Sådan kommer du i gang med video på LinkedIn

INSPIRATIONSWEBINAR: Hvornår giver det mening at bruge video på LinkedIn? Hvor lang skal en video være? Kan jeg bare bruge min smartphone til at optage video med? Skal der undertekster på alle videoer? Er det nødvendigt at redigere videoer eller kan jeg poste den rå videofil?

De spørgsmål og mange flere får du svar på i løbet af dette inspirationswebinar, hvor ekspert i mobil video Thomas Martinsen og LinkedIn ekspert Leif Carlsen deler ud af deres viden og erfaringer med, hvordan du bruge video på LinkedIn.

Thomas og Leif kommer blandt andet ind på følgende emner:

  • Hvorfor og hvornår skal du bruge video på LinkedIn?
  • FØR, UNDER OG EFTER tankegangen når du skal lave video
  • FØR: Hvad vil du gerne kommunikere via video og hvordan?
  • UNDER: Udstyr, hvordan optager du og hvad med redigering?
  • EFTER: Hvordan distribuerer du din video på en effektiv måde i opslag på LinkedIn og hvordan kan du genbruge videoerne på eksempelvis YouTube og jeres website?
  • Spørgsmål og svar i.f.m. video

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid til at besvare spørgsmål fra deltagerne.

Dato for webinaret

Tilmelding

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke vil vente med at deltage i live udgaven af webinaret, kan du se en replay video af den seneste udgave af webinaret.

Se webinaret "Sådan kommer du i gang med video på LinkedIn" som on-demand video

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Nej, det kan du desværre ikke, men du kan annullere din oprindelige tilmelding, og derefter lave en ny tilmelding på den person, der skal deltage istedet.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål.

Ja, webinaret bliver optaget. Når det er afholdt, sender vi et link til en replay video til alle tilmeldte.

Ja, det kan du sagtens, hvis du tilmelder dig, selv om du ikke kan deltage på selve dagen. På den måde får du automatisk tilsendt en mail med link til replay video, når webinaret er afholdt.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, som hjælper virksomheder og individer med at bruge LinkedIn kommercielt set. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med særlig fokus på social selling og LinkedIn. Desuden er han medstifter af Danmarks første dedikerede LinkedIn Community.

Her finder du information om Thomas Martinsen fra videokursus.comThomas Martinsen er ekspert i mobil video, og brænder for at hjælpe folk med at lave video via deres smartphones. Thomas er altid generøs i sin vidensdeling, og han sætter dig gerne ind i metoder, der kan spare dig for en masse frustrationer, tid og besvær. Udgangspunktet for Thomas, når video skal bruges til at sælge med, er at du via videoer i særlig grad kan engagere, fremhæve og aktivere dine kunder og potientielle kunder.