Sådan uddanner du dit LinkedIn netværk til at holde øje med jobmuligheder for dig

GRATIS WEBINAR: Det kan være hårdt arbejde at søge nyt job, og der skal ofte holdes mange bolde i luften – både med at finde frem til ledige stillinger, sende ansøgninger, være synlig på LinkedIn og deltage i diverse jobsøgningskurser, for blot at nævne nogle af de indsatser, der kan arbejdes med.

Et af de steder, hvor der kan være hjælp at hente, er i dit professionelle netværk på LinkedIn. Netværket kan nemlig være dine øjne og ører i forhold til at spotte jobmuligheder, der kan passe på dig i forhold til din baggrund, uddannelse og erhvervsmæssige erfaringer.

Det er derfor en god idé at uddanne dit netværk til dels, at forstå hvad det er som du søger af jobs, og dels bruge denne viden til at spotte ledige stillinger.

Hvordan du kan gøre det, er omdrejningspunktet for dette gratis inspirationswebinar, hvor headhunter Flemming Lund og LinkedIn ekspert Leif Carlsen kommer med konkrete foreslag, idéer og inspiration til, hvordan du kan gøre det.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, det er gratis at at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Ja, du kan annullere din tilmelding når som helst. Du gør det ved at finde den bekræftelsesmail, som du modtog i forbindelse med din tilmelding. I den mail er der et link, hvor du kan ændre og annullere din tilmelding.

Webinaret tager en times tid, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål. Vi bliver dog ved med at besvare spørgsmål indtil at vi har besvaret alle, men selve hovedprogrammet stopper efter en time.

Ja, webinaret bliver optaget og deltagerne får efterfølgende tilsendt link til en replay video.

Du skal dog have deltaget i webinaret, og have været logget på ind via det fremsendte tilmeldingslink, for at du automatisk får tilsendt link til replay videoen.

Hvis datoen ikke passer dig, så kig forbi vores YouTube kanal dagen efter webinaret.

Her kan du se en replay video af hele webinaret og alle tidligere afholdte webinarer.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i webinaret, kan du dagen efter se en replay video af webinaret på vores YouTube kanal.

På YouTube kanalen kan du også se eller gense replay videoer af alle tidligere afholdte webinarer.

Vi afholder webinaret på dansk og anvender dansksprogede slides og materialer.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde mere information i Leifs biografi her på websitet.

Her finder du information om headhunter Flemming Lund, Lund HRFlemming Lund er stifter og ejer af Lund HR, der arbejder med headhunting, rekruttering og karriererådgivning. Igennem 19 år har han været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Flemming kender derfor til betydningen af at have det rigtige hold omkring sig og den værdi, der skabes ved at have en sammentømret organisation. Disse erfaringer er omdrejningspunktet, når Flemming hjælper virksomheder med at finde frem til de bedst mulige kandidater.

Andre gratis webinarer

close

Abonnér på vores LinkedIn og social selling nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.