Webinar: Sådan søger du nyt job via LinkedIn

Er du jobsøgende? Har du brug for inspiration til, hvordan du kan bruge LinkedIn til at finde et nyt job? Så er dette gratis webinar lige noget for dig!

Her vil LinkedIn eksperterne Eva Sachse og Leif Carlsen nemlig inspirere dig, og dele ud af konkret viden om, hvordan du kan bruge den såkaldte social selling metode på LinkedIn til at søge job med.

Social selling metodikken er normalvis noget som sælgere og andre med kundevendte roller bruger i deres arbejde, men social selling kan i allerhøjeste grad også bruges til at søge nyt job med.

For i stedet for at bruge social selling til at synliggøre de kompetencer sælgeren har og den virksomhed som han eller hun repræsenterer overfor kunder, så skal du som jobsøgende bruge social selling metodikken til at øge din synlighed, udstille din ekspertise og skabe kontakten til din nye arbejdsgiver.

Her finder du information om Screenshot fra "Sådan søger du nyt job ved hjælp af LinkedIn" webinaret

Her finder du information om LinkedIn ekspert Eva SachseEva er LinkedIn ekspert og social selling specialist, og kommer med en solid baggrund fra både logistik- og it-branchen, hvor hun blandt andet var 12 år hos Microsoft. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om specielt LinkedIn. Hun brænder for at hjælpe virksomheder og individer med at vokse gennem blandt andet øget synlighed på de sociale medier og gennem brugen af social selling og content marketing til personlig branding.

Du kan læse mere om Eva ved at klikke her.

Leif Carlsen

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif CarlsenLeif er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan læse mere om Leif ved at klikke her.