay video af LinkedIn inspirationswebinaret

Replay video

Alle vores webinarer bliver optaget og du får efterfølgende tilsendt link til replay video, podcast og PDF af de viste slides.

Hvis du ikke kan vente til den kommende dato for webinaret, kan du allerede nedenfor se replay video af den senest afholdte udgave af webinaret.

Se webinaret "Sådan kommer du i gang med video på LinkedIn" som on-demand video
Her finder du information om udbyttet ved at deltage i dette LinkedIn inspirationswebinar

Udbytte

Du bliver skarpere til at vælge det bedste indholdsformat – alt efter hvilket budskab du vil kommunikere til dit netværk på LinkedIn, og uanset om det er på din personlige profil eller jeres virksomhedsside.

Her finder du information om målgruppen for dette LinkedIn webinar

Målgruppe

Webinaret er for dig, som på eksekverende niveau arbejder med din egen eller virksomhedens tilstedeværelse på LinkedIn. Du kan sikkert se dig selv i en af disse titler:

 • Ejerleder
 • Soloselvstændig
 • Social Media Manager
 • Kommunikationsansvarlig
 • CSO, salgsdirektør eller salgschef
 • CMO, marketingdirektør eller marketingchef
 • Sælger, account manager eller en anden kundevendt rolle
Her finder du information om vores webinarværter

Dine webinarværter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og engageret underviser indenfor LinkedIn og social selling. Leif er også vært på LinkedIn Talkshowet, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Her finder du information om Thomas Martinsen fra videokursus.comThomas Martinsen er ekspert i mobil video, og brænder for at hjælpe folk med at lave video via deres smartphones. Thomas er altid generøs i sin vidensdeling, og han sætter dig gerne ind i metoder, der kan spare dig for en masse frustrationer, tid og besvær. Udgangspunktet for Thomas, når video skal bruges til at sælge med, er at du via videoer i særlig grad kan engagere, fremhæve og aktivere dine kunder og potientielle kunder.

Her finder du information om ofte stillede spørgsmål i forbindelse med LinkedIn webinaret

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Ja, du er meget velkommen til at stille spørgsmål undervejs, og på den måde få ekstra udbytte ud af at deltage live i webinaret.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Det officielle program for webinaret tager 45 minutter. Der er afsat tid spørgsmål undervejs, men kan vi ikke nå at svare på alle spørgsmål indenfor de 45 minutter, fortsætter vi efter at det officielle program slutter kl. 10.45.

Ja, du får efterfølgende tilsendt link til en PDF-fil af de viste slides.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.