Sådan søger du job via LinkedIn sparringspakke

LINKEDIN JOBSØGNING: Har du brug for sparring og rådgivning i, hvordan du kan bruge LinkedIn i din jobsøgning? Er du på udkig efter idéer til, hvordan du kan synliggøre kompetencer og erfaring overfor potentielle arbejdsgivere? Har du brug for inspiration til, hvordan du kan gennemføre jobsøgningsindsatser overfor bestemte virksomheder?

Så er denne sparringspakke lige noget for dig. Her får du nemlig konkret sparring, rådgivning og inspiration til, hvordan du søger job via verdens største professionelle sociale medie.

LinkedIn ekspert Eva Sachse hjælper dig med konkret rådgivning i, hvordan du får optimeret din LinkedIn profil således, at den arbejder proaktivt for dig, blandt andet ved at være søgeordsoptimeret i forhold til jobsøgning.

Dernæst vil Eva hjælpe dig med idéer til, hvordan du gennem indlæg og artikler og andre tiltag på LinkedIn, kan synliggøre kompetencer, erfaring og baggrund overfor potentielle arbejdsgivere.

Det hele sker gennem en-til-en sparring og rådgivning med fokus på din situation, samt hvor du gerne vil ende i forhold til din jobsøgning.

Prisen er kun kr. 2.995 ekskl. moms (kr. 3.743,75 inklusive moms).

Du kan frit vælge mellem at afholde “Sådan søger du job via LinkedIn” sparringssessionen med Eva via et online videomøde eller på vores kontor i Birkerød.

Du har fri support i 1 måned efter gennemførelsen af sparringspakken. Det betyder, at du kan ringe eller skrive til Eva, hvis du har spørgsmål til jobsøgning via LinkedIn, din profil eller lignende.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Denne sparringspakke henvender sig til dig, der gerne vil have professionel sparring og rådgivning om, hvordan du kan bruge LinkedIn proaktivt i din jobsøgning.

Betaling sker med kreditkort når du booker sparringspakken.

Hvis du har fået din arbejdsgiver til at betale for sparringspakken som en del af din fratrædelse, er der mulighed for at vi tilsender faktura til virksomheden efter aftale.

Ja, du kan annullere din tilmelding op til 8 dage inden afholdelse af første sparringsssession og få det fulde beløb retur ved at sende en mail til os.

Tilbagebetaling sker i løbet af 1-3 hverdage efter at vi har modtaget din annullering.

Inden vi afholder første sparringssession, skal du have oprettet en LinkedIn profil på et grundlæggende niveau.

Hvis vi mødes på vores kontor, vil det klart være en fordel, at du medbringer din egen bærbare computer således, at du under optimeringen kan arbejde på din LinkedIn profil.

Du kan vælge at bruge en iPad eller anden tablet, men erfaringsmæssigt vil du få mest ud af optimeringen ved at medbringe en rigtig bærbar computer.

Husk også at medbringe oplader således, at du har strøm nok til hele sessionen :-)

Vi afholder sparringen på dansk eller engelsk efter dit ønske.

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva Sachse er LinkedIn ekspert, social selling specialist og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med specielt LinkedIn, skabelse af indhold og hvordan man opbygger og driver en LinkedIn virksomhedsside. Eva brænder for at hjælpe individer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og tiltrække kunder gennem blandt andet øget synlighed på LinkedIn.

Hvis du vil vide mere om sparringspakken

Du er også velkommen til at ringe til Eva på telefon 61 46 93 40 eller sende hende en mail på es@socialsellingcompany.dk for at aftale nærmere omkring dato, tidspunkt og varighed af sparringspakken, eller hvis du har spørgsmål til indholdet i sparringen eller lignende.

close

Abonnér på vores LinkedIn nyhedsbrev.

Vi lover, at vi ikke kommer til at spamme dig. Vi sender nemlig kun nyhedsbrev en gang om måneden :-)

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.