Her finder du information om inspirationswebinaret "Sådan kommer du i gang med video på LinkedIn"23. september 2022KL. 10.00-11.00

Sådan kommer du i gang med video på LinkedIn

VIDEO PÅ LINKEDIN: Hvis du mangler inspiration og idéer til, hvordan du kan komme i gang med at bruge video på LinkedIn, så er dette webinar lige noget for dig.

Her vil ekspert i mobil video Thomas Martinsen og LinkedIn ekspert Leif Carlsen dele ud af deres viden og erfaringer med, hvordan du bruge video på LinkedIn.

Thomas og Leif kommer blandt andet ind på følgende emner:

  • Hvorfor og hvornår skal du bruge video på LinkedIn?
  • FØR, UNDER OG EFTER tankegangen når du skal lave video
  • FØR: Hvad vil du gerne kommunikere via video og hvordan?
  • UNDER: Udstyr, hvordan optager du og hvad med redigering?
  • EFTER: Hvordan distribuerer du din video på en effektiv måde i opslag på LinkedIn og hvordan kan du genbruge videoerne på eksempelvis YouTube og jeres website?
  • Spørgsmål og svar i.f.m. video

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid til at besvare spørgsmål fra deltagerne.

Jeg vil gerne rose jeres webinar for at give væsentligt mere værdi end jeres konkurrenter. Og fordi I ikke tvinger de besøgende ud i at udfylde ligegyldige questionnaires eller accepterer cookies for senere at spamme dem. Det bliver meget mere autentisk når i taler om inbound marketing.

Jesper HøjerTreeflow Technologies

86dage15timer29minutter48sekunder

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig webinaret.

Se seneste udgave af webinaret

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget og deltagerne får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Du skal dog have deltaget i webinaret, og have været logget på ind via det fremsendte tilmeldingslink, for at du automatisk får tilsendt link til replay videoen.

Hvis datoen ikke passer dig, så kig forbi vores YouTube kanal dagen efter webinaret.

Her kan du se en replay video af hele webinaret og alle tidligere afholdte webinarer.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du dagen efter se en replay video af webinaret på vores YouTube kanal.

På YouTube kanalen kan du også se eller gense replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken og LinkedIn som omdrejningspunkt.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om Thomas Martinsen fra videokursus.comThomas Martinsen er ekspert i mobil video, og brænder for at hjælpe folk med at lave video via deres smartphones. Thomas er altid generøs i sin vidensdeling, og han sætter dig gerne ind i metoder, der kan spare dig for en masse frustrationer, tid og besvær. Udgangspunktet for Thomas, når video skal bruges til at sælge med, er at du via videoer i særlig grad kan engagere, fremhæve og aktivere dine kunder og potientielle kunder.

close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.