Inspirationswebinar: Sådan oversætter du din uddannelse til noget virksomhederne kan forstå

NYUDDANNET: Der er rigtigt mange uddannelser i Danmark, og der kommer løbende nye til. Som nyuddannet kan du derfor ikke forvente, at virksomhederne kender alle disse uddannelser.

Det hjælper så heller ikke, at mange uddannelser ikke har nogle specielt definerbare titler, hvorfor at det kan være svært for arbejdsgivere at skabe en kobling mellem uddannelserne, og de kompetencemæssige behov som virksomhederne har.

Det kan desværre medføre, at du ikke dukker op i søgningerne, når virksomhederne søger efter nye medarbejdere.

Du kan derfor med fordel i letforståelige vendinger beskrive, hvordan virksomhederne kan have glæde af netop dig og din uddannelse.

Det er derfor en god idé, at tænke i at “oversætte” din uddannelse til noget, som virksomhederne kan forstå – både på dit CV og ansøgninger, og ikke mindst via din LinkedIn profil.

Hvordan du gør det, er omdrejningspunktet for dette gratis inspirationswebinar, hvor headhunter Flemming Lund og LinkedIn ekspert Leif Carlsen deler ud af viden og inspiration til, hvordan du får “oversat” og kommunikeret din uddannelse.

Der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og deltagerne får adgang til slides og replay video af webinaret.

Det er gratis at deltage, og kræver blot, at du tilmelder dig.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål. Vi bliver dog ved med at besvare spørgsmål indtil at vi har besvaret alle, men selve hovedprogrammet stopper efter en time.

Ja, webinaret bliver optaget og deltagerne får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Du skal dog have deltaget i webinaret, og have været logget på ind via det fremsendte tilmeldingslink, for at du automatisk får tilsendt link til replay videoen.

Hvis datoen ikke passer dig, så kig forbi vores YouTube kanal dagen efter webinaret.

Her kan du se en replay video af hele webinaret og alle tidligere afholdte webinarer.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du dagen efter se en replay video af webinaret på vores YouTube kanal.

På YouTube kanalen kan du også se eller gense replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om headhunter Flemming Lund, Lund HRFlemming Lund er stifter og ejer af Lund HR, der arbejder med headhunting og rekruttering. Igennem 19 år har han været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Flemming kender derfor til betydningen af at have det rigtige hold omkring sig og den værdi, der skabes ved at have en sammentømret organisation. Disse erfaringer er omdrejningspunktet, når Flemming hjælper virksomheder med at finde frem til de bedst mulige kandidater.

Andre gratis webinarer